Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 48

• 21 895
  • 397
  •   1
Отговори
# 315
  • Berlin
Еее, подпуках го и аз Приятелката, 2 еп. изгледах снощи. Харесвам я Оливия в Дома на дракона, тук косата й е ужасна, като огромна перука от екстеншъни, много неестествена и направо не мога да откъсна поглед от главата й, много е разконцентриращо Laughing. Харесва ми, че има двете гледни точки и показват как хората виждат/помнят различно ситуациите.
Преди това приключих Four Seasons по Нетфликс, семеен дром-ком (от драма, романс и комедия :smiley):, ако мога така да го нарека, за живота и отношенията на 3 приятелски двойки на средна възраст.

# 316
Не знаех, че вторият сезон на High Potential излиза толкова скоро. Снощи приятно се изненадах, като отворих Disney+ и видях, че първи епизод е наличен.

# 317
  • Галифрей
Има да. Аз започнах да го гледам “ Висок Потенцял”  оригинала които е френски сериалв  3 или 4 сезона са. Гледам сега вторият. Приятно е и забавно. Харесва ми. Актрисата която играе Морган много прилича на Катрин Тейт, държанието  й едно към едно с Донна Нобъл. Френската й версия 😂

# 318
  • Beyond the stars
The Girlfriend освен в Prime, къде може да се гледа ?

# 319
  • Bayern
The Girlfriend освен в Prime, къде може да се гледа ?
Например тук , има и бг суб.  https://xpwatch-v2.pages.dev/tv/253376

# 320
Къде може да се гледа My life is murder? Епизод 5 ми се губи.

# 321
Много се радвам за High potential, но ще изчакам да се натрупат малко епизоди.

Запълвам вечерите с Lupin (благодаря за препоръките, предполагам, че от тук съм го научила) и с хавайските вождове всеки петък.

И един корейски готварски загледахме, но зарязахме заради Lupin.

# 322
  • UK
И аз се изненадах приятно, че са пуснали High potential,  с малката много го харесваме.

# 323
  • Галифрей
На мен ми харесва доста повече оригинала “ ВИП - Висок потенциал” от американската версия.

# 324
  • UK
Аз искам да гледам оригинала, обичам френски сериали, но няма къде.
 Чакам Нетфликс да пуснат сериала за Гинес и  "Lionesses". Надявам се да The Pitt да бъде достъпен скоро по някоя от стримийнг платформите при нас.
 Отказахме се от Rookie,  започна да прилича на някоя романтична телвновела.

# 325
  • Галифрей
 Чакам Нетфликс да пуснат сериала за Гинес и  "Lionesses". Надявам се да The Pitt да бъде достъпен скоро по някоя от стримийнг платформите при нас.
 Отказахме се от Rookie,  започна да прилича на някоя романтична телвновела.

Има го с всички  сезони с бг аудио в playtube. Аз от там го гледам.

# 326
 Чакам Нетфликс да пуснат сериала за Гинес и  "Lionesses". Надявам се да The Pitt да бъде достъпен скоро по някоя от стримийнг платформите при нас.
 Отказахме се от Rookie,  започна да прилича на някоя романтична телвновела.

Има го с всички  сезони с бг аудио в playtube. Аз от там го гледам.

В момента върви последния, 5ти зезон на френския оригинал. Тегля го от един тракер и го гледам с английски
субтитри.

# 327
  • UK
Благодаря за идеите,  в къщи от години не се теглят филми и гледаме само официални стримийнг платформи. Разглезихме се и ни е най добре да седнем пред ТВто и да цъкнем дистанционното.

# 328
  • Галифрей
Ол има сезон 5 супер ❤ Дано да го озвучат  и него.
Аз гледам където има 😁 А аз все още си търся l'allieva  и най вече сезон 2 не ми дава достъп до Raiplay.  Много хубав сериал ми стана един от любимите. Ако някой знае къде го има супер без да е с ужасното руско аудио.

# 329
  • Beyond the stars
Благодаря за идеите,  в къщи от години не се теглят филми и гледаме само официални стримийнг платформи. Разглезихме се и ни е най добре да седнем пред ТВто и да цъкнем дистанционното.

Същото и вкъщи. Малко сериали/филми заслужават особеното внимание да ги търся/сваля/синхронизирам  лаптоп с телевизора.
Та и пропускам вероятно някои хубавини от Prime и Apple (че май само тях нямаме), ама го преживявам някак. Bowtie

Общи условия

Активация на акаунт