Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за Август 2025 (Тема 8)

• 43 749
  • 770
  •   1
Отговори
# 135
Поръчах домакински ръкавици, но се оказаха големи. Реших да ги пробвам все пак, но не стават , разшириха се още повече и ми падат . Искам да ги върна, но съм ползвала един чифт. Питах робота как да процедирам, той ми отговаря само едно, че предоставят възможност за връщане с бокс нау.
Дали да ги върна или предвид, че съм ползвала  да си ги задържа и да търся на кого да ги дам?

# 136
Преди малко пробвах какво оферта ще даде с връщане на кредит, от месец е само 15%, през първите 4часа - 30%. Сега ми предлага 300% при поръчка на 132лв, връщане на 110лв. Няма да се възползвам сумата е голяма и нищо не съм избрала, иначе е изгодно.
Имам 70лв върнат кредит отпреди, правилно ли прочетох,че ако ги използвам при следваща поръчка с връщане на кредит няма да получа пълната сума след като са от кредит,а не платени с карта.

# 137
  • Бургас
На мен въобще не ми дава да си ползвам кредита от преди с новата оферта с връщане на кредит! А как да го изхабим-при поръчка без оферта ми намаля сумата и вероятно с карта ще може! Ами не ме устройва-да влагам голяма сума. А кредита при новите условия завърта ли се, може ли да се ползва целият или пак искат плащане с карта?

# 138
  • Асеновград
Преди малко пробвах какво оферта ще даде с връщане на кредит, от месец е само 15%, през първите 4часа - 30%. Сега ми предлага 300% при поръчка на 132лв, връщане на 110лв. Няма да се възползвам сумата е голяма и нищо не съм избрала, иначе е изгодно.
Имам 70лв върнат кредит отпреди, правилно ли прочетох,че ако ги използвам при следваща поръчка с връщане на кредит няма да получа пълната сума след като са от кредит,а не платени с карта.

НЕ !!!! Три страници назад го има и със снимка, че не е така. Който се интересува чете.
Вчера пуснах и поръчка на 100 % платена с кредит, и си събирам, кредита който се полага. Това за нови правила, или някой пусна фейк, или за момент е имало някакъв бъг.

# 139
Ами , на доста хора пък не им дава кредит, като плащат с натрупана в тему сума, така че недей да обобщаваш.

# 140
Аз имам 2 поръчки, изцяло платени с натрупан кредит. Онзи като ми даваше големите % връщане отново частично платих с натрупан кредит (нямах нужната сума просто) и си ми дава пълната сума за връщане ... Дано да продължава така

# 141
При мен кредитът продължава да е по новите правила. Не ми връща пълната сума, ако платя с натрупан.
 Въртя го с част от събрания, и да платя и с картата.

# 142
Фейк не е и бъг не вярвам да е.
Сега отворих, за да покажа нагледно.
Тук съм избрала продукти за 99лв и ми показва, че ще ми върне максималната сума от 66лв.

След като натиснах за финализиране на поръчката ми показа по - малка сума за връщане, защото ще използвам натрупан кредит от преди. Около 35 лв.

Тук ми се казва, че ако се използва кредит, това ще промени наградата.

Радвайте се, че сте все още по старите правила.
Също да вметна нещо. Сега отидох да сменя езика на бг, специално за скрийншотите и когато го направих, ми даде, че офертата е изтекла. На английски си беше активна.

# 143
  • Асеновград
Ами , на доста хора пък не им дава кредит, като плащат с натрупана в тему сума, така че недей да обобщаваш.
Точно аз не обобщавам, и ми омръзна да се спори. От предната тема  дъвчем това, че правилата са индивидуални както и офертите. Всеки да си чете, и гледа като поръчва какво му дава. При плати, отгоре в зелено квадратче си показва при плащане и приложен или не кредит колко ще върне. Това, че при един или друг профил е едно, няма да промени правилата за поръчващия. И ако за жената е по старите, я подвеждате с тези писания. Да си чете и пробва, това е начина.
Същото важи и за офертата с купони, веднъж дава хубави, друг път не, независимо на какъв банер кликваме.

# 144
Не я подвеждаме. Казваме как е при нас. Всеки си има глава на раменете да си гледа и да си преценява.

Като ти е омръзнало да спориш, макар че спорове не виждам , не пиши. Не е задължително.

# 145
Как са протекторите за матраци в сравнение с тези на магнифлекс за 30 лева? По-лоши ли са в тему или същите?

# 146
  • София
Жалко, че нямам нужда от покупки на голяма стойност. Дава ми връщане на 174 лв. кредит.
Скрит текст:

# 147
Аз имам интерес към профил с оферта егати Sad

# 148
  • София
Аз имам интерес към профил с оферта егати Sad

И аз така, откакто открих тези чанти, изхарчих целия натрупан кредит Mr. Green
Чакам тази, както и обувки, джапанки,калъфи за очила и портмонета, все от тези два магазина.

https://share.temu.com/O4hSB1zjgdA

https://share.temu.com/Zj9VcVaX27A

https://share.temu.com/PbIAgQUagtA

# 149
  • София
Проверих дали ще ми върне кредит, ако платя с натрупан кредит. Отворът е НЕ. Иначе няма проблем да платя с него, но изписа в зелено каренце, че ще получа 0 лв. кредит обратно. Ако бях в зората на пазаруването, щеше да е изгодно, защото бих натрупала кредит, а след това постепенно ще си го използвам за плащане на покупките.

Общи условия

Активация на акаунт