WIZZAIR - 51

• 37 907
  • 769
  •   1
Отговори
# 705
На мен също ми писаха, двойно увеличение ще ми правят. Grinning
Още му се чудя дали да го приема.
аз бая пари плащах допълнително от неизгодния картов курс (1,98).
Да, това също, много е неприятно!

# 706
Значи са оценили, че си погасяваш всичко навреме и си коректна и стриктна. Няма какво да те притеснява.
На мен всяка година ми увеличават лимита и винаги става с СМС известяване. От 3к ... та на 7к.
Ама нека тези неща се коментират в темата за кредитната карта на Уизеър.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1601973.285

# 707
Да, изпращат. Ако не откажеш, ти го увеличават.

# 708
Нова линия: София - Римини от 31 март 2026 (3 пъти седмично)

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 15:06 от diziler

# 709
  • на третия етаж
Привет! Предстои ми полет до Рим на 23.11 от 19 часа. Закупила съм автоматично чекиране, но все още не съм получила потвърждение въпреки , че 50 часа отдавна минаха. Някой имал ли е такъв казус? Притеснявам се дали ще мога да се чекирам сама в 24 часовия интервал.

# 710
  • София
Не мога да ти отговоря конкретно, никога не съм ползвал автоматично чекиране.
Но по логика : Провери ли в профила си дали имаш бордна карта?

# 711
  • на третия етаж
Да, непрекъснато проверявам в профила и на пощата, където по принцип уж трябва да ме информират.

# 712
  • Пловдив
Привет! Предстои ми полет до Рим на 23.11 от 19 часа. Закупила съм автоматично чекиране, но все още не съм получила потвърждение въпреки , че 50 часа отдавна минаха. Някой имал ли е такъв казус? Притеснявам се дали ще мога да се чекирам сама в 24 часовия интервал.

Започнах и аз да се притеснявам за това автоматично чекиране. За втори път чета , че има проблем. Ползвала съм го през септември 2023 г и нямах никакъв проблем. 50 часа преди полета получих мейли с бордните карти.Сега закупих билети за февруари 2026 и отново платих автоматично чекиране. Моля, споделете как се разви при вас ситуацията!

# 713
  • sf
От чисто любопитство, защо плащате за автом. чекиране?

# 714
  • Пловдив
От чисто любопитство, защо плащате за автом. чекиране?
Аз,ащото се притеснявам за овърбукинг. През 2023 г. за първи път пътувах със самолет самоорганизирано и за всичко ми беше притеснено. След това съм пътувала с конкуренцията - там закупих места , тогава 1 месец по- рано имахме бордни карти.

# 715
Автоматичното чекиране не те предпазва по никакъв начин от овърбукинг. Ако искаш месец по рано бордна карта с покупката на билета си купи място, едва ли ще е по скъпо от автоматичното чекиране.

# 716
  • на третия етаж
Защото плащам 4 билета и тогава покупката на запазено място излиза доста по-скъпо. А и в темата срещнах препоръки чекирането да става възможно най-скоро след отварянето в 24 часовия интервал. За повече от 10 години пътуване за първи път ползвам тази опция и явно ще ми е за последно.

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 09:45 от Арлет

# 717
В един друг форум (специално за пътешествия) четох на няколко пъти за автоматично чекиране, което се бави до последните 16 или 12 часа преди полета, което просто държи на нокти през цялото време хората, които са платили въпросното чекиране. Вместо да спести време, пари и нерви, се случва обратното. Но може да са изолирани случаи. Аз не бих платил за автоматично чекиране.

# 718
Имате ли закупени места? Защото ако не- нали може 24ч преди полета. Може да се чекирате сам(а), независимо от платения селфчекин. В колко часа̀ ви е полета?
Да, сега видях -19ч. В такъв случай ако няма купени места, ме съмнява да стане по-рано. Ще споделите.

# 719
просто трябва повече хора да знаят, че това автоматично чекиране не работи
в 24 часовия интервал ще можете да се чекирате

Общи условия

Активация на акаунт