Модни консултации - 79

• 44 490
  • 433
  •   6
Отговори
# 420
Благодаря ти, мила Света.

Надявах се на снимки за идеи, а в идеалния случай - и на линкове.
Затова и писах в темата.

# 421
# 422
Не съм много съгласна с мнението на Rockstar за стоенето на този модел, защото поне на мен подобни модели стоят изключително секси, без да изглеждат все едно нарочно искам да се показвам. Не е че имам корем да прикривам, просто според мен по-свободните дрехи, които загатват формите, са по-загадъчни и интересни от тези, разкриващи всичко. За бодикон роклите според мен си трябва не само хубав бюст иначе, но и хубаво дупе и пропорции, както и височина, за да стоят елегантно. Мое мнение, разбира се Grinning

Едно друго предложение от мен

Предполагам е прекалено къса за повода, но идеята ми тук е, че има набори в кръста, които прикриват малко, като в същото време пак се води бодикон.

# 423
Много зависи от обстановката и възрастта; нищо лошо в къса рокля- бодикон или не. Сега, коремче с бодикон, обаче, е доста кофти идея. Ако обаче със стягащо бельо/много якия за целта чорапогащник на Calzedonia стават нещата- не виждам защо не.
Такава с възел/набиране/ някаква врътка в зоната на корема също е подходяща.
Показвам тази, която чакам за целта, но аз нямам бюст за подчертаване.

Относно линкове/модели на добра цена- погледнете Meshki или Lulus: https://www.lulus.com/products/effervescent-essence-black-sequin … ress/2184896.html
Свободният модел и на мен не ми харесва, но този с набора-да, плюс е доста актуален в момента.

# 424
  • София
Тези минита са на манекенки 1,80. На жена 1,60 ще бъде 10 см надолу.
https://www.mohito.com/bg/bg/chervena-midi-roklya-638iv-33x
Кройката не е актуална, обаче съм имала и стои добре, а пеплумът скрива коремчето.
Или направо намалените рокли https://www.mohito.com/bg/bg/sale/rokli
Тази пък е от reserved

Последна редакция: пн, 08 дек 2025, 16:36 от Cuckoo

# 425
  • София
Telesila, аз си купих тази миналата седмица! Не стои толкова къса и много ефектно прелива на живо.

# 426
Хвърлих един бърз поглед на Мохито и харесах тази рокля. Бих я пробвала .Не обичам дълги рокли,особено пък на парти,където се очаква да има танци,не ми допада нещо да ми се мятка и да ми пречи.....Нещо линка не стана. От вечерните рокли,зелена права рокля с пайети,има я и в черно

# 427
Хвърлих един бърз поглед на Мохито и харесах тази рокля. Бих я пробвала .Не обичам дълги рокли,особено пък на парти,където се очаква да има танци,не ми допада нещо да ми се мятка и да ми пречи.....Нещо линка не стана. От вечерните рокли,зелена права рокля с пайети,има я и в черно
Ако е тази:

Харесва ми, но такъв модел на мен не ми стои добре.

# 428
  • В полите на Пирин планина
А нещо такова?

Роклята е от Дафне.

# 429
Рошли съм я виждала, фина млада жена е. Чудесно ще ѝ стои къса рокля по тялото.
Кафявата рокля от мохито и черната, предложена от Ния най ми допадат като предложения.

# 430
Тогава може и нещо с по-висока талия и по-свободно на корема. А и акцентиращо върху желаното в случая – бюста.

Рошличка, на мен ми се струва, че вече си се спряла на дължина и модел. Гледай да е хубава материя и кройка. Черното (дори и клише) винаги може да изглежда чудесно.

# 431
Не съм съвсем решила за модел, Аня, само за дължината. Затова търся предложения за конкретни рокли.
Тази зелена, която показваш, ми допада като модел. Благодаря.

# 432
С допълнението, че е финна млада жена нещата стават различни.
Тогава опциите за рокля са значително повече

# 433
  • София
Аз мога да препоръчам рокличките на Morgan - сравнително бюджетни са, с хубави материи и кройки са и честичко имитират модели на Maje, Sandro и др. френски марки. Някои напомнят и на моделите на Elisabetta Franchi Wink Има ги в Answear, Modivo, About you..
Разгледай ги, може нещо да ти допадне Simple Smile
Иначе, зависи много от естеството на работата, както и от колегите, защото има огромна разлика в партитата на банкови служители и на работещите в сферата на услугите, примерно. На едното ще изглежда не на място в тясна bodycon dress, докато на другото ще си е ок Simple Smile Тъй че не бива да категоризираме без да сме наясно с тези неща.

Последна редакция: пн, 08 дек 2025, 21:15 от ShokolaDkaa

Общи условия

Активация на акаунт