WIZZAIR - 51

• 37 876
  • 769
  •   1
Отговори
# 735
Мога ли да направя следното: Когато аз като титуляр купувам два билета с флекс за мен и за друг човек, да анулирам после само моя билет?
Не може. Но можеш да не се явиш на летището и билетът ти да изгори.
Идеята е с кредити да купя билет за друг човек, без аз да съм в резервацията и си мисля варианти, ама няма как да стане 😌 Имам изтичащи кредити.  Ще купувам нещо с флекс за мен за далечна дата явно.

# 736
Разбрах ти идеята. Ако имаш достатъчно кредити, можеш да купиш за двама и да лети само единия.

# 737
Някой пробвал ли е? Ако е платено с пари май може, като се доплаща, защото няма да има дискаунт вече.

# 738
Разбрах ти идеята. Ако имаш достатъчно кредити, можеш да купиш за двама и да лети само единия.
Не са ми чак толкова. Бяха, но използвах част от тях. Въртя ги от един билет, който бях купила за сина ли от моя акаунт, но после анулирах. Върнаха ми парите в кредити, не знам защо не можело по картата и аз не съм се и пазарила, защото тогава не знаех, че с тях не може да друг човек да купуваш. Както и да е, ще ги наглася.
Синът ми си има профил вече, февруари му изтича дискаунта обаче и не мисля нов да вземаме. Не знам ДСК  дали дават на студенти Уиз карти, че нали се води кредитна, трябва да проверя.

# 739
Не знам ДСК  дали дават на студенти Уиз карти, че нали се води кредитна, трябва да проверя.
Няма значение дали е студент или не. Щом е пълнолетен, може да има си извади кредитна карта, стига да работи и да докаже някакви доходи, разбира се. И пак да кажа: има отделна тема за кредитната карта на Wizzair към ДСК:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1601973.285

# 740
Мерси за препратката, ще прочета. Не е работещ студент, няма доходи, това е проблема. Ясно ми е иначе, че всеки пълнолетен може.

# 741
Не са ми чак толкова. Бяха, но използвах част от тях. Въртя ги от един билет, който бях купила за сина ли от моя акаунт, но после анулирах. Върнаха ми парите в кредити, не знам защо не можело по картата и аз не съм се и пазарила, защото тогава не знаех, че с тях не може да друг човек да купуваш. Както и да е, ще ги наглася.
Синът ми си има профил вече, февруари му изтича дискаунта обаче и не мисля нов да вземаме. Не знам ДСК  дали дават на студенти Уиз карти, че нали се води кредитна, трябва да проверя.

Ако ти анулираш билета, а не авиокомпанията, връщат само кредити. Ако авиокомпанията прави промени или отказ, връщат кредити, които можеш да поискаш после по картата. Ако обаче си платила билета с кредити (дори частично), връщат само кредити. Няма да се минат, нали...

# 742
  • София
Каква трябва да бъде торбичката, в която поставям козметиката, и откъде се купува? Задължително ли трябва да бъде със затваряне, може ли да бъде обикновен канцеларски джоб?

# 743
Пликче може да купите от ДМ, Кауфланд, Лидл. Вземете от тези с лента или цип, които се затварят. По принцип може във всяко пликче, но на някои летища като Бове например държат да си е точно в пликче, което се затваря.

# 744
  • Варна
Мерси за препратката, ще прочета. Не е работещ студент, няма доходи, това е проблема. Ясно ми е иначе, че всеки пълнолетен може.

Здравейте, дъщеря ми също е не работещ студент и за да й направя Уиз кредитна карта се наложи да внесем депозит, мисля беше някъде към 1 300 лв.

# 745
  • София
tara 2, благодаря за насоките. Предполагам същото важи и за витамините? И те трябва да са в подобно пликче?

# 746
  • София
Ако са течни, да. Хапове - не.

Не всички служители на не всички летища са стриктни към това точно такава да е торбичката. Но най-добре нещата да са си по устав.

# 747
по супермаркетите продават такива пликчета за фризер
трябва да е прозрачно, до 1 литър и да се затваря

обикновено не придирят ако не отговаря на условията, понякога на място раздават или продават ако вашето не отговаря

в смисъл не си заслужава да мислиш по въпроса повече от една минута докато пазаруваш в супермаркет

# 748

Здравейте, дъщеря ми също е не работещ студент и за да й направя Уиз кредитна карта се наложи да внесем депозит, мисля беше някъде към 1 300 лв.
Благодаря много за информацията!

Относно течностите- аз съм си купила един прозрачен козметичен несесер и с него пътувам, хем е и по-удобно, и шишенцата(парфюмни мострички например) да по-защитени.

# 749
И аз така, в Джъмбо даже има няколко вида прозрачни козметични несесери

Общи условия

Активация на акаунт