🌿 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 12 за обсъждане 🌿

• 35 998
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
"Ето ти Рюя":

Broken Heart

# 286
Хъммммм.... Фотото е от Измир така пишат в Туитър.
Какво прави там ? Дали  нямат снимки с екипа от сериала или е старо фото сега качено. Струва ми се наедрял в тяло но пак е тамън не е нужно да е като клечка. 
Ама какъв рибок е закачен на стената не е случайно това място :wink

Sunglasses

Последна редакция: пт, 05 сеп 2025, 12:50 от femmi2

# 287
Нисан:

Демет, 2018 год.:

# 288
Може да са в мини почивка. Джерен беше споделила кадри от Гърция.

От продукцията: Определението за любов

Любов: Основната съставка на човечеството. Причината за създаването на човечеството, целия живот и на Вселената дори.

Демет удря едно рамо на приятелката си Серпил Джошкун.

От феновете:

# 289
Много емоционално видео от Рут:
Heart https://www.instagram.com/p/DONxpQ6ktCf/?hl=bg

Демет, юли 2024 год. в САЩ:

:

# 290
Г-н Седат отново с позиция https://x.com/SedatDilaver/status/1963904874854166624

"Колкото и да съм щастлив от публикувания тийзър за сезона, нека да обърна внимание на следното:

1. Сценарий и управление на героите

Развитието на героите и връзката между ролите все още липсват. Сценаристът превърна умния и хитър Ешреф в глупав влюбен, а дори не отдели време за Нисан. Ърмак, Гюрдал, Фарук, Мюслюм - не познаваме нито един от тях. Излъчените епизоди са общо около 1860 минути, което е 30 часа (31 ч., моя бележка). Общата продължителност на 7-те сезона на „Игра на тронове“ е 62 часа. Все още не е твърде късно, трябва да се добавят двама млади сценаристи. Свежите умове могат да задълбочат героите и да направят диалозите по-силни.

2. PR и социални медии

Трябва да се ограничи споделянето на кадри зад кулисите. Сегашното положение противоречи на създадената атмосфера. Не трябва да се публикуват постове от заведения за забавление, докато се излъчва тъжен, трагичен епизод. Фрагманите са нередовни и се търси одобрени от хората посред нощ, което не е професионално.

3. Сценарий и поверителност

Сценарият все още се размотава в ръцете на гримьора и оператора. Финалът на сезона изтече и за да се прикрие грешката, бяха създадени нови теории чрез множество акаунти. Сега и напускането на Афра изтече. Ако споразуменията за поверителност не се контролират, всички изненади ще увиснат във въздуха.

4. Промоция

Нещата се правят в последния момент, без фокус върху промоцията. Феновете на Демет и Чаатай сами се справят с цялата работа по правенето на видеоклипове, реклама, влизане в тенденциите и т.н. Това вече е втори сезон. Няма извинения. Конкурентите се обновиха. В най-трудния ден (сряда), трудът на актьорите не трябва да се пропилява заради елементарни грешки."

Имаме и нова снимка от американската фенка:

# 291
Стигнахме до отговора защо този проект не е най-добрия на Демет и усещането, че тя не е на мястото си. В допълнение нищо задкадрово от главните герои, грам промотиране от Чаатай, много хейт към Демет от неговите фенове. За съжаление и Демет стана много обрана и ние, които познаваме поведението и по време на снимки оставаме с убеждението, че нещо не е "Ок", дори и да не е така.

# 292
Така е огромна подкрепа имат Чаатай и Демет и феновете вършат доста добра работа и по реклама ,подкрепа и творчество.

Ами такъв си е Чачо премерен и скромен  дори и в работата си освен и като личност. Отрази началото на клапата, което си е постижение.

Ние не хейтим Демет така че не сме като другите. Вие бяхте достатъчно толерантни и на други провокации , където не им е тук мястото. В другите мрежи не пиша редовно предимно чета и си набавям инфо.

Последна редакция: пт, 05 сеп 2025, 20:50 от femmi2

# 293
Едно разкошно видео Heart Eyes Феновете наистина са сила Hands Muscle https://x.com/i/status/1964009617169494295 Hands Clap

От днес:

Италиански почитатели на Демет са забелязали, че е коментирала снимки на сценаристката Пънар Булут (Между света и мен):

Нищо няма да казвам, вие си знаете темата Hands Pray

# 294
От Демет:

# 295
И в бяло:

По всичко изглежда, че снимките са от фотосесията за плаката Nerd

Музикалното оформление този път:

Скрит текст:
Аз съм само човек
Аз съм само, аз съм само
Аз съм само човек, човек

Може би съм глупав
Може би съм сляп
Мисля, че мога да видя отвъд
И да видя какво се крие отзад
Нямам начин да го докажа
Така че може би съм сляп
Но все пак съм само човек
В края на краищата съм само човек
Не обвинявай мен
Не обвинявай мен

Погледни се в огледалото
И какво виждаш
Виждаш ли го по-ясно
Или си подведен
В това, в което вярваш
Защото все пак съм само човек
В края на краищата ти си само човек
Не обвинявай мен
Не обвинявай мен

Някои хора имат истинските проблеми
Някои хора нямат късмет
Някои хора мислят, че мога да ги реша
О, небеса
Не обвинявай мен
Не обвинявай мен

Не ме питай за мнението ми
Не карай да лъжа
После да моля за прошка
За това, че те разплаках
Че те разплаках
Защото все пак съм само човек
В крайна сметка съм само човек
Не ме обвинявай
Не ме обвинявай

Аз съм само човек
Правя грешки
Аз съм само човек
Това е всичко необходимо
За да ме обвините
Не обвинявай мен

Не съм пророк или Месия
Трябва да потърсиш някъде по-високо

Не ме обвинявай
Не ме обвинявай

Аз съм само човек
Правя каквото мога
Аз съм просто човек
Правя каквото мога
Не обвинявай мен
Не обвинявай мен

# 296
Това същият господин Седат ли е?
Защото в тези изказвания има съвсем друга позиция.

Осветлението, цветовият баланс, контрастът и рязкостта са почти безупречни, дори в сурови кадри. Това ниво на технически постижения на снимачната площадка е рядкост. Вторият сезон ще разтърси с визуалното майсторство и задълбочаването на разказването на истории. Очаква ви един незабравим сезон.

Може да изглежда, че постоянно хваля Ешреф Руя, но единствената продукция, която казва: „Имаме история и искаме да я разкажем по най-добрия възможен начин“, е тази на Ешреф Руя. По-голямата част от останалите са по-загрижени за „Нека я пуснем на арабския пазар и да спечелим пари“, отколкото за самата история. Броят на играчите е намалял.

Естетическият и ритмично фокусиран разказ на Байрактар ​​засилва дълбокия удар на това дуо.
Създадена е карта на актьорския състав, която да отговаря на ритъма на разказа и сценичната математика на историята, като имената им са в началото. Перфектен баланс пред камерата:
Çağatay&Demet++x.com/esrefruyadizit..

Чатай Улусой беше един от малкото актьори, които успяха физически да предадат самотата на героя, особено в далечни кадри. Демет Йоздемир, със своя актьорски диапазон, адаптивност и емоционална прецизност, перфектно улови духа на женския персонаж, който създавахме. 10/10 кастинг

Киното е първото изкуство, което доминира както в пространството, така и във времето. Ричото Канудо. Основната причина киното да се смята за седмото изкуство е способността му да разказва история не само чрез диалог, но и чрез образност, ритъм и атмосфера. Най-добрият режисьор в историята на турската телевизия: УЛУЧ БАЙРАКТАР.

"Сънят на Ешреф "издига този стил на разказване на съвсем ново ниво. Ритмичният монтаж и естетиката на кадрирането на първите 13 епизода трансформират сериала не просто в сценарий, а във визуална поема. Отразяването на вътрешния свят на главните герои чрез движенията на камерата е първото по рода си.

Има и още, но мисля да спра до тук.

# 297
Отговарям за последен път... Не виждам никакво противоречие, но можеби в навечерието на 15-ти септември трябва да се снабдя с това помагалце:

# 298
Интересни плитки са й направили на Демет Grinning

Видео от май месец, което не сме виждали:
People Woman https://www.instagram.com/p/DJkEOM9KR0Q/?hl=bg

Нисан и Ешреф:

# 299
Аря е коментирала снимките и е определила визията на Демет с плитчиците, че е в стил "анимè" People Dancers На мен ми се струва, че и в любимия ѝ "Аватар" имаше нещо подобно Nerd

"Братята" ни от "Джиновете", Илхан Шен и Сарп Бозкурт, са харесали последните снимки, споделени от Демет (наред с доста други нейни колеги)

Много е интересно видеото, което си ни донесла, Фло, за пръв път го виждам аз - благодаря ти Hug

На мен това ми попадна сега и ми хареса много Heart Eyes Какви подредени хора има Hands Clap https://x.com/i/status/1964016729719513102

Общи условия

Активация на акаунт