Модни консултации - 79

• 54 781
  • 521
  •   1
Отговори
# 450
Много са сладки тези Ъгг,ама подозирам,че трудно се ходи с тях..

# 451
На мен много ми се иска як сняг. И в Северна Италия няма още читав. Хиляда чифта ъгс, гледам ей тези ботушки жално жално и днес бях по ‘зимни’ чехли. Съсипаха я и тази държава.

Страхотни са. Не бих се колебала. За сух студ са идеални. И за нулев – също. А цветът е прелест.

# 452
Жестоки са. И имам такъв цвят невърфул. Нарисувано е, но пусто- тук е 17 градуса и подозирам че ще си стоят така. Ще ги помисля още мъничко.

# 453
  • Street of Dreams
Просто хващаш самолета и отиваш нанякъде, където е студено. Понеже ги имаш, не за друго Grinning

# 454
Мн ясно. Домочадие, мама ще си разходи ботушките в Кортина, моля- оправяйте се. Баш така ще стане 😂

# 455
  • София
Направо давай да се разменим Joy Мразя студ, 17 градуса пак не ми е много Ок, но е пъти по-добре от тук. Особено сутрин е ад!
Аз такива ботушки бих носила вкъщи да ми топлят на крачетата. Имах едни подобни пантофо-ботушки на Oysho и много си ги носих. Подсети ме да си взема пак 🤗

# 456
Здравейте, имам нужда от идеи и препоръки за подарък на възрастна дама от чужбина. Държа да е българско и качествено, купувала съм ѝ хубава козметика, копринен шал от Ина Асса, ръчно изработена чанта... Дайте ми, моля ви, идеи за български марки с наистина добро качество. Ще съм много благодарна Simple Smile

# 457
Не е по темата с мода, но препоръчвам свещ и крем за тяло на Epoque. Винаги си купувам от България, включително свещи винаги имам във всяка стая + ресторанта на хотела ми.

# 458
Iskra art gallery предлагат наистина качестввни бижута.
По-класически и подходящи може би ще са и Yuno Pearls – те са eдинственият специализиран бранд за бижута от естествени перли в България.

# 459
Вчера се прибрахме от 24 часово пътуване и се прибрах с настъпани на чехли сникърси на Скечърс. Мисля да си направя подарък с чехлите на Ъгс ( предимно за пътуване по летища в студените месеци). Дали са удобни за пътуване? Тази дебелата чънки подметка удобна ли е? Наистина ми е важно да ми е удобно , повече отколкото да съм модерна. Миналата година гледах ги носеха много с клинове, чорапи над глезена и дълги палтенца, но така и не се реших.

Последна редакция: нд, 21 дек 2025, 21:39 от •MERA•

# 460
Разнасях едни чехли на Ъгс по летищата, отпред отворени на пръстите.
Много ми бяха удобни, боса ги носех, но този модел не го намирам последната година

# 461
  • София
Според мен дебелите подметки тежат. Като се носят такива обувки често не се осъзнава де, но веднъж като поносиш нещо леко и меко и после усещаш как подметката ти тропа и ти тежи под крака. Иначе този тип ботуши са много топлички и комфортни.
Аз имам на български бранд-от овча кожа, с вибрам подметка. Имам черни и бежови, ходила съм с тях в лек дъжд и снеговалеж, в много висок пухкав сняг. Но за киша и газене не са. Не заради тънката подметка(това е най-нехлъзгащата се подметка, имам направо фобия от лед,с тези ми ботуши не се притеснявам да ходяпо лед)а защото кожата е пореста. Не е външна част и подплата, а както си е кожата на овцата с козината, обърната навътре https://zeazoo.com/bg/index.php?fc=module&module=leoproductsearc … D0%BD%D0%B3%D0%BE
Черните са ми на 3-4 години, а на бежовите им е втора зима. Това ми е най-удобната обувка в ежедневието. Имат и пантофи, но кожата за тях е по-тънка, макар че са много пухкави(взимала съм за подарък).

# 462
За този модел ми е чуденката:

# 463
  • София
За мен този тип обувки е анти-стил отвсякъде. Нещата взеха да излизат вече извън контрол и всяка изминала година става все по-зле... Не искам да обидя никого, просто не мога да не си кажа мнението Simple Smile

# 464
  • София
За този модел ми е чуденката:

Детето има тези и ги ползва за домашни пантофи - за вкъщи стават, за повече ходене, според нея - не. Аз имам друг модел, който на петата няма борд, а каишка, чиято дължина се регулира с лепка - супер са ми нестабилни. Ходих пролетта до близък салон на педикюр, крака ми се търкалят вътре.
Допълвам: тези са моите, понастоящем обувани два пъти и така си стоят.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 21 дек 2025, 23:07 от veka

Общи условия

Активация на акаунт