Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за Август 2025 (Тема 8)

• 46 737
  • 770
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Проверих дали ще ми върне кредит, ако платя с натрупан кредит. Отворът е НЕ. Иначе няма проблем да платя с него, но изписа в зелено каренце, че ще получа 0 лв. кредит обратно. Ако бях в зората на пазаруването, щеше да е изгодно, защото бих натрупала кредит, а след това постепенно ще си го използвам за плащане на покупките.

Аз правя точно това имах много натрупан кредит и пазарувах блажено с него и купоните за -50%, но горните магазини го стопиха, Подозирам, че не всичко ще ми хареса и ще има връщане с което да продължа пазаруването.

# 151
  • На изток от Ада
При мен

# 152
И аз оня ден пуснах с тази оферта 98/135.Използвах за плащане натрупан кредит от 71 лева.Сега го събирам.Не ми излизало съобщение,че ще ми върне по-малко.

# 153
  • Бургас
На мен не ми дава да използвам натрупания си кредит при тази оферта. Дали има начин?

# 154
  • На изток от Ада
На мен ми дава с креди по -малко пари ще еърне.
Поръчах.  И приключих с тему за месеца .
Или поне с мой пари.
Поръчах солница и за пепер , 2 чаршафа с калъфки , поставка за салфетки и за кух. Хартия., лакове за нокти,   мини вентилатор , ролки за коса, от
Организатор а сутиени /потници закачалка,  калъф за очила, филтри за хлор за басейн и кейа за тел с таралежчета

Последна редакция: пт, 08 авг 2025, 17:54 от nasito8988

# 155
Здравейте, за срока за получаване   на пратка с Еконт  не намерих информация .Моята поръчка ще дойде утре  събота  дали мога да я взема в понеделник /не съм в града/?

# 156
  • На изток от Ада
С екон е възможно да дойде на адрес .
После ще иде в ифис и до 1 седмица може да го вземеш.

Последна редакция: пт, 08 авг 2025, 21:27 от nasito8988

# 157
7 работни дни. Не броят съботата.

# 158
Аз нямам оферти от почти 3 месеца, никакви. Пробвах сега с rebate100. Та появи се оферта - при покупка на 15 артикула дава от хубавите купони. Да, ама на страницата, от която трябва да избирам, минималната стойност на артикул е 17-18 лв, та къде ми излиза сметката...
При вас как е? Мисълта ми е има ли връзка тази страница с разглежданите последно артикули? На какъв принцип работи, ако имате наблюдения?

# 159
Благодаря за информацията.

# 160
По принцип дава от разглежданите артикули в селекцията за купони, но има и други.

# 161
При мен дава от 30-процентовите. Ама не ги вземам, понеже нямам какво да поръчвам толкова.

# 162

Това е при мен

# 163
Тези са от хубавите купони, обаче 15 артикула...?!?!

# 164
Тези са от хубавите купони, обаче 15 артикула...?!?!
Да, и то на цени от 16 лв. нагоре... То ако са по 4-5 лв. ок, ама...Аз затова попитах някой дали има наблюдения на какъв принцип са тези артикули. Ако са на принцип последно прегледани, да гледам 2-3 дена само евтинии и после да пробвам пак...

Общи условия

Активация на акаунт