WIZZAIR - 51

• 28 300
  • 583
  •   2
Отговори
# 555
  • Край морета северни и южни
Дано не се сметне за офтопик, но някой беше ли с Уиз в Кишинев, заслужава ли си да се посети Молдова според вас или не?

# 556
Има отзиви във форум за пътешествия.
Аз имам билети чак за май, така че... отзивите напролет Grinning

# 557
Изпращат се в блокирани съобщения. С насройки трябва да се отблокират.
Не беше това проблемът, Шарлот. И там гледах, и ДСК директ гледах (настройките), и кеша на телефона си почистих дори... След 20 мин чакане на оператор на телефона, момчето установи, че понеже картата ми била преиздадена през август (нали сменихме Мастъркард с Виса), трябвало отново да се заяви временна парола за смяна на ПИН и да се смени пинът с нов, нищо че в Директ-а си ми е зададен тел. номера и ПИН. А това никой не ми го каза като си получих новата карта в офиса, че трябва наново да сетвам ПИН за онлайн плащания.

# 558
Имам едно питане, малко ме е срам, но понеже за пръв път ще го правя....може ли да ми кажете, когато тръгна да се чекирам в приложението, ме кара да си избирам места, но тъй като аз не искам...ще изчезне ли "този" избор на точно 24часа преди самият полет? Благодаря много!

# 559
да. про натискане на бутон 'proceed with ramdom seats' или нещо подобно, ще може да продължите без да избирате и без да плащате допълнително за избор на места

# 560
Няма да изчезне, тогава също ще ти предложи да платиш за места, но можеш да откажеш и да избереш случайно разпределени.

# 561
Много Ви благодаря за бързите отговори, Hug . Надявам се, да съм се ошашкала повече и да се оправя с това чекиране, 😅.

# 562
Да, но изчакай да станат 23-24 часа преди полета.

# 563
Ами няма да изчезне, пак ще я приканя да купи места!

# 564
Ами няма да изчезне, пак ще я приканя да купи места!
Въпросът е, че ще има опция да не закупувам, защото в момента единствено мога да се чекирам, ако съм купила места. С детето ще съм, което е на 11г. и тъй като видях, че те са автоматично при възрастен, затова не ми се купува. В случай, че сме разделени на връщане ще взема.

# 565
Някой дали вече е пътувал по новата дестинация до Прага да сподели някакви отзиви?

# 566
  • Русе
При Уиз има ли опция да си избереш съседни места, без да са на точно определен ред?

# 567
Ако избирате Random Seat като отворят свободното чекиране (24 часа преди полета), в началото системата раздава най-вече средните седалки. Ако е за дестинация, по която има обичайно overbooking (Лутън, Барселона, Бергамо, Рим).. се чекирам онлайн веднага. Но ако е дестинация тип Краков, Кишинев, Ламеция (тоест не гастербайстерска и ежедневна) може спокойно човек да се чекира 7-8 часа преди полета.  Вечерта, ако полетът е сутрешен. Или сутрин, ако полетът е следобеден. При 24 часа по-рано, гаранцията за средна седалка е в кърпа вързана.

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 11:14 от diziler

# 568
  • София
При Уиз има ли опция да си избереш съседни места, без да са на точно определен ред?

Има, но не е изгодна според мен.

# 569
Така, благодаря Ви много за съдействието. В същата минута, която ще е полетът утре се чекирах, даде ни автоматично седалки....накрая на самолета две съседни. Малко се позабавих с потвърждението, за да съм сигурна в това, което правя. Надявам се, да няма овърбукинг и да летим, но най-много се надявам навръщане, защото е много късен полета и е дестинация съвсем изпълвана. Имам някаква застраховка, която купих при взимането на билетите, но все пак не мога да се надявам само на нея.

Общи условия

Активация на акаунт