WIZZAIR - 51

• 28 661
  • 600
  •   4
Отговори
# 585
  • София
Тоест излиза средно 50 евро на посока.
Според мен е отлична цена и не бих чакал.

# 586
Нормални ли са тези цени през юли?

100 евро  е добра цена за лятото. Аз лично купувам билети март-април за юли, но летя от Дортмунд и има полети всеки ден,в някои дни дори по два.

# 587
А дестинация с евтин флекс? Нещо не мога да намеря под 30 евро на човек... Гледам кратките полети уж...

# 588
Гледай новите дестинации. Аз купих Братислава -Кошице за 10€, като  багажът също беше много евтин.
Аз 30€ дори не съм виждала. Или имаш предвид двупосочно?

# 589
Двупосочно съм имала предвид Smile (сега забелязах какво съм гледала, ама не съм забелязала). Но ми върши чудесна работа тази дестинация. 11 евро в момента на човек в посока е. Благодаря! Ако някой е забелязвал и по-евтин, да свирне насам! Simple Smile

# 590
Провери цените през приложението и през десктоп версията, защото има разлика. Ама по-евтино от 10€ в посока едва ли ще намериш.

# 591
Провери цените през приложението и през десктоп версията, защото има разлика. Ама по-евтино от 10€ в посока едва ли ще намериш.

Да и на мен това ми направи впечатление.
Избирам полет - супер евтин според мен и веднага ме прехвъря към сайта, където цената е по-висока.

Не разберам защо тогава се обявяват тези цени след като реално плащаш друго. Отделно таксите....

# 592
От къде те прехвърля на сайта?
Аз имах предвид в случая специално за цената на флекса(за багажите важи също), че е различна в приложението и в сайта.

# 593
Хора, които пътувате от Германия за България през лятото, дали е удачно от сега да си купя билетите или да изчакам? Отиването по 50 лв през юли, ама връщането 150+... Rolling Eyes Нормални ли са тези цени през юли?

Ето о тук като избера полет и когато продължа нататък с резервацията, веднага ме прехвърля към сайта с по-високите цени.

# 594
Това е скрийшот от сайта, не е приложението.

# 595
  • София
Отдавна съм забелязала, че търсачката за цени не винаги дава реалната цена - някой път се случва, като тръгнеш да купуваш да се вдигне с 20 лв. на билет (не ми се е случвало да е с много голяма сума). Те са се застраховали - пише, че тези цени имат информативен характер и не са гарантирани. Не знам дали е умишлено, но работи - като съм решила да взема билети, обикновено не се отказвам заради тези разминавания. Хубавото е, че в повечето случаи цената си е същата.

# 596
Ония цени са кеширани примерно веднъж на ден ги пълни, не са в реално време. Като купуваш билета е реалната цена.

# 597
Затова самият сайт ти предлага да отвориш на нов браузър, да изчистиш бисквитките или да го отвориш през инкогнито таб. Simple Smile Преди малко ми се показа такова съобщение.

Билетите за Братислава - Косиче въобще нямаха опция за Уиз Дискаунт, ами само обикновена цена за избор. Тази дестинация има много хубави фамилни пакетни оферти с багаж, място и флекс. Отделно и само чекиран багаж е много евтин. Заслужава си да се купят още билети с флекс.

# 598
Не е само в Уиз (и изобщо нискотарифните) така.
Скоро купувах от Aegean и в едната посока ми се вдигна с 20 лева ли, 20 евро ли при преминаването към следващата стъпка. В другата остана същото число като на решетката с офертите. Отдадох го на факта, че купувам за трима и може да няма три билета от тази най-ниска ценова група, а по-малко. Но може и друга да е причината. Разцъках от любопитство и други дати и често го имаше това явление.

# 599
Нормални са, висок сезон е, юли и август. С WDC ли са тези цени?

Общи условия

Активация на акаунт