Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за Август 2025 (Тема 8)

• 46 279
  • 770
  •   1
Отговори
# 735
В поръчката пише колко е платено - ако има и други неща, може да се сметне кое колко е излязло накрая.
Явно аз не натискам където трябва, виждам продуктите от поръчката, но не и цената, на която съм ги купила. Пак ще гледам, благодаря Simple Smile

# 736
Ако е ползван купон, няма да изплатят неговата равностойност във вид на пари.

# 737
Като ти излезе списъкът с артикули от поръчката, скролваш най-отдолу и има Сума, отстъпка, купони, кредит....виж там и ще се ориентираш.

# 738
Блаодаря Ви, момичета! Heart
За сега се отказвам, защото съм плащала със старата карта (която не е валидна и е унищожена вече) , опцията за кредит в Тему не ми е активна. Аз по принцип щях нея да избера... Та ще чета назад да видя дали има начин да сменя номера на картата, иначе предполагам, че парите няма как да стигнат до мен така или иначе.

# 739
Ако утре поискаш връщане, ще ти даде тему кредит. При мен в началото имаше няколко пъти, когато даваше само по сметката да ми върнат парите, но отдавна вече дава избор и винаги цъкам тему кредит, понеже става бързо, а така или иначе ще ги изхарча. Ако обувките са ти малки и няма на кого да ги дадеш, по-добре ги върни и си купи същите по-голям номер. Просто ще чакаш две седмици за доставка.

# 740
Не съм допускала, че китайчетата ще ментосват нещо за 10 стотинки.
Поръчах 10 ножчета за пети, нямат нищо общо с предните две, които имам.
Смятах да подарявам на приятелки, но те са ужасни, зеят на сглобката, по-малко пластмаса има, въобще са менте.
Лошите са розови, хубавите ми са сини. Утре ще ги снимам на светло и ги засилвам обратно.
 https://share.temu.com/Qg8QiuHfwoB

# 741
Блаодаря Ви, момичета! Heart
За сега се отказвам, защото съм плащала със старата карта (която не е валидна и е унищожена вече) , опцията за кредит в Тему не ми е активна. Аз по принцип щях нея да избера... Та ще чета назад да видя дали има начин да сменя номера на картата, иначе предполагам, че парите няма как да стигнат до мен така или иначе.

Картата или сметката е закрита/унищожена. Защото парите се връщат по сметка.

# 742
За първи път ще връщам. Наистина ли само трябва да залепя един код на пакета без нищо друго? Така разбрах инструкцията.

# 743
  • София
За първи път ще връщам. Наистина ли само трябва да залепя един код на пакета без нищо друго? Така разбрах инструкцията.

Нищо не залепям, слагам всичко в плик и в бокса. Само ако връщате с пощите, трябва да разпечатате и залепите товарителницата.

# 744

Нищо не залепям, слагам всичко в плик и в бокса. Само ако връщате с пощите, трябва да разпечатате и залепите товарителницата.

Като скривате или отлепяте етикетите по плика? Така пише.

# 745
  • на морето
Някой да е поръчвал и да е доволен от душ гел? Гледам има разнообразие

# 746
Дори и без да залепите код пак си го взимат.Просто обръщате на обратно плика ,в който сте получили пратката ,за да останат от вътре етикетите и изпращате обратно.Аз така правя.

# 747
Днес има много корекции на цените.

# 748
Аз и плика не обръщам.

Да, има корекции, ама едва събрах 2 лв за 3 поръчки. Очаквах нещо по-крупно 😀

# 749
  • Пловдив
Днес има много корекции на цените.

Благодаря, събрах си към 13 лева.

Някой поръчвал ли е това копие на Dyson
https://share.temu.com/cgYArVusN6B

Общи условия