Школа/учители за подготовка за кандидатстване в МУ София

• 488
  • 6
  •   1
Отговори
  • София
Моля за препоръки от кои школи или учители сте доволни за подготовката за кандидатстване в МУ София?
Видях, че в самия университет има такива, но за дванайсетокласници ли е само, тъй като синът ми ще е 11 клас?
Благодаря предварително!

# 1
  • София
за мен най-добре е индивидуална подготовка или малки групи.

подготовката започва обикновено от 1 септември на годината, в която тръгват 11 клас.

учителите си имат план за обучението, който предвижда 2 години обучение и привеждане на кандидата в готовност за изпити през април в годината на завършване на 12 клас.

не сте писали от кой град сте, няма как да се препоръча.

# 2
  • София
За София става на въпрос, извинявам се

# 3
Образователен център “Алфа Стандарт” за изпита по биология.

# 4
По Биология препоръчвам Мухамед - 0885754563. Уникален учител, който успя да подготви моята дъщеря само за 9 месеца. Също и уроците са доста евтини.

# 5
Ние с дъщеря ми започнахме подготовка по биология и химия в MindSpark Academy. Харесва и, че групите са малки, преподавателите са млади и обясняват много разбираемо и има индивидуално внимание. Приемат и ученици и от 11 и 12 клас, което за нас беше важно. Това е техния сайт - https://www.mindsparkacademy.bg/

# 6
  • София
харесва ми как темата се напълни с новорегистрирани потребители с по 1 мнение, което е именно за препоръка за школа. личи си, че от личен опит препоръчват... Grin

Общи условия

Активация на акаунт