Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за Август 2025 (Тема 8)

• 43 759
  • 770
  •   1
Отговори
# 75
Е, то ако връщаха сумите веднага като оставим пратката, не е ок. Макар, че има и такива случаи.
Това за бройката по-скоро е съвпадение. Не знам. Може и този слух да не е верен, но съм склонна да вярвам, че е така.
Ами, аз връщам само с Бокс Нау. Всеки път проследявам пратката до статус "върната". Скоро след това Тему изпращат съобщение, че пратката е получена в склада и за връщане на сума се изисква проверка на качеството. До ден, парите са при мен.
А това, че съм забелязала наличности, става дума за много търсени обувки за мъжа ми, за които съм писала в темата. Номерът беше изчерпан навсякъде, а поръчаният от мен номер се оказа голям и го върнах. Щом получих сумата, от любопитство, проверих и у търговеца вече имаше една бройка от продукта.
А и кой какво краде не е моя работа, стиг моите отношения с Тему да са ок.

# 76
Този статус “върната” е само до БоксНау. След това, ако пътува до Китай, трябва да е с международен куриер и друга товарителница. А, имейлите, които пращат, са шаблони.
Тук не говоря за кражби, а за доброволно отказване да си вземат пратките. Възможно е  и избирателно да си искат някои пратки, в зависимост какво се връща.

# 77
Ок, не споря, всеки има собствен опит и с Бокс Нау, и с Тему, аз споделям личните си впечатления и изводи. Blush
Аз друго исках да кажа, че стана въпрос за кредита. Както споделих, нямам кредит от 2 седмици. С claimcredit  нищо не става, нито имам оферта в съобщенията. Писах днес с бота в името на всеобщото благоденствие в темата. Grinning
С две думи питах за кредит бота и след като не се справи, повикаха агент. Питах дословно: "Защо нямам оферта кредит?" Прилагам отговор в чата, нека всеки си направи изводите  ( естествено блъфирах част от въприсите) Grinning

# 78
Аз всеки ден им мрънкам и досаждам. Твърдят, че е на случаен принцип, на кръгове.

# 79
  • София
И аз изпаднах от кръга с връщане на кредит. Върнаха купоните, които не бях виждала от месеци.
Засега остава процента отстъпка на един продукт, но никога не ми дава, за това което искам да намалят.
Похарчих кредита, който имах, нищо не ми трябва много и пропускам намаленията.

# 80
  • Ст Загора
Нямам и ас връщане на кредит

# 81
Обърнете внимание, че агентът казва, че не знае дали офертата е индивидуална или не.
ПП: Предложи ми купон за 20 процента за неудобството, който отказах (имам си по-добри купони).

Последна редакция: вт, 05 авг 2025, 22:26 от FreakOnALeash

# 82
При мен изглежда съобщението така:....

Такива картинки въобще и не съм виждала сред съобщенията си никога, явно акаунтът ти е хубав или си любимка на разпределителната система на промоциите на Тему, аз имам чувството, че нещо ме намрази приложението, ще се разделяме явно Simple Smile
аз също не съм

# 83
Благодарности и от мен за новата тема, накупих доста бански за морето доволна съм.

# 84
  • Асеновград
Не вярвам на слухове, но съм имала празен пакет в кутия на Бокса, беше миналата година. Тогава даже ме увериха в отговор на жалбата, че куриерите имали записваща камера, която удостоверявала че слагат в кутията пакета. То хубаво, ама се вижда как слагат нещо ,а плика беше празен с малка дупка от която бяха извадени държачите за дамска чанта. На мен в последно време ми прави впечатление, че много време отнема една пратка да се обнови като статус при връщане с Бокса. Преди в момента в който затворех шкафчето се появяваше в системата им, а сега понякога са нужни два дни , или направо след 3-4 дни показва пристигнала в склад София или Велико Търново. От миналия ден имам върната пратка, още не се е появила в системата им, като приета. Следя си в приложението. Но даже и така ги предпочитам пред Пощите. Изчаквам си спокойно актуализациите и след проверка да ми върнат сумата, не пиша на съпорта.

# 85
  • Пловдив
И аз изпаднах от кръга с връщане на кредит. Върнаха купоните, които не бях виждала от месеци.
Засега остава процента отстъпка на един продукт, но никога не ми дава, за това което искам да намалят.

При мен като ми дадат намаление за определен продукт обикновено има долу в ляво надпис повторен избор и от там ми дава да си избирам друг продукт от предложения. Обикновено има нещо, което искам да ми намали. Вижте дали и при вас няма такъв надпис.

# 86
  • В Града на Липите
Или задръжте малко повече това което искате в количката. От две седмици ми го намаля доста. Но държа само него, защото има вариант да намали нещо доста по-евтино, ако са повече неща. Беше ми се изгубила тази оферта за доста време, но пак се появи Simple Smile

# 87
Получих някои неща днес. Тениските с дълъг ръкав ми харесват, въпреки че ръкавите ми се струват тесни (ръцете ми не са нито дебели, нито слаби). Лошото е, че съм свикнала да си навивам ръкавите, когато съм вкъщи и сигурно ще се разтеглят доста бързо, като започна да ги нося през есента.
Получих този часовник - очаквах повече, но с разни намаления ми излезе към 7 лв. За сега работи, ако спре - ще се оплача.

Камъните по веригата трябваше да са естествени, но не съм сигурна, че са такива. Бях харесала един друг, с естествени камъни, но по-скъп (към 40 лв, но това е цена без купони и отстъпки), обаче се разколебах - да не би и той да изглежда толкова фалшив.

# 88
Получих оферта за връщане на кредит 174/233

# 89
  • София
Или задръжте малко повече това което искате в количката. От две седмици ми го намаля доста. Но държа само него, защото има вариант да намали нещо доста по-евтино, ако са повече неща. Беше ми се изгубила тази оферта за доста време, но пак се появи Simple Smile
Мина, взех купони и поръчах. Имам доста неща в количката, които стоят ако все пак реша да купя или дребни за допълване на поръчка и не ми се иска да я изпразвам.

При мен като ми дадат намаление за определен продукт обикновено има долу в ляво надпис повторен избор и от там ми дава да си избирам друг продукт от предложения. Обикновено има нещо, което искам да ми намали. Вижте дали и при вас няма такъв надпис.
Имам право разбира се на една замяна, но не върши винаги работа. В случая ми предлагаше много подобни продукти, но не и точно това, което исках. Имаше и видимо същото, но от друг търговец и цената с намалението беше по-висока от тази в количката.

Става дума за самозалепващи се плоскости, но там където искам да ги сложа не е равно и не съм сигурна, че ще се получи, затова не ми се даваха много пари, за нещо което може би ще похабя. Намалих им цената с купон, върна ми и от корекция на цената, така че стана.

Общи условия

Активация на акаунт