Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 48

• 34 737
  • 639
  •   5
Отговори
# 630
  • Варна
Calabria, благодаря и за трите препоръки!

# 631
  • The point of no return
Maxton Hall Season 2 започна! Пуснали са 3 серии до момента и доколкото разбрах по 1 след това на седмица - общо 6 епизода. Страхотна игра на Damian Hardung. Blue Heart
Имам едно съмнение, слагам го в спойлер
Скрит текст:
Мисля, че Пърси - шофьорът, е бащата на Джеймс и Лидия.

Изгледах и втори сезон на Nobody Wants This - тъй като са супер кратки епизодите, върви бързо, но главните ми бяха скучни. По-интересно ми беше при сестрата и брата развитието на историята, като Морган определено беше звездата на сезона за мен.

Alien Earth - започна тромаво, но наваксаха и ми допадна. Да видим какво ще предложат във втори сезон.

# 632
  • UK
Вчера започнах Cemetry road,  хареса ми първия епизод, много добър каст ще се гледа.

Преди него пуснах All's Fair , сигурно и 5 минути не издържах. Абсолютно клише ми се видя, абсолютно нереалистично. Кимката незнам как да я коментирам, да си гледа реалитито и да не се занимава с друго.

# 633
  • София
Попаднах на реклама за 2-ри сезон на The Night Manager, почти 10 години след първия,  BBC изобщо не си дават зор Simple Smile
Том Хидълстън, Оливия Колман видях в трейлъра, Амазон видео от 11 януари'26.
https://www.youtube.com/watch?v=-DbWrmElhus

# 634
  • Sofia
Пуснахме си Нетфликс, та сега започнах Вещерът, но напоследък съм по корейски сериали тип фентъзи, фантастика, та се чудя има ли такива там и как да ги търся? Кажете някои заглавия, моля.

# 635
Пуснахме си Нетфликс, та сега започнах Вещерът, но напоследък съм по корейски сериали тип фентъзи, фантастика, та се чудя има ли такива там и как да ги търся? Кажете някои заглавия, моля.
Просто пишеш корейския сериали и те си излизат. Другият начин е с английското им  заглавие. За повече информация можеш да попиташ в темите за азиатски драми

# 636
  • Бургас
Има ли български превод в Нетфликс?

# 637
  • София
Има ли български превод в Нетфликс?
Не, за съжаление. Amazon prime video също нямат, ужасно дразнещо е. Какви ли не екзотични езици има, български няма. AppleTV, HBO имат преводи на български.

# 638
  • Mediterraneo
Изгледах Ni una más по Нетфликс. Много силен сериал, за преживяванията на група тийнейджъри. Ще го препоръчам на моята 15-годишна дъщеря, има какво да научи и тя, и ние като родители. Не е просто да гледаш поредния сериал, предизвиква много мислене.

# 639
След като всички западни сериали, които гледам в момента, се оказаха кратки (и дори да започна Робин Худ, той също ще е кратък), реших да гледам един индийски сериал за живота на Буда, отпреди 10-тина години. Добре направен (по-добре от сериала за Рама, който гледах миналата година), доколкото разбрах е бил много успешен.
55 епизода; гледам в Ю туб с английски субтитри.

Общи условия

Активация на акаунт