WIZZAIR - 51

• 37 876
  • 769
  •   1
Отговори
# 720
  • на третия етаж
Благодаря на всички! Аз ще направя чекирането довечера, няма да чакам повече. Ще се настроя за хубавите дни в Рим. Чака ме рожден ден /моят/ и предложение за брак / от сина ми/:smile:.

# 721
Весело да ви е!

# 722
Който прави новата тема, може да коригира цената на WIZZ Discount Club- т.е. само от лв да стане в €.

# 723
А и може да се коригират някои дестинации:

От София: да се добавят Маракеш, Ламеция Терме, Римини, Прага, Щутгарт, Торино, Маракеш, Кишинев, Палма де Майорка, Абу Даби.  Да се махнат Ереван, Хан и Кастейон (което дори е изписано като Кастелон).

От Пловдив: да се добави Братислава

От Варна:  да се добавят Вроцлав и Братислава (Тел АвиВ с "в" накрая), да се махне Лайпциг.

Ог Бургас:  да се махне Виена.

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 22:54 от diziler

# 724
Вече я няма дестинацията София - Франкфурт Хаан. Дано не са я махнали окончателно, октомври месец си беше пълен самолетът в събота.

# 725
Здравейте,

Как стои въпроса с количка за дете на 2г.?
Може ли да се ползва до качването на самолета?
Смята се за 1 бр чекиран багаж за дете или?

Предстои ни пътуване в Края на декември  до Хамбург, но не намирам тема тук.
Някой, който е посещавал в този период и с дете на тази възраст, може ли да ми препоръча места за посещение, Flowers HibiscusFlowers Hibiscus

# 726
  • София
Многократно съм писала за количката, да не се повтарям - потърсете.
За Хамбург не мога да помогна. Но като цяло е ветровито и влажно -  не е за много разходки по улиците с малко дете.

# 727
А и може да се коригират някои дестинации:

От София: да се добавят Маракеш, Ламеция Терме, Римини, Прага, Щутгарт, Торино, Маракеш, Кишинев, Палма де Майорка, Абу Даби.  Да се махнат Ереван и Кастейон (което дори е изписано като Кастелон).

От Пловдив: да се добави Братислава

От Варна:  да се добавят Вроцлав и Братислава (Тел АвиВ с "в" накрая), да се махне Лайпциг.

Ог Бургас:  да се махнат Виена и Варшава.

От Бургас ще се изпълняват полети до Варшава - Шопен и през следващото лято.

# 728
Да, my fault.
От 9 юни  Бургас - Варшава Шопен се завръща.
И  Франкфурт Хаан е разкарано от София наистина, вкл. и за летния сезон.

# 729
Мога ли да направя следното: Когато аз като титуляр купувам два билета с флекс за мен и за друг човек, да анулирам после само моя билет?

# 730
Многократно съм писала за количката, да не се повтарям - потърсете.
За Хамбург не мога да помогна. Но като цяло е ветровито и влажно -  не е за много разходки по улиците с малко дете.
Извинявам се, но не намерих информация за количката, конкретно за навършило 2г дете..

# 731
  • София
Може, возила съм и 4 годишно с количка. Чекира се, остава се до стълбата /ръкава/. След кацане идва на багажната лента. Ако я загубят изплащат 250 Е.

# 732
  • Русе
Здравейте,
И аз запазих билети за Франкфурт за мен и малката ми дъщеря на 11 г. Доколкото помня деца ненавършили 12 г. се разпределят до родителя и няма нужда да купувам място, нали?

И мен ме притеснява времето, че е доста на север, а билетите са за края на февруари.

# 733
Доколкото помня деца ненавършили 12 г. се разпределят до родителя и няма нужда да купувам място, нали?

Няма нужда

# 734
Мога ли да направя следното: Когато аз като титуляр купувам два билета с флекс за мен и за друг човек, да анулирам после само моя билет?
Не може. Но можеш да не се явиш на летището и билетът ти да изгори.

Общи условия

Активация на акаунт