Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за Август 2025 (Тема 8)

• 46 589
  • 770
  •   1
Отговори
# 300
atom3-какви бяха твоите куфари? И аз се оглеждам, за да не купувам от тях!

Жълт и син… Не знам модели 2022г. съм ги купувал и се счупиха за 1 година, бяха ABS пластмаса, на единия колелото му се счупи и никъде не се продаваха такива колела, другия ми го върнаха с голяма дупка в корпуса от flydubai. Но моята година пътуване не е средностатистическа, през 2024 съм летял до 22 държави, трябва да се има в предвид това.

# 301
Нали знаете, че ако си поискате парите от бота, дори да е за нещо от преди година, най-вероятно ще ви ги върне.
Става така - НЕ пишете, че искате връщане. Пращате снимка на счупеното нещо. Ботът пита за коя поръчка става дума - избирате я. После пита кой продукт - избирате го. После предлага опции - връщане и възстановяване, частично възстановяване и т.н., ако няма опция за връщане на парите, без връщане на счупеното нещо, натискате "други опции" (или още опции) - тогава тя най-вероятно ще се появи. Избирате, след това избирате Тему кредит и сте готови.

# 302
  • На изток от Ада
Благодаря pppqqq, ще пробвам имам кайшка за часовник която когато я отворих й се счупи закрепващият елемент,  но бяха минали 3м...

# 303
  • Пловдив
Имам и една парочистачка и тя е страхотна.

Може ли линк за парочистачката, че и аз искам да си поръчам отдавна.
Заповядай
 https://share.temu.com/RdyohqzwpjA

# 304
И при мен има оферта за връщане на кредит при 160 лв връща 115 което си е оферта . Поръчах един телефон и ще ми излезе за 50 лв но ако не ми хареса с риск да ми спрат офертата ще го върна

# 305
  • София
Здравейте,
Можете ли да ми препоръчате хубави цветни моливи? Поръчвала съм химикалки и бяха ужасни. Ако някой има опит с моливите, моля да препоръча.

# 306
  • София
На дъщеря ми взех тези: https://share.temu.com/cyYANEBeBfA
Иначе съм поръчала зелени и сини химикалки и са хубави също.

# 307
Върша услуга, поръчах неща за парти другата събота, а 7-ми ден не се помръдва от Китай!
Бихте ли погледнали напоследък след излитане от Китай, на кой ден е в Бокснау, ще има ли изобщо шанс до съботата.

# 308
Вижте каква сладка чашка с незабравки (пише Август, поръчах я защото ми харесва, без определена идея). Беше в много смачкана кутия, вътре само с найлон, едва я извадих. Чакам още, дано да са по-добре опаковани:

П.п. това е оригиналът - честно казано не знаех, че са имитация на нещо, видях един ревю, което споменава това (човекът се надява да са оригинал?!). Цената в Тему е почти същата, но естествено не съм я платила - с карта и купон ми излезе 6-7 лв:
https://crowntrent.com/collections/flowers-of-the-month/products … -of-the-month-aug

# 309
Поредно съвпадение, и аз чакам чаша, но друг месец Simple Smile

# 310
Аз чакам и Февруари (теменужки), както и Януари, но от друга марка ( образно казано) - на нея са момини сълзи.
Ако става дума, харесвам още, но не съм сигурна къде да ги прибера.

# 311
  • Асеновград
Върша услуга, поръчах неща за парти другата събота, а 7-ми ден не се помръдва от Китай!
Бихте ли погледнали напоследък след излитане от Китай, на кой ден е в Бокснау, ще има ли изобщо шанс до съботата.
Поръчка от 08.08 в момента е на подготовка за преминаване митница.
Поръчка от 07.08 в момента е заредена в Бокса. днес ще си я вземе младежа.

# 312

Пишете на съпорта и не пестете критика, да се задействат...

# 313
При моите последни поръчки стои сякаш няма никакво движение и изведнъж ми дава, че е вече на митница. Може да има движение по поръчката, но да не обновяват информацията. Това, което искам да кажа е, че има надежда. Все пак се свържете със съпорта за повече информация.

# 314
При моите последни поръчки стои сякаш няма никакво движение и изведнъж ми дава, че е вече на митница. Може да има движение по поръчката, но да не обновяват информацията. Това, което искам да кажа е, че има надежда. Все пак се свържете със съпорта за повече информация.

Това ми е надеждата!

Общи условия

Активация на акаунт