From / Отвъд - Тема 3

• 413
  • 10
  •   1
Отговори

https://www.imdb.com/title/tt9813792/

Разказ за мистерията на кошмарен град, който хваща в клопката си всеки, който влезе в него. Докато жителите се борят да запазят чувството си за нормалност и търсят изход, те също трябва да оцеляват, изложени на заплахите на заобикалящата ги гора.

Стари теми
Тема 1
Тема 2

# 1
Пу, първа! Чист късмет да вляза в новата тема.
Хаирлия да е

# 2
Идвам и аз, макар без особен ентусиазъм. Дано ме изненада приятно новия и последен сезон. Благодаря за темата!

# 3
  • Sofia
Чакам с интерес новия сезон и се надявам на нестандартна и изненадваща развръзка. Имам високи очаквания и дано да се оправдаят. Благодаря и аз за темата.

# 4
  • Berlin
И аз мисля, че ще е интересно. Досега май всичко ми хареса. Е, раждането на този страховития не особено, ама щом не могат да умират…
Аз не се сещам за куклата какво се оказа. Тя сама ли говореше или онзи човек е бил вентрилоквист (така ли беше думата)? Значи жълтият не е куклата в такъв случай, а Виктор грешно е запомнил.🤔

# 5
Аз мисля, че всички деца са деца на Табата и онзи, просто са раждани в различни прераждания. Чудовищата са си там от началото и не са жертвали децата си да станат безсмъртни. Ако беше така, то и Табита щеше да е чудовище. Чудовищата са експеримент на този с жълтото, а хората които попадат в града са по някакъв начин свързани с него и целта му е да ги задържа там за да не попречат на експеримента му.

# 6
  • Berlin
Мммм, ама те не казаха ли, че точно така е станало. Някакви хора са искали да станат безсмъртни и са жертвали децата, само че нали не са уточнили точно какви  безсмъртни да са. Това май стана ясно.

# 7
Не се сещам дали се уточни това или някой го реши сам.

# 8
Запис и от мен. Ще чакаме да излезе целия сезон и тогава ще гледаме.
Ех, още си спомням златните години, когато един сезон беше по над 20 серии...

# 9
Ако един сезон на FROM е 20 епизода, такива ще ги забъркат още повече, че не ми се мисли. Трябваше да си останат с 2 сезона, според мен, и да се придържат стегнато към първоначалната идея. Но да видим, де.

# 10
А не, на тия от Lost локуми не бива да им се дава да разтягат, че знаем докъде водят и как свършват.

Общи условия

Активация на акаунт