Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 48

• 40 365
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
Къде гледате Институтът?

# 271
Тук го има с превод.Да Краля потвърди,че ще има втори сезон въпреки че няма втора книга.Страхотна екранизация направиха, нищо общо с Под купола дето разбозиха всичко.
Скрит текст:
Досадните реклами са само в началото 🥴.
https://filmizip.com/seriali/13983-the-institute.html

# 272
  • Вестерос
Трети сезон на Уенсдей ще излиза 2027

# 273
Трети сезон на Уенсдей ще излиза 2027
Искаше ми се да е другата година . Пак ще се забрави какво е станало. Всеки втори сериал съм забелязала че трябва да се чака повече от година за нов сезон .

# 274
  • UK
Ама защо ги бавят толкова много? ММ вика "Дай да гледаме пак The stranger thing,  преди да излезе новия сезон, че забравих какво става в последния."
То ние ги изгледахме по 16 пъти сезоните само да си ги припомняме преди всеки сезон.
 Нищо чудно и Джина Ортега да се омъжи и да роди/осинови преди новия сезон.

# 275
Ама защо ги бавят толкова много? ММ вика "Дай да гледаме пак The stranger thing,  преди да излезе новия сезон, че забравих какво става в последния."
То ние ги изгледахме по 16 пъти сезоните само да си ги припомняме преди всеки сезон.
 Нищо чудно и Джина Ортега да се омъжи и да роди/осинови преди новия сезон.
Имено те вече няма да приличат на тинейджъри . За две години трябва почти през време да гледаш сезон за да не забравиш какво е станало .

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 18:49 от Жасмина 94

# 276
  • Beyond the stars
Тук го има с превод.Да Краля потвърди,че ще има втори сезон въпреки че няма втора книга.Страхотна екранизация направиха, нищо общо с Под купола дето разбозиха всичко.
Скрит текст:
Досадните реклами са само в началото 🥴.
https://filmizip.com/seriali/13983-the-institute.html

Много се чудя. Основно защото до сега не помня да съм гледала нещо, което си заслужава, правено по книга на Кинг. Той така ти бърка в мозъка, че екранизациите винаги са ми слаби.
Та съм на кантар книгата/сериала ли.

# 277
О,Институтът си заслужава,надградиха страхотната книга,не вярвах че ще успеят,но си личи че Краля е помагал,много добре се е получил сериала.

# 278
  • София
Снощи по Star channel започна NCIS Origins.

# 279
  • Пловдив
Историята в Институтът завършена ли е, или трябва да се чака 2 сезон?

# 280
  • Варна
 Не бих казала, че е завършена, само етап едно - има загинали, има оцелели от двата лагера, големият лош си е ОК, не може да  приключи така. Да е жив и здрав мистър Кинг, да ги насочва, че да не оплескат С2.

# 281
  • Русе
Only Murders in the Building - 5 сезон с 3 епизода за сега. Харесвам Стив Мартин и Мартин Шорт, както и атмосферата и хумора на сериала. Селена Гомез ми идва в повече, но изтърпявам заради общото настроение

# 282
Only Murders in the Building - 5 сезон с 3 епизода за сега. Харесвам Стив Мартин и Мартин Шорт, както и атмосферата и хумора на сериала. Селена Гомез ми идва в повече, но изтърпявам заради общото настроение
Това от първи сезон още ми е скучно...

# 283
"Менталист:Крадецът на мисли" ми пълни душата! Саймън Бейкър изкарва на плещите си целия сериал. Уникален актьор!

Последна редакция: ср, 10 сеп 2025, 21:05 от deaf

# 284
  • Галифрей
Аз продължавам да гледам “ Velvet” новата империя явно скоро ще е финала след 9 или 10 епизода. Чесно не искам да свършва 😩 Гледам го с ае превод. Знам,че е теленовела но все си пак си е сериал и няма тема за него. Опрделено ми е в топ любими сериали ❤  Йон Гонсалес няма лош проект ❤❤
Бих се радвала да го излъчат целият в България с бг аудио.

Общи условия

Активация на акаунт