🌿 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 12 за обсъждане 🌿

• 35 971
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
Не съм си представяла така срещата на Ешреф с Руя...
Нисан ли първа ще открие коя е Руя?
Нямам търпение...

Много силно присъствие на екран и на двамата.
Без думи всичко казват.
Това е присъщо само на големите актьори! Hands Clap

Абсолютно точно и вярно . SobHands ClapHands Ok HandNature Star2Nature Sparkles

# 256
Някои размисли при поворното гледане на тийзъра:

- Ешреф е сменил анцуга от финалната сцена с костюм, което аз го тълкувам, че си е възвърнал "положението", което имаше като мафиот, но продължава пак да си рисува в тетрадката ...
- Походката му е тежка, все едно не му се отива много при посетителя, който и да е той.
- Свиждането този път е в общо помещение, което значи, че вероятно е на по-лек режим вече.
- Определено не очаква да види Нисан. Имам момент, в който замръзва леко на място.
- Зрителният контакт между двамата е много интензивен.
- Нисан веднага става, сякаш му се подчинява, но има и нещо предизвикателно...
- Няма поздрав или някакви любезности - Ешреф веднага ѝ казва, че не е очаквал отново да дойде и сякаш леко се усмихва, т.е. доволен е, че все пак е дошла.
- От жизнерадостната Нисан от началото на първи сезон няма и следа, сякаш емоциите ѝ са изтрити.
- Подава му снимката с лява ръка, а Ешреф я обръща с дясна (в мюсюлманския свят по принцип лявата ръка се използва за "нечистите дейности", докато дясната е за "чистите", не знам дали са имали предвид тази символика...)  
- Въпросът къде Нисан е намерила снимката на Рюя е логичен, но не ми се струва логично, виждайки приликата между двете "една до друга" да не направи връзката...

Да видим какво и как са ни приготвили. Страхотни са и двамата - поздравления за изпълнението им Hands Clap Hands Clap

Междувременно от Демет от снимачната площадка:

# 257
Много интересно, Кате!
Моите мисли след тази сцена вървят в няколко посоки.
Misc FlashlightНисан знае, че е Руя
Тя съзнателно носи снимката като признание.
Мълчанието и и сълзите са начин да му каже истината без думи.
Това би било огромен обрат, защото тогава Ешреф разбира, че „жената, която винаги е обичал“, е била пред него през цялото време.
Тази версия отваря врата за голяма любовна криза, но и за възможност за помирение, ако двамата успеят да говорят честно.
Misc Flashlight Ешреф започва да подозира
Нисан носи снимката с друга цел, може би изпратена от Чийдем, защото знаем, че тя притежава снимката.
Но Ешреф, виждайки сълзите и и лицето от снимката, започва да свързва точките.
В съзнанието му се оформя съмнение, че може Нисан да е Руя.
Това би държало зрителя в напрежение още няколко епизода, защото ще гледаме как Ешреф разследва, проверява и търси потвърждение.
Misc Flashlight Субективна сцена (само в съзнанието на Ешреф)
Нисан може да е там, но снимката и сълзите да са пречупени през неговото въображение.
Толкова силно да  иска да намери Руя, че „вижда“ в Нисан онази девойка от детството си.
Това поставя под въпрос дали любовта му е към реалната жена пред него, или към спомена от миналото?
Този сценарий ми харесва най-много,защото  отваря драматичен конфликт вътре в самия Ешреф. Той трябва да реши кого обича-Нисан като Нисан или Нисан като Руя.
Това би било най-психологическият и тежък вариант за развитие, но и най-драматичният.
Но, както писах и в нашата тема- и в трите случая сцената е повратна точка, защото или истината започва да излиза, или илюзията става още по-силна.
От мен също поздравления и за двамата- страхотно изиграване без думи!
Въпреки че, Демет ми изглежда променена, като че ли си е правила нещо. Вие ще кажете дали е така.

# 258
Хубави думи от Седат:
Wear Crown https://x.com/SedatDilaver/status/1963310641554624590

"Може ли един трейлър да бъде толкова силен?
В една минута, едновременно сълзи и надежда. След като гледате трейлъра, трябва да си поемете дълбоко въздух. Толкова е въздействащ, толкова поразителен! Не е трейлър, а на практика цял филм за 90 секунди.

@dmtzdmr, @cagatayulusoyy, вие сте невероятни."

# 259
Кати,  Нези,   страхотни сте  Hands Clap

В нета се върти заглавие "Ешреф намира мечтата си"- не разбрах дали е измислено от фенове или е заглавието на трея.

# 260
Трейлъра е поразителен , загадъчен  и въздействащ и оставащ без думи. Майсторско изпълнение от актьорите и отлично режисиране и качество.

Кате , браво за анализа. В погледа на Демет има смесица от чувства и емоция. Ешреф наистина е на по - лек режим и си възвръща позициите. Не е очаквал да види отново Нисан след като си тръгна разплакана чувайки отново за Рюя. С тази снимка, която му показа сякаш наистина му подсказва и казва истината и това ще е нейното отмъщение особено ако обвинява Ешреф за смъртта на сестра си. ( Ако Етем я изкара така) . Дано не е ама ще е в негов стил. Ешреф няма истинска вина ,но е в мафията и има врагове.

Нисан няма как да разбере истината освен от Чийдем и тя нещо пак да върти и манипулира ,но няма да остане безнаказана рано или късно.  

Последна редакция: чт, 04 сеп 2025, 00:41 от femmi2

# 261
От Рут: "И аз искам да плача... 😭❤️"

"Никога не подценявайте силата на тази жена!"

"Силата на присъствието им в една и съща стая ни остави без дъх."

# 262
От мен също поздравления и за двамата- страхотно изиграване без думи!
Въпреки че, Демет ми изглежда променена, като че ли си е правила нещо. Вие ще кажете дали е така.
Косвено можем само да предполагаме, че в началото на почивката си беше уплътнила устните, но как ще изглеждат зависи много от грима и светлината. Не мисля, че е коригирала нещо друго, вероятно са направили повече от един дубъл, затова и на някои кадри в близък план изглежда по-подпухнала от плача.

В нета се върти заглавие "Ешреф намира мечтата си"- не разбрах дали е измислено от фенове или е заглавието на трея.
Заглавието на трея, качен от продукцията е "Това е Рюя", а треят качен от Канал Д е озаглавен "Къде намери тази снимка?". Феновете са допълнили Kissing Smiling Eyes

Хубави думи от Седат:
Wear Crown https://x.com/SedatDilaver/status/1963310641554624590

"Може ли един трейлър да бъде толкова силен?
В една минута, едновременно сълзи и надежда. След като гледате трейлъра, трябва да си поемете дълбоко въздух. Толкова е въздействащ, толкова поразителен! Не е трейлър, а на практика цял филм за 90 секунди.

@dmtzdmr, @cagatayulusoyy, вие сте невероятни."
Благодаря ти много, Фло. Затова го уважавам Седат - винаги излиза в точния момент с точен коментар Hands Clap

Нисан няма как да разбере истината освен от Чийдем и тя нещо пак да върти и манипулира ,но няма да остане безнаказана рано или късно.
И аз се надявам, че комисарката ще си получи заслуженото, въпреки че още преди време преположих, че и нея може да я изкарат с тежко детство и накрая и за нея да ревем, а никак не ми се иска да я избелят, след всичко, което направи Animal See No Evil

Да допълним активността на Демет със спомени от Парлак и тийзъра:

"Моменти изпълнени с гордост, забавление и обич" Heart

# 263
Демет има изключително интересно лице и може да изглежда много различно, всички, които гледат проектите й, знаят това.
Иначе разбирам какво питаш.Blush

Стоп кадър от Adim Farah /12-та серия, 50-та минута/:

# 264
От сутрешната обиколка в Х Kissing Face

# 265
Демет: Wear Crown

"Демет Йоздемир се завръща в Албания за 6-ти път, този път като Nisan Akyol в "Любовта на Ешреф"“:

# 266

Ето така ще сме на 17 септември вечерта само че чая ще го заменим с нещо  по - огнено и горещо силноооо Wine GlassStuck Out TongueWine GlassTropical Drink

Последна редакция: чт, 04 сеп 2025, 12:19 от femmi2

# 267
# 268
Лично аз не съм очарована от тийзъра. Двамата добре изиграха това, което трябваше. Обаче заснемането не ми харесва. Тази жълтеникава светлина е отвратителна и на никого не помага. Даже тя разваля всичко. Дори и Чаатай изглежда зле с тази светлина.
Първият тийзър беше по-хубав.
Но ми хареса погледа на Нисан, който казва "Ти как мислиш. Ти се отказа от мен заради Руя. Ето ти я. Ето ме."

Като казах първия тийзър -  Нисан пееше /говори/ , а Ешреф мълчаливо я наблюдава и накрая протяга ръце към нея с белезници.
 Накрая той се пожертва за нея. Като я освободи от вината ѝ.
В този - тя мълчи, той говори и задава въпроси.
Най-вероятно тя ще пожертва себе си за него.

Но и в двата акцентираха на краката на Нисан - значи тя ще направи първите стъпки към него.

Не мога да не постна това отново тук JoyJoyJoy
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 04 сеп 2025, 17:00 от ۵ Blue. ۵

# 269
Блу, не се е пожертвал точно заради нея - нали е получил ултиматум за хората си от Кадир?
Карай да върви. По-бързо.  Simple Smile

Демет, януари 2022 год.:

Общи условия

Активация на акаунт