Модни консултации - 79

• 54 755
  • 521
  •   1
Отговори
# 465
За този модел ми е чуденката:
Скрит текст:
Тази по-дебелата подметка не е толкова удобна за ходене. Имам боти и чехли. Чехлите държат хладно, защото са отворени отзад и се измъкват.
Ако искаш удобство вземи си с по-тънката подметка. Разкошни са. А и се обуват и събуват лесно

# 466
  • Бургас
+ към предходното мнение, с уговорката, че моите не са ъгс /възможно е те да са направени така, че да са удобни въпреки дебелата подметка/.

# 467
Аз имам тези от снимката. Дебелата подметка категорично не тежи- леки са. Защото има ръбче отзад не се изваждат. Често пътувам с тях и са ми в ротацията за ежедневни обувки с още 2 модела, т.е. В топ 3 на най- носените. На мен са ми много удобни.

# 468
Аз имам такива, но с тънка подметка, супер удобни са. Нося ги боса целогодишно, без летните месеци. Сега зимата навън с чорапи, вътре боса, защото много топлят.

# 469
  • София
Аз имам чехлите, но са имитация, с много лека подметка. Нося ги вкъщи, някой ден може да се изкуша да ги разходя из квартала.

# 470
Ето ви едни български пантофки, изцяло агнешка кожа.

Въпросната фирма, на която няма да правя реклама, предлага и ботуши тип ъгсове на прилични цени, изцяло от естествени материали. На мен обаче и за пантофи са ми грозни тези модели и колкото и да се рекламират, да са практични и принципно да се влияя от модата, просто не са моето.

# 471
аз пробвах няколко модела на UGG в техен магазин, но не ми бяха удобни и се отказах. Иначе гледам, че доста ги купуват и носят, като има намаление пред магазина има опашка за влизане .....

# 472
  • Street of Dreams
Защо като пишем за световни марки не е реклама, но се страхувате да споменете с добро българска марка?

# 473
  • София
Като български бранд за обувки наскоро открих Eliza, май са пловдивска марка. Поръчах от сайта Stemanelli.com, всичко беше перфектно. Но стилът ми е по-изчанчен, харесвам каубойски стил и ще продължа да купувам и чуждестранни.

# 474
Защо като пишем за световни марки не е реклама, но се страхувате да споменете с добро българска марка?
Фирмата е Милвена

milvena.com

Иначе пуснах мнение с името на фирмата в темата за български бранодве и бутици, защото не ги намерих в списъка там Grinning

# 475
  • Бургас

Предполагам, че страхът идва от това да не те обвинят, че тайно правиш реклама, понеже се случва често собственици, продавачи да задават уж въпроси, а в същност да насочват трафик към сайта си.

# 476
Страх не бих казала, поне за себе си, но аз толкова рядко пиша, че остава да ме обвинят в реклама.Laughing
Личното ми мнение след толкова години в бгмама е, че когато се спомене българска марка се счита за реклама и всички настръхват, от потребители- до админи, за чуждите няма проблем, въпреки всевъзможните опции за вадене на пари от блогъри/ влогъри/ тиктокъри и т.н. Принципно - Не искам аз да съм добре, искам на Вуте да му е зле!

Иначе за вкъщи и аз имам чехли на българска марка / несебърска/, втора зима ще ми е с тях. Имала съм и други БГ марки през годините, но изкарваха по един сезон.

Питането за UGG беше дали са удобни, а не дали се харесват.

# 477
Защото те докладват, че правиш скрита реклама.
А като споменеш Зара се смята че няма проблем

# 478
Здравейте!
Честита Нова година на всички!
Имам един въпрос- искам да си купя бяла тениска, най-обикновена и изчистена. Но да не личи, че е за 5 лв примерно 😂
Да е хубав памук, плътен, за да си я нося като база под сако примерно.
Просто искам да е качествена и семпла, но не откривам по сайтовете..

# 479
на G-Star са ми белите тениски.
нося ги с бизнес черни костюми с поли или панталони, с дънки и черно сако

Общи условия

Активация на акаунт