Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за Август 2025 (Тема 8)

• 46 606
  • 770
  •   1
Отговори
# 210
Български пощи са най-тегавия доставчик - от четвъртък 07.08.25 г. пратката е при тях, а още нямам СМС за получаване... На арменския поп ли да се оплачем Sad

# 211
  • София
Ако отидете в пощата не може ли по име да потърсят?

# 212
Днес има много корекции на цени. Да проверите.

# 213
  • София
Днес има много корекции на цени. Да проверите.
Благодаря! Такова сваляне на цените, отдавна не бях виждала, даде ми 55лв от корекции, директно пуснах поръчка.

Препопъчвам глюкомер, мери много точно, пристига за седмица от Германия.
https://www.temu.com/bg-en/-home-care-m-634418219799585.html?goo … fer_page_sn=10032

# 214
Ако отидете в пощата не може ли по име да потърсят?

Не, отказаха - а бяха получили пратките от теми...

# 215
На мен на единия профил ми даде 44 стотинки, на другия 4 лв (направих поръчка за купони за същата сума - да си имам).
Получих разни неща днес, но още не мога да преценя дали по-скъпите ми харесват, нито дали отговарят на описанието. Примерно далекогледът изглежда ок, няма щети, но нямам гледка, на която да го изпробвам - заобиколена съм от сгради и дървета.
Електрическата лупа работи, обаче за да се види нещо, трябва да се завре до самата камера, което е неудобно. Може да снимате акари или гадни насекоми по листата на цветята, ако имате такива. За предпочитане умрели, за да не избягат.

# 216
  • На изток от Ада
Аз поръчах на единия профил с купони на 7ми
А на другият с кредит на 8ми . От 8ми е тръгнала с бг пощи ще е.

# 217
Аз имам 5 стотинки корекция на цената 😂
Пратката ми е от 05.08, днес е освободена от митницата.
Поръчах лупа за четене и покривка за маса. Очаквам пратката с Boxnow (добре, че видях адреса, не знаех че имат нови кутии, разрастват се и в наше село , но и двата адреса са ми удобни).

# 218
При мен пусна корекции, общо около 8 лв.

Да ви информирам, че на морето видях в един магазин риза от тему, която купих за 15 лв, там за 70 лв.

# 219
О да, пламнало е, аз да ви кажа даже вече като видя някое момиче с дреха или чанта от там разпознавам, че е от Тему 😄

# 220
В магазина ли е 70, или в Тему?

Една гъсеница (дребна е - под 1 см), заснета с лупата - ако мразите насекоми, не гледайте:
Скрит текст:

# 221
В магазина 70 лв, от тему съм я купила за 15

# 222
  • София
Видях момиче със страхотна блуза. Черна, от бюста към едното рамо с връзка на която има зашити 3 цветета от плат също черни. Много хубаво стоеше някой сеща ли се да я е виждал някъде по сайтовете?

# 223
Да се похваля,че вчера ми пусна оферта за кредит 58/92. Това е за първи път от м. Октомври миналата година. Имах само купони / не особено  хубави/ ,и по  рядко намаление на цената. Чак не мога да повярвам!

# 224
  • София
Има ли практика Тему да си променят крайните срокове за доставка? Вероятно аз грешно съм запомнила, но вече трябваше да съм си получила пратката. Отварям да погледна днес и е до 19 Август....

Общи условия

Активация на акаунт