Модни консултации - 79

• 54 749
  • 521
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Мисля, че да. Трябва да пише AirWair
Имала съм всякакви боти и ботуши и само те са ми най-стабилни като подметка. Timberland въпреки вида си, страшно много се пързалят. А няма да забравя с едни на Michael Kors щях да се пребия на мокър (не сняг и лед) асфалт Joy
Между другото, на вас пързалят ли ви се спортните обувки при дъжд? На мен New Balance много ми се пързалят, а  лятото със Самба бях като с кънки на лед (а не мога да карам, хаха).

Последна редакция: сб, 10 яну 2026, 00:05 от ShokolaDkaa

# 511
Благодаря, Шоколадка. Simple Smile

# 512
  • София
Мисля, че да. Трябва да пише AirWair
Имала съм всякакви боти и ботуши и само те са ми най-стабилни като подметка. Timberland въпреки вида си, страшно много се пързалят. А няма да забравя с едни на Michael Kors щях да се пребия на мокър (не сняг и лед) асфалт Joy
Между другото, на вас пързалят ли ви се спортните обувки при дъжд? На мен New Balance много ми се пързалят, а  лятото със Самба бях като с кънки на лед (а не мога да карам, хаха).

Скоро не съм купувала New Balance, но преди като бях обсебена от 574 в мокро време ги носех с голяма осторожност. Даже бях забелязала, че по прашните софийски улици малко дъжд да прикапе и прахоляка ми е ледена пързалка, а маратонките - кънки за лед.

# 513
Здравейте, вклювам се с изключително тъп въпрос/молба...
Някой може ли да препоръча изпитани боти от естествена кожа, с подметка подходяща за лед / поледица?

Не е тъп въпроса изобщо. Към изброените по-горе добавям боти Росиньол. Моите са като от линка. Аз съм в Канада, имаме много лед и сняг всяка зима и си търсех стабилни боти за лед. Тези са непромокаеми, с термална мембрана, която държи краката сухи, около циповете също са водоустойчиви. Втора зима ги нося, изключително надеждни и удобни и още изглеждат като нови. Тук продават и едни вериги за обувки като тези, които слаат на колите. Аз нямам, но имам познати ходят зимата да катерят баири и се кълнат в тях за лед. Не са и скъпи, тук са към 30 долара чифта, но на практика са вечни, така че и такива може да потърсите, ако се налага да ходите по лед редовно.

https://www.rossignol.com/ca-en/womens-1907-megeve-boots-black-RNMW480200045.html

# 514
  • София
Тези са много добър вариант и не са толкова грозни Simple Smile Иначе, сетих се, че Армани имаха един такъв модел - спортни боти като високи маратонки с отопление и дори подвижни котки за подметките. Не бяха много евтини, но пък веднъж се купуват, както се казва.

# 515
Галчудо,имам предвид,че Рийкер и Докерс  повечето им зимни модели са от изкуствен материал отвън. Вътре някои са с вълна. Също Том Тайлор,Марко Тоци и от сорта..Понеже дамата искаше естествена кожа,обърнах внимание да се внимава с тези марки.

# 516
Още един глас и от мен за ботите на Rossignol. Имам същите като от линка по - горе и са най - стабилните зимни ботуши, които съм имала някога. Не пропускат вода и не се пързалят.

# 517
На Майкъл Корс имам едни сникърси с които понякога и на сухо се пързалям 😹 та да, и на дъжд много внимателно и гледам ако ще вали да не ги обувам

# 518
  • София
Аз пък търся по-"мадамски" - за рокля, с ток до 5 см, остър връх, кожени. И ако може да не струват цяло състояние. За съжаление, повечето,  които виждам, са с високи токове, а пък в последните години  лека-полека се отказвам от твърде високи обувки.

# 519
Аз съм с молба за препоръки за ортопедични и с пружинираща подметка (да компенсират проблеми с походката) маратонки/сникърси/боти без изискване да са истинска кожа въпреки, че предпочитам да са. Благодаря!

# 520
Босонога, вчера в Манго мернах такива

# 521
Аз съм с молба за препоръки за ортопедични и с пружинираща подметка (да компенсират проблеми с походката) маратонки/сникърси/боти без изискване да са истинска кожа въпреки, че предпочитам да са. Благодаря!
На Скечърс имам точно такива, естествена кожа. За съжаление съм ги купувала преди около две години. Супер пружиниращи (дори прекалено за мен), меки и удобни. Може би и сега имат такива модели.

Общи условия

Активация на акаунт