Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за Август 2025 (Тема 8)

• 46 735
  • 770
  •   1
Отговори
# 165
И при мен предлагаха хубавите купони с 15 артикула. Както и при вас, нямаше артикул под 15 лева, а предложенията нямаха нищо общо с историята ми на преглеждане. По - оферта е с два арикула и не толкова хубавите купони, отколкото това...

# 166
  • В Града на липите
При мен офертата е с избор на 2 продукта и винаги има неща, които съм разглеждала преди за около 2-3лв. Не съм имала с избор на 15, но и процента на отстъпката при мен е около 30. Но като се съчетае с допълнителни купони и кредити е супер.
Отзиви от днешната поръчка.
Ще сложа само снимки, ако някой иска линк за нещо, ще добавя.
Скрит текст:
Този пуловер го върнах. Поръчах М, но е твърде широк, особено ръкавите. Иначе материята е ок.

Тези блузи не са нищо особено. Бялата прозира. Очаквах малко по-прилична материя.

Ризата много ми харесва, отговаря на описанието и размера. Маншетите са същите. Поръчах я заради тях.

Хубав шал. Малко е голям за главата.

Тениска за мъжа ми. Миналия път бяха объркали размера, та я поръчвах повторно. Памук е, стегната и хубава материя.

Обеци, които поръчвам за втори път, че постоянно губя по някоя. Златисти и сребристи. Сребристите са по-малки и изглеждат по-масивни.

Това свети и скубе на първо четене Simple Smile

Много красива гривна от истински камъни. Поне приличат на такива Simple Smile

И още едни обеци. Красиви са, но и доста крехки.

Стелки, също за втори път поръчвам, но от друг търговец. Много удобно ми се чувстват краката с тях.

Поредния несесер. Красив е, но дойде малко смачкан.

# 167
  • Димитровград
Досега се радвах на кредит 200 процента, но сега вече прекаляват.😀

# 168
  • На изток от Ада
Тези са от хубавите купони, обаче 15 артикула...?!?!
Да, и то на цени от 16 лв. нагоре... То ако са по 4-5 лв. ок, ама...Аз затова попитах някой дали има наблюдения на какъв принцип са тези артикули. Ако са на принцип последно прегледани, да гледам 2-3 дена само евтинии и после да пробвам пак...
ако си търсила евтини неща показва и по 5 6 7 лв. Аз бях пробвала мин месец. 15 неща около 90лв излязоха.
Масла , квйс за тел, зарядно кабел , челхи  давам идея.  Доста пъти рефрешвах. В крайна сметка не поръчах.
Лакове за нокти може

# 169
  • София
Някой пробва ли това надграждане?

# 170
Не те съветвам. Прилича ми като да си изгубиш кредита неясно точно за какво

# 171

Ако никой не пробва ще продължава да е - неясно точно за какво, или греша?

# 172
То донякъде си се разбира.Заменяш 19 лева кредит за купон -60.Но,той купона може да е 60/180.В повечето случай е 30%,рядко 50%.И ако няма да пазаруваш нещо скъпо,ти изгарят парите.

# 173

Ако никой не пробва ще продължава да е - неясно точно за какво, или греша?
Така е, да. Който иска, да пробва и после да сподели. Аз не бих и изказах лично мнение.

# 174
Може да се пита служител, но аз нямам връщане на кредит и реално няма как да попитам, според мен също е купон.

# 175
Коментирахме го вече. Най-вероятно ще се загуби кредита и ще има купон, незнайно какъв. Нов вид да ни подлъжат 😁

# 176
Така е, Вани поръча ли нещо интересно за кръщенето, аз се впуснах с едни украси, арки , платна, балони...😄 пък ще видим...

Коментирахме го вече. Най-вероятно ще се загуби кредита и ще има купон, незнайно какъв. Нов вид да ни подлъжат 😁

# 177
Досега се радвах на кредит 200 процента, но сега вече прекаляват.😀

Каква е сумата на кредита над 140лв.?

# 178
  • Димитровград
То си пише 114лв.😀😀😀

# 179
  • София
FreakOnALeash пита колко трябва да се похарчат, за да върнат 114 лв., а не колко ще върнат.

Общи условия

Активация на акаунт