Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за Август 2025 (Тема 8)

• 46 257
  • 770
  •   1
Отговори
# 675
Ако върнеш нещо от самата поръчка, от която си получил купоните, всичките ти ги оттеглят, които не си ползвал реално. Дори може да ти спрат тази оферта.

# 676
  • В Града на липите
Момичета с бижута от мойсанит, кажете това нормално ли е? Камъните на пръстена и обеците ми пожълтяха. Слагам снимки на пръстена. Днес забелязах...
Преди време си бях купила бижута с някакви камъни, които се оказаха боядисани отдолу. Когато боята се изтри, си смениха цвета. Не знам дали случаят е такъв, но по този повод да похваля тези от 1.50. Не са мръднали. Имат и обеци но не съм ги взела с мен. Тези специално са от Шийн, но съм ги виждала и в Тему.

Да похваля и тези три гривни. Купила съм ги преди осем месеца и са си все същите, но не ги мокря.

Линк от подобни, че моите са свършили.
https://share.temu.com/W5ty0NPVgNB

И като съм започнала да хваля, отново похвалвам един смарт часовник с който вече няколко дни мъжа ми плува в басейни и студени и горещи. Освен това в сауната моя, който е много по-скъп и не е от Тему, прегрява за няколко минути, а неговия е бетон. Въобще не му пука 90 градуса ли е или 30. Всеки ден очаквам да сдаде багажа, но той упорито ме изненадва Simple Smile

https://share.temu.com/3co0XOntL4B

# 677
Благодаря, ще им пиша за бижутата, само сертификатите не са в мен, че съм на път. Отзиви за ето този еър фраер имате ли:
 https://share.temu.com/VDuDjQDcuDB

# 678
  • Испания
Моята прахосмукачка от местен склад и тя закъсня,отгоре на всичко е друг модел,не тази от линка,иначе по визия е същата
 https://share.temu.com/wKLUpBm4pGB
На кашона  и на нея пише Honiture S12. Писах им и ми възстановиха част от сумата,около 30 лв.
Здравейте! Може ли мнение за прахосмукачката? Доволна ли сте от употребата и?
 Търся предложения за самопочистваща се котешка тоалетна. Някоя от вас може ли да сподели мнения?
Поздрави!
Все още пълни отзиви не мога да дам. На пръв поглед ми хареса,стабилна,малко тежичка,доста силна всмукателна мощност,не знам все още колко ще държи батерията. Първо зареждане 4-5часа. Така пише в упътването.Само дето моделът не е този който поръчах.

# 679
Здравейте! От скоро съм в Тему и днес за първи път спечелих Simple Smile 330 лв до 2.09 разбити на сумички по 10, 20 и т.н.
Нооо как да си ползвам тези от 10 щом минимална стойност за плащане е 25?

# 680
  • София
Здравейте! От скоро съм в Тему и днес за първи път спечелих Simple Smile 330 лв до 2.09 разбити на сумички по 10, 20 и т.н.
Нооо как да си ползвам тези от 10 щом минимална стойност за плащане е 25?
Купони за отстъпка са това, тези за 10лв. се използват за поръчки над 35лв.

# 681
Аз нямам никакви оферти вече. Нито карта, нито връщане на кредит, нито купони, и то от доста време.

# 682
И аз нямам никакви оферти!

# 683
На мен сега ми дава малко по-лоши купони - за по-големи суми. И тези за 10 лв, май само те са използваеми.

Кредит ми предлага всеки ден, но не го искам в момента. Не че е лоша оферта, но не съм свикнала да я ползвам.
За картата за отстъпка ме е яд, защото може да изчезне - нали преди имаше една оферта - отстъпка на 90% на един продукт, ако се купят още 7. Тя изчезна напълно, може би и с картите ще стане така Neutral Face

# 684
Някой поръчвал ли е адаптер за зарядно, трябва ми за Самсунг? Благодаря! Blush
Бързо зареждащите наистина ли са такива?

# 685
И аз поне от месец нямам никакви оферти.

# 686
Поръчвах 2 пъти адаптери и кабели за бързо зареждане. Доволни сме. Ако телефонът има функция за бързо зареждане, става бързо.

# 687
  • София
Вчера ми даде от хубавите купони при покупка от 200лв. взех едни слушалки за проба, че имах натрупан кредит. Знам, че не е коректно, но от юни не съм имала оферти, та мисля да си изхарча купоните и да върна слушалките 🙈

# 688
  • пустинята Гоби
Аз мислех да не поръчвам вече, ама има хубави неща за училище, хем съм доста заредена от преди. Последния път поръчах без купон, писна ми да ми определя какво мога да поръчам, винаги липсва най-желания продукт като заредя купона. Каквото не ми хареса, задължително ще върна и така.

# 689
При купоните няма селекция. Прилагат се за всичко в сайта. Сигурно става дума за друга оферта.

Общи условия

Активация на акаунт