Модни консултации - 79

• 58 349
  • 547
  •   3
Отговори
# 540
  • София
Здравейте    тази година ще съм горда мама на абитуриент .
Започнах да се оглеждам за тоалет за мен,  спирам се на рокля ,обаче идея нямам каква да е тя .
Ако измежду вас има такива мами ще се радвам да споделите с какъв тоалет мислите да бъдете облечени .
Зависи от стила Ви и какво харесвате. Както и от финансите. Което за един е всекидневно, за друг е официално.
Аз съм фен на АЮ, защото доставка и връщане са безплатни и има всякакви марки - скъпи и не чак толкова. Също можете да погледнете в Ремикс, но там май се удържа нещо, ако връщаш.

# 541
  • Sofia
Здравейте, моля помагайте, търся ботуши от типа за езда, но за градско ходене. Не знам дали обясних добре Simple Smile Нещо в кафяво или черно. Не мога да се сетя кои марки правят такива.

# 542
  • Бургас
В обувки бг има възможност за филтри. Тези, които аз имам имат останал само 36 номер. В момента има някакво намаление, може и да има останали от някой модел, но трябва да се разглежда.

# 543
  • Варна
Здравейте , какво ви е мнението за дънки с камъчета ? Малки , ситни камъчета но много на брой в областта на корема и д…то .

# 544
  • Велико Търново
Здравейте , какво ви е мнението за дънки с камъчета ? Малки , ситни камъчета но много на брой в областта на корема и д…то .

Че нямат място в гардероба, освен, ако не сте между 13 и 16 годишна.

# 545
  • София
Там около талията няма особен смисъл, няма да се виждат. Донякъде приемам само ако са отстрани като кант.

# 546
  • Mediterraneo
На вкус и цвят... Ама като се иска мнение - тотален кич от моя гледна точка.

# 547
  • София
Твърдо НьЕ и от мен за показаните дънки! Не им ли мина вече "модата"? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт