Красиви български мъже

• 335
  • 25
  •   8
Отговори
Е това е темата - има ли ги? Кои са?

Провокирана съм от разговор в дамска компания от различни страни. Обсъдихме скандинавците, обсъдихме латиносите, обсъдихме турците и арабите. Стигнахме до Европа, и в частност България, и нещата зациклиха Simple Smile

Според моето лично мнение, колкото и да свалям летвата, нямаме истински красиви, сексапилни и УАУ-мъже. С класическа, разпознаваема по цял свят красота. Все нещо липсва. Или са ниски, или са несъразмерни (с къси крака), или нещо с носа не е наред (българите сме преобладаващо с големи носове), или косата/прическата не става, или тялото не е поддържано, или общото излъчване не е стилно, а се лута между клошарско и мутренско...

Знам, че е трудно човек да се абстрахира, когато става въпрос за наше, родно "производство", но ако се загледа човек безпристрастно, прехвалените  Стефан Данаилов и Иван Иванов не са нищо особено.

От младите, не съвсем известни фотомодели, има някои, които дават надежда. Затова пускам темата, да се обогатим взаимно Simple Smile
Може да има още много мъже, за които аз не подозирам, затова да обменим мнения и да напълним темата с красота.

Знам, че красотата е субективна, но все пак има критерии, които няма как да бъдат пренебрегнати.
Не визирам само актьори, певци и модели. Темата е отворена за мъже от всички области на живота. Дайте ги насам Simple Smile
Скрит текст:
Снимката на темата е от един сайт, който прави годишни класации. Ето някои от последните години:
2024 - https://www.10te.bg/lichnosti/10-te-nay-goreshti-balgari-za-2024 … /#google_vignette
2023 -https://www.10te.bg/lichnosti/10-te-nay-goreshti-balgari-za-2023 … /#google_vignette
2022 - https://www.10te.bg/lichnosti/10-te-nay-goreshti-balgari-za-2022 … /#google_vignette

Миииии, не. Твърдо НЕ.

# 1
  • София
За мен е и си остава Карамазов.

# 2
  • София
Владимир Карамазов.

П.П.: От тия три класации и аз съм твърдо не.

# 3
Владо Карамазов, Свежен Младенов Heart Exl

# 4
  • София
Ох, тези от 2024 са пълни бебета. Ще мисля някой по-късно.

# 5
Харесвам Юлиан Вергов в по-младите му години, като говоря само за визия.

# 6
Ох, тези от 2024 са пълни бебета. Ще мисля някой по-късно.
Хубавото си е хубаво, независимо от възрастта Simple Smile
Говорим за чиста, класическа красота, а не за сексуални фантазии.
То по тази логика и Владо Карамазов е бил "бебе" Simple Smile

# 7
  • София
Само не знам дали покрива критерия за ръст, макар че съм го гледала доста пъти в Народния и ми изглежда да е поне 1,80 м.

# 8
  • Обран бостан ;)
Аз Trollface

# 9
За мен красив мъж е/беше Андрей Баташов. По принцип харесвам фино, интелигентно излъчване.

# 10
  • Наблизо
Баташов не беше чист българин.Лека му пръст.

Съгласна съм.Уау мъже в България не съм виждала и винаги има нещо.Интересното е,че хубави сърби има.Румънците са като нас-все нещо не им е ок.

# 11
Баташов не беше чист българин.
Знам. По начало предпочитам едно аристократично излъчване, което по нашите географски ширини май почти не се среща.

# 12
Трайко Младенов харесвам аз. Модел.
Актьорчетата не ми допадат като цяло на мен.
https://www.manuelscrima.com/traiko

# 13
  • Наблизо
Е,нашата аристокрация я убиват 14ти век и с изключение на леки привнесени елементи края на 19ти век и началото на 20ти,такава си нямаме отдавна.
Баташов беше наследник на над 500 годишен аристократичен род.

# 14
BernardaM., какво направи, бе жена??? Уби всичко детско в мъжете, които вярват, че щом се съберат жени на едно място, могат да говорят само за манджи, плетки и деца. Е, и евентуално как да ощастливят по-добре мъжете си.
А сега какво? Челен сблъсък с товарния влак. Laughing

Интересна тема, за пореден път се убеждавам колко различни критерии имат хората за „красиво“ – не само при мъжете, но и при жените.

Общи условия

Активация на акаунт