Модни консултации - 79

• 54 864
  • 524
  •   6
Отговори
# 480
Масимо Дути имат хубави базови тениски. Имам черна и бяла.

# 481
  • София
ЧНГ на всички Heart
+ от мен за Massimo, макар че напоследък им падна качеството (за разлика от цените). Аз харесвам тениските на COS, Allsaints, Arket, Gant и RL. На Uniqlo също са хубави и бюджетни. G-star ми идваха по-дълги на мен и не ми харесаха нещо. Това беше преди, сега не съм гледала скоро.

# 482
  • в пералнята
Здравейте!
Честита Нова година на всички!
Имам един въпрос- искам да си купя бяла тениска, най-обикновена и изчистена. Но да не личи, че е за 5 лв примерно 😂
Да е хубав памук, плътен, за да си я нося като база под сако примерно.
Просто искам да е качествена и семпла, но не откривам по сайтовете..
Cos, Muji или Arket препоръчвам.

# 483
голям минус за Масимо от мен.
Последната година качеството падна здраво - блузи, тениски, поли преди първо пране още се скъсаха.

Дайте идеи с какви боти стоят добре барел дънки?
С маратонки ми стоят смешно, идват ми къси

# 484
  • Бургас
Ал, няма ли да стоят добре с боти по-прибрани към глезена ?

Нещо като тези
или тези

# 485
  • София
С боти с лек ток, нещо такова:

Скрит текст:
Скрит текст:

# 486
Мерси момичета Flowers Hibiscus
Нещо не ми достига в тия боти, имам подобни, плътно по глезена, но сякаш не стои така добре.....
Нося ги само с тези равни боти, че иначе почва да ми късее

а това ми е любимо, супер

# 487
Барел стоят добре с този тип боти с издължен профил и ниско токче. Нещо като бота-еквивалент на снимката с обувките Grinning Давам тези като пример само:

# 488
По темата за белите тениски се включвам. Синът последните година- две носи предимно такива. Като качество при него Супердрай държат палмата на първенството. Качествен памук, пазят форма след безброй пранета, не пожълтяват, не стоят като износени след петото обличане.

# 489
  • София
Аз си търся обикновено вдъхновеия в Pinterest. И с ниски кецове(не ретро маратонки или за бягане) също стоят добре https://www.pinterest.com/search/pins/?q=barrel%20jeans&rs=typed Аз с токове не бих ги носила, но не нося такива обувки от много години.

# 490
  • Street of Dreams
Имам ниски боти по крака с малко по-широка подметка и много си вървят с такива дънки.

# 491
Miss K, уцели ме в сърцето с ботите ❤️
подобни си бях харесала и като намерих време да отворя сайта те свършили....

Я вижте каква стилна млада дама е съпругата на кмета на Ню Йорк 🙂

Очаквам прическата ѝ да стане хит

# 492
Не е ли вече хит прическата на Рама Дуаджи? За нея се пишеше още през ноември месец и май се води бикси с бретон, защото е нещо средно между боб и пикси.

# 493
Прическата на дамата е..обикновена къса прическа...Просто на нея и стои симпатично.

# 494
Al - ако ще помогне на сърцето - мерих ботите на Toteme и са за много тесен крак. Популярен силует са и много марки са го интерпретирали, със сигурност ще можеш да намериш нещо ако потърсиш.

И да - много е интересна Рама - художничка, която е като излязла от картина на Модиляни. Едно списание направи много интересна фотосесия с нея в края на годината

Общи условия

Активация на акаунт