Здравейте , мами не намерих тема със случай като моя , затова пуснах нова.
Бременна съм в 23 г.с и ми е първа бременност. Вчера се събудих с кръв по салфетката , но освен кръв това което повече ме притеснява е че със кръвта се изтича и секрет  нещо много мазно все едно съм си навирала на вътре лубрикант. Ходих на преглед за който си платих за по хубав преглед да се види дали има някакъв проблем , но всичко ми беше наред и на мен и на бебето. Взеха ми секрет за втори път като първия път беше на 16.07 , но тогава имах просто гъст секрет като сопол или желе понякога придружен с кръв тоест леко розовееше, та не излезе че имам нито гъбички нито бактерии общо взето всичко беше на ред , но ето че няколко седмици по-късно нещо се е влошило и вече за мен е притеснително. Чакам резултатите да излязат до 4 дена от новия секрет , но до тогава ще се побъркам. На всяко ходене по нужда аз изхабявам супер много тоалета хартия докато се изчистя от тази лепкава мазна слуз придружена с кръв не знам от къде идва и излиза лекарите явно също не знаят, та въпроса ми е вие получавали ли сте такова нещо? Искам да вметна , че вчера като се прибрах от прегледа получавах болки в корема, които продължаваха около 5-10 сек. и се получаваха през 1-2 часа и така последно до снощи към 01:00ч. не знам дали е било контракция понеже до сега не съм получавала , но знам ,че освен болки трябва да има и стягане на корема , а аз нямах. сега на 07.08 ми предстои да отида на втора Ф.М в Бургас и там ще си обясня притеснението също така ще помоля моят АГ да ми вземе цитонамазка. Пиша тук с надеждата, че не съм една на стотици с този случай и че мога да приема съвети от вас или някакво обяснение.