🌿 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 12 за обсъждане 🌿

• 23 934
  • 530
  •   1
Отговори
# 525
Ох, този Тайлан може ли да лъже, докато умира значи Triumph Сега остава и Нисан да му повярва Imp

Иначе за Чийдем ви казвах, че и нея един ден ще я съжаляваме... браво за спринта ѝ, за да хване Тайлан. Не знам Бюшра как не се преби на тези токове Hands Clap

Чакаме фрага, за да видим накъде ще задухат ветровете Rolling Eyes

# 526
# 527
Ох, този Тайлан може ли да лъже, докато умира значи Triumph Сега остава и Нисан да му повярва Imp

Иначе за Чийдем ви казвах, че и нея един ден ще я съжаляваме... браво за спринта ѝ, за да хване Тайлан. Не знам Бюшра как не се преби на тези токове Hands Clap

Чакаме фрага, за да видим накъде ще задухат ветровете Rolling Eyes

Точно от това се опасявах и мрънках и писах преди Head BandAngry Ех Етем понякога си толкова предвидим.
Умиращ човек така да лъже ужас. И за какво му е това ? Динчер не се шегува и атакува където най ще заболи. Нисан от гняв и болка и мъка дано не се подведе и усъмни и повярва. 😢😢☹️🙏🙏Тя познава сърцето и душата на Ешреф и знае че не би го направил точно на нея жената която лудо обича.  Няма причина да го прави точно с Афра. Ешреф убива когато трябва и когото трябва и заслужава. Плюс това мрази наркотици и се бори срещу това. 

Кате надуши тука нещата с Чийдем и прокурорката майка и.   Нищо не знаем и за двете и за миналото на Чийдем. Ще видим какво ще изскочи от тука. 

Гюрдал го отвлякоха хората на Кадир пред къщата на  Гонджа с булчинската рокля. И сега трябва и затова да мисли и фърчи и спасява  Суперменаааа Hands Muscle 

# 528
Ето го фрага:

Ешреф: - Не искам Динчер да обикаля наоколо.
Нисан: - В качеството си на какъв ми го казваш това?
Ешреф: - Като Ешреф Тек ти го казвам.
Нисан: - Въпросът не е той, а ти. Да си влюбен, значи да страдаш. Да си влюбен в някой, който е толкова близо до смъртта е най-болезненото нещо на света.
прокурор Селма: - Кой мислите, че може да го е направил? Някой ваш враг?
Нисан: - Нямам врагове.
Селма: - Тогава враг на Ешреф?
Динчер: - Докато беше в затвора, мислехме за блестящото бъдеще на Нисан. Сега всеки ден сме в съда или на гробищата.
Хъдър: - Не отивай сам.
Ешреф: - Казвам се Ешреф Тек - дошъл съм сам и сам ще отида.
Чийдем: - Какво общо имат тези събития с Ешреф?
Нисан: - Защо те посочи?
Ешреф: - Идея си нямам.
Нисан: - Ешреф, не ме подлудявай, кажи ми познаваше ли момчето от преди това?

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 00:33 от super_katia

# 529
Благодаря Kissing Heart

Бомба гибииии е фрага с  луд екшън и обрати ... Нисан сякаш не е повярвала на онзи. Ешреф я прегръща силно да усети че е номер и лъжа и да се успокои.   

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 00:39 от femmi2

# 530
В това психологическо състояние не е ясно Нисан какво и как възприема, но и аз клоня, че все пак не е повярвала на Тайлян, можеби защото не искам да я правят на голямата бяла птица. Етем, моля те недей Hands Pray

Най-интересното в целия фраг ми е коя е тази, седналата до Хъдър?

Иначе много акцентираха върху белега на ръката на убиеца:

Разчитам Професорът да прояви творчество Nerd

Общи условия

Активация на акаунт