Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 48

• 34 772
  • 639
  •   3
Отговори
# 600
Къде го гледате? Май е съвсем скорошен сезон.

# 601
Къде го гледате? Май е съвсем скорошен сезон.
JustWatch, Prime Video, Plex,‎ Apple TV+

# 602
  • София
Изгледах сезон 2 на Poker Face
https://www.imdb.com/title/tt14269590/

Пийкок още се ослушват и засега не е потвърден за сезон 3, но добрата новина е, че не е канселиран.
Този сезон ми хареса повече от първия.
Като цяло доста забавен и нестандартен сериал, а Наташа Лион ляга перфектно в ролята.
Препоръчвам.
Засега оценката ми от двата сезона е 7.0 / 7.5

Изгледах сезон 2 и на Twisted Metal с Антъни Маки.
https://www.imdb.com/title/tt14261112

Абсолютна лудница!
Лудия Макс на стероиди, хаха
Голям фен съм на сериала и го препоръчвам.
Само за мега нърдове е.
И тук Пийко се ослушват, но съм сигурен, че сезон 3 ще има. Особено след този край...
-
8

# 603
Някой гледа ли Робин Худ?
Предполагам, че ще е woke, а дори и без това имам съмнения, че няма да е много добър сериал, но все пак ми е любопитно.

Нещо ме озадачава при възрастта на актьорите - бащата на Робин е на 43 (възрастта на актьора), а Робин е на около 30 (проверих сега - на 28 е). Знам че през Средновековието хората са се женили млади, но все пак...

Последна редакция: нд, 02 ное 2025, 19:41 от pppqqq

# 604
Относно Twisted Metal, вчера реших да пробвам сериала и изгледах няколко серии. Като идея е добре, но... много нереалистично
Минали са 30 години след краха на цивилизацията, а пътищата са им равни като за състезателни коли. Имат си ток в изоставени кина и прочее нерелеастични тъпотии.

# 605
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
The Gift (Netflix) - Турски мистерия,мистика,фантасмагории от 3 сезона с по 8 епизода. Главната роля на Берен Саат,която се справя феноменално добре за актриса.

Сезон 1 беше много интересен и мистичен. Сезон 2 с нова паралелна вселена беше ок,но си пролича как сериала започва да няма смисъл и да пропада .На елементарни въпроси не се даваше отговор "кои са, каква е целта, кои са враговете им..." като типичните мистични сериалчета с паралелни светове,магии,ритуали и духовно.
Много приказки,но все празни приказки. На зрителя не му се дават никакви връзки и логични обяснения.
Сезон 3 се оказа отново нова вселена със същите герои,но някои знаеха за другите им животи в други вселени,други не знаеха, смесваха се моменти от сезон 1 и сезон 2 без обяснение със сезон 3. Вече тук си пролича напъните на сценаристите да правят сезон. Пълна боза.
Съпруга ми вече му писна тотално и го заряза,аз го изгледах докрай. Tолкова дълго време го имам в листата си и наистина ми звучеше нещо,което ще бъде добро. Пък и турците ги знаем,че са добри на кино и телевизия.

4/10, даже му е много според моите представи за хубав сериал.

# 606
  • Варна
При мен подобно, най--после изгледах бразилския ,,3% " https://www.imdb.com/title/tt4922804/
Уж добре започна, ама ...Без логика - довчера бил в затвор за убийство, днес - главнокомандващ, едните оцеляват без ел. енергия и с огризки, ама от техника разбират. И какъв е смисъла да си в 3-те% Избрани, след като няма да имаш деца? Или да построиш Убежище насред пустиня?

# 607
  • Berlin
На този само 1ви сезон гледах, явно не ми е направил голямо впечатление, че да го продължа. Какво става накрая? Relaxed

# 608
  • Варна
Ами , всичко се повтаря, уж искаха да премахнат Процеса , но не би. Винаги ще има по-равни между равните. Избраници и останали...
А, и една психо-кримка ,,Lazarus"   https://www.imdb.com/title/tt31186865/  , става, само 6 еп. Неочакван край.

# 609
  • Вестерос
НОВИ

Down Cemetry Road (хубав каст, задължително ще го видя, някой гледа ли го, как е? )
Crutch
I love LA
Robin Hood

ПОДНОВЕНИ

Nobody Wants This

СПРЕНИ

BMF

И това се очаква

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 09:07 от Tiffany А

# 610
Седемте циферблата имаше някаква адаптация, която няма нищо общо с книгата. Интересно този път дали ще се справят...
Обаче гледах някои от новите адаптации (последно се опитах да гледам Изпитание за невинните) и нито една не ми хареса.

Не, излъгах без да искам - последно гледах новата версия на Нула часът. Също не ми хареса.

# 611
Хора доста се чудя дали да гледам този сезон след Ед Гийн който изобщо не ми допадна . Даже дори и този е преди историята на Ед .

# 612
  • Варна
 Писах по-назад за него, не ми хареса.

# 613
Писах по-назад за него, не ми хареса.
Добре  мерси . 😊 И без това се зачудих за още един сериал и мисля него да започна .

# 614
Този за Флоренция и аз го свалих преди няколко дни, но все не намирам време да го започна, макар и да е само 4 епизода. Довечера ще пробвам да намеря време за него

Общи условия

Активация на акаунт