Моля за съдействие, ако някой е запознат или е имал подобен проблем вкъщи!
Миналата седмица открих в дома си много малки, едва забележими насекоми - първоначално по перваза на прозореца в спалнята, после ги забелязах и по мебелите, а накрая и по стените. След това ги видях и в съседната стая, а накрая и в хола и коридора. Забелязах и няколко от външната страна на прозореца, т.е. на терасата. Но виждам доста повече. Интересно, че към момента НЕ съм ги видяла в банята и тоалетната.
Основно ги виждам по стените - като трябва да светна с фенерче, за да мога да ги различа. Движат се много бързо, цветът им е блед. Не мога да разбера дали и по земята ги има, тъй като паркета/плочките не са едноцветни и е невъзможно да светя с фенерче и да откривам пълзящи малки насекоми... Проблемът е, че наистина не знам къде и колко може да са! Имам фобия и вече си мисля, че са навсякъде.
Повече ги виждам вечер, а през деня в редки случаи.
Снимах ги (с увеличение), за да мога да видя по-точно какво е. Прилагам снимки, като пак казвам - на живо са много малки и съм снимала повечето пъти с увеличение, за да мога да се видят по-добре.
Моля да ми кажете какво може да е това насекомо и какво да правя.

Хлебарки ли са или нещо друго? Ако са хлебарки, не съм виждала голяма хлебарка вкъщи от мнооого отдавна.