Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 48

• 40 356
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
Е, те все пак си вървят по книгите, нищо основно не е променяно.
През този сезон Роди Хо ще има по-централна роля. Доколкото разбрах, това ще е един вид неговия сезон.

# 241
Аз 4-ти сезон дори не можах да го догледам, просто ме уби от скука. Дано 5 да е по-интересен.

# 242
# 243
  • Варна
  Значиии, чудех се дали въобще да си кажа мнението за ,,Wednesday"2, скучничко ми беше, но само до еп.6. Така живнаха, че зарязах всичко и го изгледах до края! Ами добре, ще чакаме С3.

# 244
  Значиии, чудех се дали въобще да си кажа мнението за ,,Wednesday"2, скучничко ми беше, но само до еп.6. Така живнаха, че зарязах всичко и го изгледах до края! Ами добре, ще чакаме С3.
Ще чакаме трети сезон . Вчера си догледах останалите епизоди от "Институтът" . Освен че е един от най добрите сериали който съм гледала в последните години , се надявам честно казано да има още един сезон . Даже честно казано ми се засили още повече желанието да прочета книгата .

# 245
Снощи по БНТ-1 защо вместо епизод от "Порталът" пуснаха Пирин-фолк?

# 246
Ще чакаме трети сезон . Вчера си догледах останалите епизоди от "Институтът" . Освен че е един от най добрите сериали който съм гледала в последните години , се надявам честно казано да има още един сезон . Даже честно казано ми се засили още повече желанието да прочета книгата .

Аз тъкмо прочетох книгата - страхотна е! Сега трябва да метна и сериала, ама чаках субтитри да излязат.

# 247
Миналата седмица пуснаха Пирин фолк вместо Порталът. По принцип го дават в неделя, не в петък. Надявам се утре да го има.

# 248
  • Berlin
Не беше ли сам Стивън Кинг потвърдил, че ще има още от Институтът? Не съм сигурна, но с такова впечатление оставам.

# 249
От тази годишните сериали в последно време загледах Atomic, екшънче с динамика, но и страшно много нелогизми... Все едно Либия и Сирия са съседни държави...
В главната роля е актьорът играл Теон Грейджой в GoT.
Прегледах му къде е участвал наскоро и попаднах на Safe Habor - кримка, която започна добре и към края на сезона се клишира тотално.
Историята е за двама хакери, които хакнаха софтуера на пристанищата в Ротердам и Антвертп, като част от усилията на ирландски мафиотски клан да внася наротици в ЕС.. и естествено се появи местна конкуренция и война с тях и се започна с клишетата, в последно време се наводни ефира с такива сериалчета за война между мафиотски кланове.

# 250
Да попитам за мнение - ако Peaky Blinders не ми е интересен първи сезон, има ли шанс по-нататък да ми стане? Има ли нататък повече съспенс?

# 251
  • Русе
Да попитам за мнение - ако Peaky Blinders не ми е интересен първи сезон, има ли шанс по-нататък да ми стане? Има ли нататък повече съспенс?
Изгледах всички сезони по настояване на сина си.  Той е голям фен на сериала. Не е мой тип и аз мислех да се отчета само с първи сезон, но го гледах с интерес до края. Обаче не знам ако не настояваше да го догледам дали щях да го продължа. Но повтарям, по принцип не си падам по такива филми и сериали.

# 252
  • Варна
Ами, moonriver , отдавна е и в моя списък чакащи сериали, има висока оценка, въпреки, казват, малко бавното развитие, харесван е.

# 253
Да, аз затова почнах да го гледам - много е хвален, но от първи сезон не останах очарована. Не знам дали просто не набира скорост. Може би ще дам шанс и на втори все пак. Като жанр ми допада, но да, доста е бавен, както и не хванах много логиката на някои неща и събития..

# 254
Да, аз затова почнах да го гледам - много е хвален, но от първи сезон не останах очарована. Не знам дали просто не набира скорост. Може би ще дам шанс и на втори все пак. Като жанр ми допада, но да, доста е бавен, както и не хванах много логиката на някои неща и събития..
На мен " Peaky Blinders " си ми е един от топ сериалите . Леко е муден в началото , но става все по добър и по добър . А играта на Килиън Мърфи е жестока . Както съм казала слагам го с " Игра на Тронове " на първо място за любими сериали .

Последна редакция: нд, 07 сеп 2025, 12:39 от Жасмина 94

Общи условия

Активация на акаунт