🌿 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 12 за обсъждане 🌿

• 36 030
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
Катееее Kissing Heart благодаря за разказа. Момичета страхотни сте нищо не ви убягва. Hands Clap

Ние продължаваме да жънем успехи на най добрата и известна  арабска платформа Шахид.  

# 316
Феми, специално за теб - попитали са същото момиче преди малко дали и Чаатай е бил там - отговаря, че да и: "е много красив и АУРА-та му е много силна" https://x.com/mariyaoxx/status/1964989466915008782

С внимание към детайла:

# 317
Феми, специално за теб - попитали са същото момиче преди малко дали и Чаатай е бил там - отговаря, че да и: "е много красив и АУРА-та му е много силна" https://x.com/mariyaoxx/status/1964989466915008782

С внимание към детайла:

Йеееее .... супер ! Благодаря ти за вниманието и жеста Кате . Hearts  Неговата АУРА предизвиква Сърцетуп.Scream Да не говорим и за Съвършенната му природна балканска  гореща красота и ген.  Nature Fire  Как оцеляват ... жИлезни направо Open Mouth

Последна редакция: пн, 08 сеп 2025, 14:49 от femmi2

# 318
Междувременно от Демет https://www.instagram.com/p/DNgjh4ixZ9H/

Международните фенове докладват, че каналът на Ешреф Рюя вече не е достъпен в Италия и Румъния... Подозират, че може да е свързано със закупуването на правата за излъчване в съответните държави:

--------------- P.S.---------------

Ще имаме фрагман тази вечер, слдователно ще разберем и коя ще е датата на излъчване на 14 еп. (2 в 1)
https://x.com/i/status/1965127690174038298

Последна редакция: пн, 08 сеп 2025, 22:12 от super_katia

# 319
Ще имаме фрагман тази вечер, слдователно ще разберем и коя ще е датата на излъчване на 14 еп. (2 в 1)
https://x.com/i/status/1965127690174038298

Катя, бързам да те редувам, за да постнеш фрага, когато го пуснат.

# 320
Благодаря ти, Еми HugHeart Ето го Kissing Smiling Eyes

https://x.com/i/status/1965144933544984734

Без изненади... поне датата е 17 септември.

# 321
Благодаря ти, Еми HugHeart Ето го Kissing Smiling Eyes

https://x.com/i/status/1965144933544984734

Без изненади... поне датата е 17 септември.

Кате , Благодаря. ! Фрага е бомбастичен , убийствен , перфектен. Много ми хареса. Hands ClapНяма изненади. Нисан на сцената вече известна , Ешреф излиза от затвора свободен , пречистен и с план в главата и веднага отива да намери любовта си. Heart Exl Втората си истинска  любов след кадилака. Green Heart На улицата вижда билборд с Нисан и направо изгаря от ревност че ще я гледат чуждите мъже. Ах , колко ми е познато.... Stuck Out TongueBroken HeartNature Fire  

Датата е непроменена на излъчване. Малко остана.... 

# 322
Слагам и официалния линк Nerd

Превод (каквото чувам):

Нисан: - Имаше един човек в живота ми, но сега е много далеч.
Интервюиращ: - Какво е за Вас любовта?
Нисан: - Причината за съществуването ни. Градивният материал на човечеството. Причината за създаването ни, за целия живот и на Вселената дори.
Дядка 2: - Щом "Сираците" са в лоши ръце и те вече са лоши.
Кадир: - Това е моят град. Аз определям правилата.
Чийдем: - Някой иска да излезеш.
Ешреф: - На какво дължа тази добрина?
Ърмак: - Ешреф излезе днес (от затвора)
Дядка 2: - Ние сме зад гърба ти. Достатъчно е ти само да вървиш пред нас.
Нисан: - Познавам този поглед. Ще направиш нещо.
Ешреф: - Когато правя нещо не се интересувам кой е пред мен или зад мен. Правя го сам. Докато бях в затвора, света се е променил. От сега нататък, ако това е светът, споразумението е едно Misc Gun

# 323
Катя, благодаря за превода на фрага!

Борбата на Ешреф за оцеляване в затвора поема в различна посока, когато получава молба от неизвестен източник. Това събитие, което отваря вратата към свободата, ще покаже и как Ешреф ще продължи пътя си.

Нисан: „Причината за нашето съществуване е любовта.“ Продължавайки пътя си към славата, в интервю, което дава, Нисан описва любовта като „причината за нашето съществуване, съдържанието на човек, причината, поради която са създадени животът ни и дори вселената.“ Незавършената ѝ история с Ешреф, които са далеч един от друг, засилва очакването за новия сезон.

Думите на Кадир, който става глава на „Сираци“, след като Ешреф влиза в затвора: „Това е моят град и аз създавам правилата“, повдигат въпроси за това какво ще бъде бъдещето на „Сираци“.
Как Ешреф ще се противопостави на новия ред и кога ще бъде разкрита истината за голямата му любов, Руя, са най-големите въпроси на сезона.

Сериалът #EsrefRüya ще се излъчи в сряда вечерта, 17 септември.

# 324
Кате , Еми , Грасияс за гифчетата , превода и статията. Kissing Heart  На единия от кадъра Ешреф стреля по Кадир дали го убива.... Мерникът му е точен и безпогрешен по принцип.  В първи епизод се появява и новото лице и герои .... още не съм му запомнила името. Този по възсръстния господин мафиот ли ще бъде и той приятел или враг. Динчер, който ще влезе в живота на Нисан  предполагам ще се появи или в края на епизода или след това.  

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 01:15 от femmi2

# 325
Благодаря ти, Еми!

На второ четене има малки детайли, които много ми харесаха като идея:

- интервюто, което Нисан Акйол дава е с истинския журналист от Хюриет, Хакан Гендже  Heart EyesHands Clap
- песента, която рекламират на плаката ѝ се казва Zaman siler bu izler, т.е. "Времето ще изтрие тези белези" Broken Heart А защо да не е и албум Hands Nail Care Ах, Ешреф, ах!
- визията на Нисан на сцената Gift Heart Като черен лебед е Kissing Face

Не ми хареса:

- По всичко личи, че Ешреф отново ще бъде намушкан в затвора и вероятно така Дядка 2 ще му стане покровител, като го спаси от смъртта... и после Ешреф ще му бъде задължен...

Демет веднага реагира Nature Zap

И фотоалбумчето Camera

Не ми харесва и че моят човек май ще даде фира...

# 326
Добро утро!

Нека имаме добри новини, хубави моменти, здраве и спокойствие!
Хареса ми фрага, не мисля, че нещата ще се случват точно като във фрага.
Кадир едва ли ще умре.

# 327
Нинче, радвам се, че наминаваш HugHeart

Кадир вероятно няма да го занулят веднага, защото Ешреф първо трябва да си отмъсти подобаващо Sunglasses Но ми се струва, че с влизането на продуцента Динчер в играта, силите ще се пренаредят и ще ни дават повече Динчер и по-малко Кадир. Да видим и Хъдър, който вчера за мое удобство нарекох "Дядка 2" дали ще е добър лош, или лош лош Joy

Този надпис ми се струва, че е в отговор на Кадир, който беше казал каква ще е надгробната плоча на Ешреф, но ми се губят детайлите Rolling Eyes Ако не забравя, ще го проверя.

Иначе вчера забелязах, че фотьойлчето, на което Нисан дава интервюто на Хакан Гендже е същото от плаката на първия сезон:

А други фенове са забелязали как нашите хора са си синхронизирали дрешките Kissing Face

# 328
Хайде на  новия  афиш за С 2

Концепцията се запазва от изминалия сезон и идеята в историята. Ешреф седнал на своя трон отново след затвора заедно с любовта на живота му. Хубав е афиша и стайла също.  🖤🤎🤎🤍🤍🩶🩶🩶 Още тогава са го знаели и заснели.

Ще имаме и общ плакат с актьорите и героите предполагам и по отделно също и фотосесия. Наскоро снимаха това дори мястото  го има в снощния фрагман, когато Демет - Нисан я интервюираха и участваше Хакан Гендже.  

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 13:04 от femmi2

# 329
Уааууу, какъв бомбастичен фраг    Nature Fire

Общи условия

Активация на акаунт