Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 48

• 36 851
  • 679
  •   1
Отговори
# 435
На този съм изгледала два сезона, сега видях, че има и трети. Хареса ми поне това, което изгледах.

https://www.imdb.com/title/tt9251798/?ref_=ttep_ov_bk

# 436

Нещо ново скандинавско да препоръчате?
The New Force- нов шведски полицейски сериал, мистерии на фона на много автентично пресъздадени 50-те години. Не е съвсем “крими”, по-скоро феминистка период драма. Приятен е за гледане, по netflix го гледах.
https://m.imdb.com/title/tt31828197/?ref_=mv_close

# 437
  • Разпиляна във въображението
Започнах по НВО Отряд: Специална задача (Task) . Може би защото гледам и Slow horses по Apple , но не мога да се отърва от впечатлението за еднаква атмосфера, а Елизабет е като героиня като Шърли /само, че Шърли е по-печена/.

# 438
Най-накрая се предадох и изгледах “Wednesday”. Първо единия сезон, а после веднага и другия. Ами, много ми хареса, няма какво да си кривя душата. Не знам защо бях останала с впечатлението, че е тийнейджърски - освен възрастта (в сериала) и някои от трепетите на героите, нямаше нищо лигаво или тийнейджърско, дори напротив. Много интересен сюжет и детайли имаше, изпипано. Абе, Тим Бъртън за пореден път доказа, че си е заслужил лаврите. Изгледах и няколко интервюта с актьорите. Джена Ортега ми направи впечатление колко добре се изразява, а и ми хареса как играе, талантлива е. Ако продължава в същия дух, ще стигне далеч в киното.

# 439
Замених за малко английските кримки с чешки. Никак не са зле Oktopus

# 440
  • Варна
 А аз започнах С3 на ,,Инвазията"  https://www.imdb.com/title/tt9737326/
 Един от малкото sch-fi сериали, който, въпреки че е доста бавен, та чак дразни на моменти, запомням и ми допада. Надявам се финалът да не е клише. Simple Smile

# 441
  • Вестерос
НОВИ
The chair company
The last frontier
9-1-1: Nashville
DMV

ПОДНОВЕНИ
Dexter: Resurrection
The Buccaneers
When Hope Calls
Lioness
Daredevil: Born Again за 3ти сезон
We Were Liars
The Morning Show
Tulsa King
Foundation
The Hunting Wive

СПРЕНИ

Yellowjackets с 4ти сезон
Countdown

# 442
Да запитам някой следи ли The Morning Show? Аз изгледах само първия сезон, останах с леко смесени чувства, но пък продължават да го подновяват. Заслужават ли си следващите сезони?

# 443
  • София
А аз започнах С3 на ,,Инвазията"  https://www.imdb.com/title/tt9737326/
 Един от малкото sch-fi сериали, който, въпреки че е доста бавен, та чак дразни на моменти, запомням и ми допада. Надявам се финалът да не е клише. Simple Smile

Финален ли ще е този сезон? И на мен много ми харесва сериалът.

# 444
Между другото, субтитрите на Slow horses са подвеждащи на български. Всеки път, когато кметът каже londerful, вместо wonderful, ни превеждат просто "прекрасен".
Той казва лондокрасен... Mask Rolling Eyes

# 445
  • UK
Invasion  го зарязах по средата на първи сезон. Дали, да не се пробвам пак да го гледам.
 Изгледах на Нетфликс испанския сериал за ветеринарния лекар - лек и забавен, хареса ми.
 Започнах " The lost station girls" на Дисни+. Френски сериал по действителен случай за изчезнали момичета във Франция, бавно го гледам, че е на френски и го гледам със субтитри. За сега ми харесва, доста психопати има и по техните земи.

# 446
  • Варна
Е, да, Инвазията, както писах, е доста туткав сериал, но някак ми се вижда реален, в смисъл, че военни, учени, политици, журналисти, обикновени и необикновени хора/деца могат да повлияят, но или не знаят едни за други, или не си вярват. Спецназът не бе избран, а сам, загубил всичко и всички, се жертва. Японката -подобно. Няма да пускам спойлери, но С3 е мааалко по-динамичен. Не знам дали ще е последен сезон. В сайта, в който гледам, епизод 10, последен, ще е на 25.Х., а аз съм на еп.5.
  Харесвам и очаквам ,,The Morning Show"през ноември.

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 14:38 от Пеева

# 447
Почнах първия епизод на сезон 3, обаче нещо съм забравила от сезон 2  и не ми се връзва. Явно ще трябва да го гледам отново.

# 448
  • Вестерос
Да запитам някой следи ли The Morning Show? Аз изгледах само първия сезон, останах с леко смесени чувства, но пък продължават да го подновяват. Заслужават ли си следващите сезони?
За мен първият беше най-слаб. Много ми харесва сериалът, а новият сезон е просто УАУ

# 449
  • София

Заслужава си наистина!И съм много много доволна, че почти не смесват героините на Анистън и Уидърспуун...всяка е в отделен си коридор и със свои истории (под една шапка), иначе щеше да ми дойде too much. На мен като че ли страничните образи са ми много по-цветни и интересни от тях двете по принцип.

Общи условия

Активация на акаунт