🌿 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 12 за обсъждане 🌿

• 31 737
  • 707
  •   3
Отговори
# 150
Момичета, продължавам с невероятните Фара & Тахир и Нисан & Ешреф.
На предния пост, чието мнение изобщо не ме интересува, няма да отговоря. Под достойнството ми е, пък и възпитанието не ми позволява да откликвам на такива злонамерени коментари.

# 151
Разбирам. По-лесно е да отхвърлиш дадено мнение, когато не ти е удобно да го коментираш. Все пак, възпитанието се проявява най-ясно не в това дали отговаряме, а как го правим, особено когато някой е изразил позицията си спокойно и аргументирано, без лични нападки.
Нападението винаги е по-лесният път. То не изисква нито усилие, нито логика. А когато липсват такива, остава само пренебрежението, прикрито зад „достойнство“.
Но всеки има своята представа за достойнство. Някои го използват, за да запазят уважителен тон. Други, за да прикрият липсата му.

Извинявам се на момичетата от градинката.
Но, в градинките  за съжаление освен цветя има и бурени.
Разбира се, имам предвид себе си.
Hug

# 152
Няма проблем, градината е широко понятие - може да е цветна Flowers HibiscusFlowers Cherry BlossomFlowers Tulip, овощна Flowers CherriesFlowers StrawberryFlowers Peach, зеленчукова Flowers EggplantFlowers ChiliFlowers Corn, зоологическа Animal Monkey FaceAnimal LionAnimal Elephant, че и детска People Two Women Holding HandsBalloonLollipop

ЧРД на Бюшра, между другото Tada

# 153
# 154
Съвсем скоро ще започне фестивалът във Венеция и всички съпътстващи го събития Nature Sparkles

Вчера Демет беше на вълна честитки:

Birthday ЧРД на Бюшра с текста: "Колко хубаво е, че те има, единствена моя, ЧРД!! Да се запозная с теб и да работим заедно е страхотно пътешествие"

Birthday ЧРД и на Демет Ъшъл: "Винаги бъди толкова силна и успеша! Обичам те много Heart ЧРД, адашке! "

Фризьорът Харун от екипа на "Ешреф Рюя" споделя стари снимки от сета в очакване на новите вероятно:

# 155
Здравейте, момичета!

С пожелание за усмихнат ден и гореща молба скачам при вас.
Има нова публикация от официалния акаунт на сериала #EsrefRüya Heart

Катя, ако преведеш цитатите, когато имаш възможност, ще ти бъда много благодарна.
Намирам ги при рускините, но нещо превода не ми хареса.

# 156
Заповядай, Еми:

Препоръки за книги от Фарук:

- „Любов... каза той/ тя. Усмихнатото лице на живота в нас.“
Ахмет Хамди Танпънар - Huzur (Мир)

- „Не знаеш, че съм ти задължен, държа името ти в ума си като гвоздей.“
Атила Илхан - Ben Sana Mecburum (Задължен съм ти)

- „Има неща, които никога не отминават, никога не се забравят.“
Сабахатин Али - Kuyucaklı Yusuf (Юсуф от Куюджак)

- „Ибрахиме, събори идолите в мен с брадвата в ръката си; но кой ще замени счупените идоли?“
Асаф Халет Челеби - Всички стихотворения

- „Отсега нататък нека името на любовта в този свят бъде Айтен.“
Юмит Яшар Оузджан - Всички стихотворения

# 157
Препоръки за книги от Фарук:

- „Любов... каза той/ тя. Усмихнатото лице на живота в нас.“
Ахмет Хамди Танпънар - Huzur (Мир)

Скрит текст:
- „Не знаеш, че съм ти задължен, държа името ти в ума си като гвоздей.“
Атила Илхан - Ben Sana Mecburum (Задължен съм ти)

- „Има неща, които никога не отминават, никога не се забравят.“
Сабахатин Али - Kuyucaklı Yusuf (Юсуф от Куюджак)

- „Ибрахиме, събори идолите в мен с брадвата в ръката си; но кой ще замени счупените идоли?“
Асаф Халет Челеби - Всички стихотворения

- „Отсега нататък нека името на любовта в този свят бъде Айтен.“
Юмит Яшар Оузджан - Всички стихотворения
Благодаря, Катя!
По-късно ще цитирам поста ти в темата на Чачо, за да си ги имаме и там.
От Kanal D ни питат: "На кого му липсва толкова много #EşSan?"

Цитат
🤩Демет публикува снимките с надпис:

„Реших да не запазвам тези снимки в галерията си. Нещо не е наред ли? 🤭🫶“ 

# 158
От Хатидже от екипа на Ешреф Рюя:

Малко да увеличим:

И от Елмир:

# 159
Отново информация - започват снимки в четвъртък:

# 160
За да стане още по-забавно, в Х феновете твърдят, че нашият приятел Онур Алп вчера е направил включване на живо в Тик-ток и е казал, че:

- снимките на втория сезон започват днес в 6 часа сутринта (т.е. би трябвало вече да са на терен).

- след четенето на сценария за 14 еп. е останал без думи, никога не е чел нещо подобно и се очертава това да е абсолютно любимият му епизод.

- Чаатай е махнал мустаците си и е пуснал брада.

За доказателство, че действително е имало такова включване прилагат тази снимка:

Доколко е вярно не се наемам да кажа.

Турците са ми много интересни - правят официални профили на сериалите си, искат да имат много последователи и висока ангажираност, но ги използват само, за да пускат картинки и евентуално клипчета. Когато става дума за сериозна информация обаче разчитат на "една жена каза". Наскоро разкритикувах комуникационната стратегия на "Ешреф Рюя" и продължавам да смятам, че не е добра. А това важи и за други сериали, де - хората от екипа пускат по-интересни снимки от "официалните", феновете търсят от тях потвърждение на слуховете, коментирани в социалните мрежи... и като цяло на информациите, които ги интересуват, в резултат на което се създава доста хаос и определени очаквания и настроения сред феновете, което не винаги е в полза на сериала, че и на самите актьори.

Ако онази, чието име не се споменава не беше писала за 25 август, нямаше да имаме конкретни очаквания...

И тук да вметна, че никога няма да ми бъде ясно как е успяла да си спечели привилегията да бъде глашатаят на сектора. Все пак има много кастинг и мениджърски агенции, много продуцентски компании, няколко ТВ канала и дигитални платформи, но всички те разчитат на Б.А. за новините... Нещо никак не ми се връзва Thinking

# 161
Здравейтеееее Flowers Cherry Blossom

Хайдеееее , навсякъде в Туитър се разпространява клапата за С 2. Снимките на" Ешреф Рюя"  са стартирали окончателно днес. Movie Camera  

Пожелаваме им успех на всички и спорна работа.Flowers Four Leaf Clover  Сезона да е вълнуващ и рейтингов. Все така да са сплотен екип и да си помагат и забавляват.  

Турската преса също отразява и е нетърпелива. "Ешреф Рюя" идва и се завръща с новият си вълнуващ  Сезон 2 от 17 - ти  септември всяка Сряда по Канал D

Арабите пишат, че Чаатай снимал в затвора и малкият Йомер ще го посети.  

Кате 😊 Мерси за новостите и споделеното от Онур Алп. То си беше предвидимо, че Чаатай ще махне мустака и ще пусне отново брада. Не е излъгал нашия приятел всички са вече на терен.
Уауууу, какво ли е написал Етем в този  епизод 14 ... Bowling
Надяваме се да не се пише на парче и да имаме готова концепция и сценарии и така ще е по удобно и лесно и на актьорите и на всички. Но винаги могат да настъпят и промени в движение. Етем е от сценаристите ,който не се влияят от настроения и си следва всичко.

Слагам отново клапата без емотки и надписи  

Последна редакция: ср, 27 авг 2025, 17:06 от femmi2

# 162
Спорна работа на целия екип и успех на сериала Flowers Four Leaf CloverMovie Camera

Многото каравани са пред градските стени, където се намираше игрището на Йомер. За другата снимка, пусната от Хатидже със седналите жени на стълбите се твърди, че е от района на Галата. И двете локации са ни познати, но аз все си мисля, че 14 еп. ще започне с нещо шокиращо, така както беше с началото на самия сериал. Възможно е дори да въведат направо новите герои и да се чудим дали не сме объркали канала и сериала Kissing Smiling Eyes

Монтажистът и той нажежава атмосферата с тази публикация https://x.com/OMERCEBEC/status/1960660579925807558 Което значи, че вероятно скоро ще пуснат тийзъра за сезона Sunglasses

# 163
Heart
Най-добре е Нисан да не се обръща назад:

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 00:11 от Florale

# 164
Да ти кажат, че винаги ще обичат някаква фикция и ти си била така между другото... Дето има една приказка - да не ти идва до главата (в реалния живот), иначе в сериала да видим как ще го отиграят.

Имаме благопожелания за екипа от сестрата на Демет (истинската - Деря). Явно днес е била на сета, където Нисан и Афра са имали обща сцена в дома им:

И още от екипа:

А това не е ясно от кого е, но се разпространява в Х:

Общи условия

Активация на акаунт