Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 48

• 36 267
  • 672
  •   5
Отговори
# 525
Дългата разходка е хубав филм. На мен много ми хареса, хем не съм фен на хорър жанра и Кинг.
Сега искам да гледам Институтът. Не съм чела книгата. Ще споделя после мнение

# 526
Дългата разходка е тежък психологически или има и доста визуални гнусотии? Иска ми се да го гледам, но нещо напоследък не са ми ок гнусотиите..

# 527
Има тук-там гнусотии, ама не е нещо фрапиращо.

# 528
Доста гнусотии са премахнати и на мен това ми допадна повече честно казано . Филмът надмина очакванията ми , мислих си че ще бъде психологическият трилър със всички подробности , но не е . Чисто човешки емоционален филм , има го изтощението психическото и физическото, но гнусотиите до една степен са премахнати. Филмът е хубав хора , играта на актьорите също . Ако бяха вкарали всички подробности от книгата щеше да си е поредният филм на ужасите , харесва ми че са засилили драмата и емоционално те докосва доста навътре .

# 529
  • София
Въпрос към тези, които гледат "Инвазия". Помните ли откъде се появи черното острие? И защо убива извънземни?
Помня само, че синът на Аниш го намери още в първи сезон. Но, установи ли се какъв е произходът му? Малко странно ми се струва самите извънземни да донесат нещо, което ги убива.

# 530
  • Бургас
За любителите на Кинг на 26 излиза първия епизод на It: Welcome to Derry по HBO.Ще се конкурира с последния сезон на Stranger Things.Като сериалът ще е предистория на филмите.Гледах трейлъра и нямам търпение вече за неделя.

# 531
Тежък е психологически. Има и насилие, разбира се, но не е нещо по-брутално от екшън филм.

# 532
Тежка е разходката,като всяко нещо на Краля,стиска те за гърлото и те кара да се замислиш.Да спестени са някой неща от книгите,но основата е там.На мен ми хареса много всичко,включително и края.Института също са докарали доста добре,не очаквах втори сезон без книга продължение,но има време да напише ако реши 🤗.
Чакам и Дери с нетърпение,мен ST ме загубиха някъде 2-3 сезон,поизчерпаха се.
Аз почнах Black Rabbit,не лошо сериалче да видим ще ми хареса ли края.

# 533
Благодаря ви за отзивите Simple Smile

# 534
  • Вестерос
Аз така и не го гледах последния сезон, но той май не продължи с Нетфликс и затова съм го пропуснала.
там е, там го гледах предния и сега последния сезон

# 535
Чакам и Дери с нетърпение,мен ST ме загубиха някъде 2-3 сезон,поизчерпаха се.
Аз почнах Black Rabbit,не лошо сериалче да видим ще ми хареса ли края.

Лещичка, в никакъв случай не те агитирам да продължаващ със ST, ама да спомена, че четвърти сезон е класи над втори и трети. За мен стои наравно с първи, та и малко отгоре. Ако са измислили наистина добър завършек, ще си заслужава. Ама като дойде, ние ще кажем в темата.Grinning

# 536
Между другото, попаднах на някакво интервю на част от актьорите от Slow horses - сега от Комик кон. Интервюиращият попита кой е чел книгите и всички присъстващи казаха, че са. И режисьорът каза, че актьорите са насърчавани да четат книгите, още като ги кастнат.

Направо се шокирах! Обикновено е обратното - идиотските сценаристи на Вещера се сърдели ако някой сравнява сериала с книгите (имали са особено голям проблем с Кавил) и дори се подигравали открито на оригиналните сюжети.
За други сериали също съм чувала подобни истории, както и че изрично забраняват на актьорите да четат съответната книга (по която се прави адаптация).

# 537
Не съм чел книгите на Мик Херон, сигурно няма и да ги чета скоро време. Но сериала е страхотен, актьорите се справят много добре.
А този сезон лично за мен е най-добрият до сега, в предните сезон имах някакви надежди за Ривър, ама си е леке и тъпанар, май заслужено си е при Куците, нищо че в началото го бяха накиснали и пратили там умишлено.

За последният месец пробвах няколко нови неща. Black Rabbit не ми хареса, добри актьори, но самата обстановка е една такава депресираща и го спрях някъде по средата (имам предвид историята, иначе заснемането е на ниво)

Инвазията толкова ми е дотегнала ама ще я догледам. Сутршното шоу и то, нещо си изгуби харизмата след 2-ри средата на 3-ти сезон.

Task ми хареса, повече бяха наблегнали на драмата, но някак го напавиха много реално житейско, и си заслужава да се види.

От новите неща Last Frontier за сега ми задържа вниманието, макар и да има пропуски.

А тия дни изгледах нещо, което много ми допадна. Брити кримка Аз, Джак Райт (I, Jack Wright) , много интересно е поднесена цялата история. Свалих я от торентите, с вградени БГ субтитри е, само 6 епизода.

# 538
На противоположното мнение съм за настоящия сезон на Конете. Няма такова малоумие. Все едно не е MI5, а филм за Джони Инглиш. Ривър ме дразни невъобразимо много, Роди ме отвращава невъобразимо много, единствено Лам не изневерява на себе си, макар и да усещам миризмата му през екрана. Откровено се разсмях, когато попита Даяна за молбата за напускане.

Правих опит да започна първата книга наскоро. Установих, че не ми се чете толкова прясно изгледана история, но от малкото прочетено ми допадна много стилът на писане и се усеща особеното чувство за хумор.

В последно време ми е голяма греда със сериалите, всичко избива на боза. Вторият сезон на High Potential е anticlimactic, Wednesday не ми хареса колкото първи, но го гледах като детски/тийн и ме забавлява. Only Murders in the Building е яко изсмукан от пръсти. Зарязах Dexter: Resurrection, защото след два изгледани епизода не знам дали съм готова да се разочаровам повече.

Искам нещо да ми махне главата, но май ще си остана с искането.

# 539
  • София
На Херон има само две книги на български, нали?

Общи условия

Активация на акаунт