Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за Август 2025 (Тема 8)

• 46 489
  • 770
  •   1
Отговори
# 330
  • софия
Върша услуга, поръчах неща за парти другата събота, а 7-ми ден не се помръдва от Китай!
Бихте ли погледнали напоследък след излитане от Китай, на кой ден е в Бокснау, ще има ли изобщо шанс до съботата.

# 331
  • Габрово
Върша услуга, поръчах неща за парти другата събота, а 7-ми ден не се помръдва от Китай!
Бихте ли погледнали напоследък след излитане от Китай, на кой ден е в Бокснау, ще има ли изобщо шанс до съботата.

Според мен има шанс. Днес - 15.08.2025 получих моята с BoxNow, която е излетяла на 12.08.2025, а съм от Габрово т.е. +1 ден от пристигането и в София.
Скрит текст:

# 332
  • София
Часовникът ми изглежда съвсем същия на външен вид, а от снимката на Тему бях убедена, че и приложението е същото (dafit). От тази реална снимка сега, започнах да се съмнявам, че закупения от вас часовник може да е с друго приложение.
В моя случай има функция за мониторинг на съня, която излиза като диаграма за последователността на лек, дълбок и рем сън без да посочва часове. Аз не спя вече с него, защото ми тежи и не мога да покажа. А и мъжа ми има гривна whoop и разликата е огромна в мониторинг на съня и изгубих интерес към данните на моето китайче. Е има си други предимства:  с едно движение, знам кога ще залезе слънцето и колко градуса е навън Joy
В моето приложение не съм видяла настройка на пулс. Може да е мой пропуск.

# 333
Търся си хубав сервиз чинии, някой с отзиви?

# 334
  • София
Здравейте, препоръчайте ми копринени калъфки за възглавнци. В Тему има голям избор, но в коментарите на всички все има  няколко поста, че не са от истинска коприна.

# 335

По погрешка поръчах тези чипове за проследяване без да обърна внимание че са за айфон ..аз съм с андроид ..ако някой ги иска да пише ..

# 336
Напоследък получавам писма, уж от Тему, с които настояват да ми връщат някакви суми. То е ясно, че е скам и обикновено ги трия, без да ги отварям, но днес реших да ги разгледам.
Първо, вижте адреса на изпращача:

А ето го и съдържанието:

То е ясно, че човек трябва да е много глупав и алчен, за да се върже на такава въдица, но все пак – внимавайте, някой да не изгори в бързината.

# 337
Само за инфо - пощата в абв ли е?

# 338
Да, абв, забравих да спомена.

# 339
Да. Те имат слаба защита (или каквото се казва по “хакерски”). Всеки, който е получил подобен мейл е с поща в абв. Съветвам, ако има как, да си я смените. Аз в Gmail никога не съм получавала такива имейли. Разбира се, като си разумен, не е проблем, но аз не желая да имам лична информация в поща, която не може да осигури нормална защита от такива фишинг имейли. Сигурно е възможно това да се случи и в gmail, но шанса е много по-малък, от колкото в абв.

# 340
Сега получих една пратка - изпратили са ми  шлифер без колан. На абсолютно всички снимки е с колан и гайките са очевидни. А иначе не е лош.
Неприятно е, че се налага толкова често да искам парите - последно едната пижама беше напълно различен продукт, сега това.

# 341
О, аз пощите си в абв ги държа точно за регистрации по разни сайтове и магазини. Никога не бих рискувала с „официалната“ си поща в gmail, нея я държа за по-важната кореспонденция.

# 342
  • Pazardjik
Някой скоро получавал ли е карта за отстъпка? Автоматично ми намаляваше по няколко продукта плюс карта , но от две седмици нямам . Дава ми само връщане на кредит 95/55

# 343
  • На изток от Ада
На мен едната пратка за 2 3 дни мн мръдна. Вече е дадена на бг пощите

# 344
Нямам карти за отсъпка, нито както преди се намаляваха разни неща с прозореца всичко под 36,50 лв. Сега пак излиза, но нещата са си с нормални цени, най-много няколко да са с -5%.
Купоните са само от тези -30%, връщането на кредит поне ми е 50/90, ама много не го ползвам, че нямам какво да поръчвам вече. Последно тетрадки за детето, които са скъпички, но с връщане излиза приемливо.

Общи условия

Активация на акаунт