Падане в начална бременност

• 661
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте дами, онзи ден си направих тест на 5 ден закъснение и блеснаха две ярки черти, много желани и искани. Днес както си вървя надолу по стълбите, беше доста хлъзгаво и се подхлъзнах две стъпала надолу и си ударих кръста. Естествено вече съм в страшна паника и знам че е и много рано за лекар и като цяло не знам какво да правя. Имам лека болка в кръста и нямам кървене или болка в матката. Имам леко напрежение, но то ми е от една седмица, все едно ще ми дойде М, но не идва. Записах си час за гинеколог, но толкова рано дали ще излезе нещо не знам. Имам нужда от съвет😌

# 1
Падала съм в ранна бременност, като вас, само че върху лед, ми нищо не се случи.

# 2
Аз съм падала някъде в 16 г.с., спънах се в дупка на тротоара, отидох на другия ден на преглед за лично успокоение, иначе нямах симптоми. Позната е падала в девети месец пак без последици. Не се притеснявайте, още говорим само за плодно сакче, голямо е няколко милиметра и е на сигурно място в матката. Ако ще го мислите, отидете на лекар, но може и нищо да не се види на този ранен етап.

# 3
Отидете при гинеколога си за преглед. Кажете му, че сте паднали и сте много притеснени.
Всичко ще е наред.

Аз есента се подхлъзнах на едни опадали листа и паднах по корем. Успях последният момент да се извъртя леко и удара се пое от хълбока. Известно време ме наболяваше.
Бързах за преглед при гинеколожката и закъснявах. Прегледаха ме и ме успокоиха. Всичко беше наред.
По спомени съм била 2м.
Дъщеря ми беше с мен тогава. Рева милото, много. Аз добре, че ѝ пуснах ръката и не пребих и нея.

# 4
Здравейте, отидох на спешен преглед при АГ и всичко е наред. Наистина е доста рано и засега се вижда само гестационен сак без ембрион, но си е на мястото, вътре в матката. След 2 седмици съм на контролен преглед. Благодаря ви!

# 5
  • Телиш/Плевен
Случва се, много бременни падат или се удрят някъде неволно. Но когато това е съпроводено със стрес и безпокойство, наистина е по-добре да се отиде на преглед, както си и направила. Радвам се, че всичко е наред и ти пожелавам лека бременност!

# 6
  • България
В толкова ранна бременност, бебето е една точица Simple Smile Нищо му няма.Гледайте Вие да не сте се контузила нещо по-сериозно!

Общи условия

Активация на акаунт