WIZZAIR - 51

• 37 874
  • 769
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Аха ,не знаех, благодаря!  Нее, просто искаме да посетим приятели немци, които живеят в района. Полет до Дортмунт или до Дюселдорф ни върши работа, затова се чудех, за да разгледаме и града
Щом има избор, красивият Дюселдорф е за предпочитане.

# 691
Уизеър летят до Дортмунд, а Раян до Дюселдорф Simple Smile Понеже първия град е с 40 км по-близо до "нашата точка", затова реших да питам първо тук, ама явно ще ходя при Раян ,отново....

# 692
  • София
По-точно Раян летят до Кьолн. До Дюселдорф няма нискотарифни.

# 693
Уизеър летят до Дортмунд, а Раян до Дюселдорф
Раян НЕ летят до Дюселдорф Wink

# 694
  • София
И в Кьолн има какво да се види. Освен това летището е на средата между Кьолн и Бон. В Бон също може да се отиде.

При условие, че Дортмунд е по-близо до целта, аз бих избрала в едната посока да е Уиз, в другата Райън.

# 695
От скоро се сдобих с карта DSK WizzAir. Картата ми се появи в мобайл банкирането преди около 2 седмици, но физическата карта я взех миналата седмица в петък. От тогава имам направени доста покупки, повечето от които са осчетоводени, но все още нямам активно членство в wizz акаунта ми (предоставих мейл, с който имам акаунт). Днес се появи бонус програмата ми в dsk direct. Виждам, че при някои хора се активира членството в дискаунт клуба още преди да са си получили пластиката. Това нормално забавяне ли е при мен или да започвам да звъня на банката да проверявам какво се случва?

Последна редакция: ср, 19 ное 2025, 12:13 от Dark Mind

# 696
Да споделя и аз за кредитна карта DSK WizzAir...

Днес се обадих в ДСК специално да попитам какво ще се случва с кредитната карта на УИЗ, та положението е следното - ТОЧКИ НЯМА ДА се натрупват след 01,01,2026г..., натрупаните според служителката ще могат да се прехвърлят(НО АЗ планирам да си ги прехвърля преди 31,12,2025г) и използват...

Та, засега кредитната карта (във връзка с УИЗ) ще служи само и единствено за по-евтино членство, за до 5 човека, ще видим в крайна сметка и каква ще стане год.такса, де... - това е информацията, получена в разговор... на сайта на ДСК няма никаква подобна информация, в сайта на Уиз виждам че такива карти има само в България и Унгария...

Дано да не съм права, и все пак да решат/измислят да продължат бонусирането..., но... засега е това

# 697
  • София
aretka, дано не е вярно! Може обаче да е свързано с еврото, защото аз бая пари плащах допълнително от неизгодния картов курс (1,98). Да се надяваме само да им сложат по-малък лимит.

Последна редакция: ср, 19 ное 2025, 13:33 от миленка_д

# 698
Аз бих се обзаложил, че служителката си няма представа какво говори, но ще видим...

# 699
след 300 зора намерих написано някъде на сайта на ДСК ПРОГРАМА cashback

както се казва в случая... всичко е истина
1. Настоящият документ описва условията на Кешбек програмата „Моите DSK точки“
за лоялни клиенти с кредитни карти, издадени от Банка ДСК, с изключение на
картите, посочени в т. 2.1.

2. Клиентът получава 1 точка за всеки похарчен лев/евро след 01.01.2026 г. при
трансакции, извършени на ПОС терминали на търговци в страната и чужбина с всяка
от издадените по сметки на клиента основни и допълнителни кредитни карти.

2.1. Не се начисляват точки за трансакции, извършени с кредитни карти „DSK
MaxiCard“, „DSK MaxiGo“, „DSK-Wizz Air“, „DSK Shopping“, както и по кредитни
карти, издадени по сметки на клиенти, мигрирани от Експресбанк.

Последна редакция: ср, 19 ное 2025, 15:09 от Aretka

# 700
  • София
Според мен това значи, че тези карти имат различна бонус система, а не че няма да се начисляват точки за закупуване на билети. Със сигурност ще има някаква актуализация, защото вече няма да има стотинки, а една точка е 0,01 лв. Засега обаче на сайта си стоят старите условия. Като гледам горното, за 1 евро остава 1 точка, преди е било за 1 лев. Може и тук да стане подобно т.е. ще се редуцират наполовина.
При новата програма cashback можеш да си прехвърлиш точките в реални пари, по която сметка желаеш и да си купиш с тях, каквото искаш.
Така мисля аз.

# 701
еми аз виждам картата на УИЗ в изключенията...

# 702
  • София
Защото е различно. При Уиз картата не се получават пари, а точки, които в Уиз акаунта стават пари, но се ползват само за техни продукти и услуги. При кешбека получаваш пари по избрана сметка, които ползваш за каквото искаш и при когото искаш.

# 703
ъпдейт - обадиха ми се от ДСК, и ми казаха, че са ме подвели, че ще има бонус програма, но може би ще има различна сума като таван на точките..., ще видим като дойде еврото

# 704
Въобще не разбрах за какво ни говориш, Аретка! Unamused
Проблем ли имаш някакъв с Уиз членството или картата?
Днес се обадих в ДСК специално да попитам какво ще се случва с кредитната карта на УИЗ,
Какво трябва да се случва? Rolling Eyes Rolling Eyes

Някой друг, освен мен, получавал ли е смс, че му увеличават лимита по уиз картата автоматично? Thinking Да се притеснявам ли?

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 11:35 от amy_nka

Общи условия

Активация на акаунт