Красиво мъжко лице – 2

• 13 581
  • 216
  •   1
Отговори
# 195
Той Благо по начало е симпатичен, само да не се беше направил толкова изкуствен.

Че те повечето са симпатични, но се тунинговаха и...

# 196
  • София
Инстаграм ми показа този красавец:

Виждате профила му. Има качени много видеа. В движение е даже още по-красив, отколкото на снимка.

# 197
Нещо замря темата, и не мога да повярвам, че още никой не е споменал мъжете в сериала Off Campus/Извън кампуса (ако така се превежда). Честно казано почти всички актьори ми радват окото, но избирам Белмонт Камели. Още от първите минути на сериала, разбрах че ще се гледа до край.

Последна редакция: пн, 15 юни 2026, 23:59 от Gabonka

# 198
КАто казахте сериали, аз харесвам Джейд от FROM

# 199
О да, хваща окото Grinning

# 200
  • София
Неизвестен фен на португалския отбор, уловен във видео от Световното:

Освен ако не е някой известен, за когото не знам. Simple Smile

# 201
  • Down south
Има нужда от повече такива лица в темата Heart

# 202
  • София
Тц, не смея да покажа ММ.

# 203
Малко агнешко от Евроспорт Grinning
Скрит текст:

# 204
  • близо под тепетата
Само на праим ли го има този Off campus?

Аз пък да покажа един оперен певец - Johnathan Tetelman

# 205
  • Sofia
Момичета, нещо, гледам, не показвате футболисти, а точно сега му е времето. Simple Smile

Няма как да пропусна да спомена този човек най-отгоре в списъка, макар да съзнавам, че не е много за тази тема. Просто ми е любимият футболист (да не кажа – спортист) ever, още от по-предното Световно. Мисля че е излишно да пиша името на този феномен. Simple Smile

От шведския отбор пък силно впечатление ми направи вратарят Jacob Widell Zetterström. Споменаха, че е много ученолюбив – завършил е тежки специалности в университета. Освен това, обожавал да чете в свободното си време и постоянно се разкарвал насам-натам с дебела книга в ръка.

Скрит текст:

Друг негов съотборник също много изпъкна в очите ми – Viktor Gyökeres. Адски мъжествен ми е, има някаква секси първичност в него! Освен шведска, във вените му тече и унгарска кръв.

Скрит текст:

И последно: един приятно изглеждащ състезател от австрийския отбор – Romano Schmid:

Скрит текст:

Enjoy! Wink

# 206
Само последния ми е симпатичен. Сори Grinning

# 207
От мен един футболен викинг Ерлинг Холанд.

# 208
Само първият, Коте. Секси е.
Вторият е като кукла Кен, изваден от тип филм "знам какво направи миналото лято". :>
Третият и четвъртият са ми като от наци отряд. Simple Smile

# 209
  • Sofia
Кой първи, Бази? Simple Smile Килианчо ли?! По шоколадчета си ли падаш? Stuck Out Tongue

Мда, Гьокереш-ът действително мяза на нацист (и на прическа го докарва), ама на секси такъв. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт