WIZZAIR - 51

• 37 836
  • 769
  •   1
Отговори
# 765
  • на третия етаж
Привет, да се отчета за автоматичното чекиране. Не сработи и в двете посоки и  при нас, и при другото семейство. Чекирахме се сами, но пък за обратния полет се изкуших за приорити за 20 лева. Е, купих си куфарче и го напълних с обувки от Рим. И на летището Фиомичино се допускаха до 2 литра течности. Може би са нови тези скенери, защото служител на летището им правеше снимки от различни позиции. Съжалих, че не пъхнах и 2 бутилки вино в куфарчето!

# 766
Здравейте, някой има ли на ДСК кредитната карта wizz и струва ли си. Освен събирането на точки за намаления, има и намаления на билети, напр. по 10 евро. Те нали са само за титуляра, а не напр. 1+1 или семейство. При 1-2 пътувания годишно семейно с деца, не знам дали си струва. Таксата е към 50 лв. на година.

# 767
Абсолютно си струва. Тя ви дава безплатно членство 1+5. Т.е. цялото семейство се възползвате от намалението. Освен това при всеки похарчен лев получавате по 2точки в картата си, които след натрупване, можете да прехвърлите в профила си в Уиз като пари. 1т. е 1ст. Сега с въвеждане на еврото не знам как точно ще се промени това.
Когато ползвате картата в сайта на Уиз, за всеки похарчен лев точките, които получавате са 4.
Ако дори само веднъж в годината летите цялото семейство, мисля, че таксата на картата ще се изплати.

# 768
Картата ти дава членство за 6 човека, което струва доста повече от годишната такса. Така че и никога да не пазаруваш д нея си струва, ако летиш достатъчно с уиз

# 769

Общи условия

Активация на акаунт