WIZZAIR - 51

• 37 836
  • 769
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Как стои въпросът със закъсненията? Четох, че Wizzair често прави закъснения, а ние след кацане в Базел трябва да хванем влак за Страсбург. Съответно искам да купя предварително билети за влака и се чудя какъв буфер да си дадем, включващ евентуално закъснение, слизане от самолета, паспортен контрол и стигане до жп спирката.

# 676
Здравейте, бихте ли ми казали дали ще ми позволят да взема със мен в ръчния багаж инжекции. Смисъл бременна съм и трябва да си слагам кръворазреждащи като ми се налага да са с мен, а за два дни не съм вземала голям куфар. Какви са условията да ме допуснат с тях.
Благодаря

# 677
  • ПЛОВДИВ
Здравейте, бихте ли ми казали дали ще ми позволят да взема със мен в ръчния багаж инжекции. Смисъл бременна съм и трябва да си слагам кръворазреждащи като ми се налага да са с мен, а за два дни не съм вземала голям куфар. Какви са условията да ме допуснат с тях.
Благодаря
Пригответе си рецепта за всеки случай.

# 678
  • София
Как стои въпросът със закъсненията? Четох, че Wizzair често прави закъснения, а ние след кацане в Базел трябва да хванем влак за Страсбург. Съответно искам да купя предварително билети за влака и се чудя какъв буфер да си дадем, включващ евентуално закъснение, слизане от самолета, паспортен контрол и стигане до жп спирката.
Първата част няма кой тук да знае.
По втората част - паспортен контрол няма, влаковете са регионални и цената не се покачва с времето - и малко преди влака да си купиш, пак е 28.50. SNCF понякога имат намаления за регионалните влакове, но тези билети са строго ограничаващи - не можеш да се качиш на друг влак, да ги замениш или върнеш.
От летището с автобус 11 до гара Сен Луи. Всички влакове спират там.

# 679
Благодаря

няма проблем, третирайте ги като течности
евентуално можее рецепта, ако не вие проблем, ама никога не ми се е налагало да показвам

# 680
Вярно ли е , че полетите , които кацат след 20 часа, се пренасочват за кацане на терминал 2. Кацаме в 23 и не знам на Т1 или Т2 ще кацаме?
Не уточнявате града, но ако става въпрос за София, отдавна не е така. Това беше по време на пандемията, заради здравните инспектори, които висяха там денонощно. Поне през нощта ги бяха оставили само на Т2.
В София Wizzair кацат само на Т1.

# 681
Миналата година март месец кацнахме на Т2 с Wizzair полет от Лисабон след  полунощ.

# 682
  • Пловдив
Дали обявиха кога ще пускат полетите от-до Милано за Пловдивското летище?

# 683
  • Пловдив
Има ги вече, но с Ryanair:
https://www.plovdivairport.com/poleti/razpisanie

# 684
Някой летял ли е до Дортмунд? Летището има ли удобни връзки с околни градове- Есен, Гелзенкирхен ? А самия град Д хубав ли е?

# 685
Че даже и с водни салюти посрещнаха първия самолет от Малпенса Grinning
Това беше преди 1 месец
Скрит текст:

# 686
  • Пловдив
Проспала съм го Blush
Мерси!

# 687
  • София
Някой летял ли е до Дортмунд? Летището има ли удобни връзки с околни градове- Есен, Гелзенкирхен ? А самия град Д хубав ли е?
Нито Дортмунд е хубав, нито околните. Индустриални, сиви, голяма концентрация на на хора от ниска социална прослойка. Няма причини да се посещават от туристическа гледна точка.

# 688
В Дойче Веле преди време имаше някаква статия за "Столипиново в Дортмунд", с каруците и концентрацията на български и румънски роми, просията, точене на социалната система и т.н.

Ако ви интересува малко градче и нескъп полет, препоръчвам Меминген. Красиво е много Wink

# 689
Аха ,не знаех, благодаря!  Нее, просто искаме да посетим приятели немци, които живеят в района. Полет до Дортмунт или до Дюселдорф ни върши работа, затова се чудех, за да разгледаме и града

Общи условия

Активация на акаунт