🌿 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 12 за обсъждане 🌿

• 24 340
  • 540
  •   2
Отговори
# 525
Ох, този Тайлан може ли да лъже, докато умира значи Triumph Сега остава и Нисан да му повярва Imp

Иначе за Чийдем ви казвах, че и нея един ден ще я съжаляваме... браво за спринта ѝ, за да хване Тайлан. Не знам Бюшра как не се преби на тези токове Hands Clap

Чакаме фрага, за да видим накъде ще задухат ветровете Rolling Eyes

# 526
# 527
Ох, този Тайлан може ли да лъже, докато умира значи Triumph Сега остава и Нисан да му повярва Imp

Иначе за Чийдем ви казвах, че и нея един ден ще я съжаляваме... браво за спринта ѝ, за да хване Тайлан. Не знам Бюшра как не се преби на тези токове Hands Clap

Чакаме фрага, за да видим накъде ще задухат ветровете Rolling Eyes

Точно от това се опасявах и мрънках и писах преди Head BandAngry Ех Етем понякога си толкова предвидим.
Умиращ човек така да лъже ужас. И за какво му е това ? Динчер не се шегува и атакува където най ще заболи. Нисан от гняв и болка и мъка дано не се подведе и усъмни и повярва. 😢😢☹️🙏🙏Тя познава сърцето и душата на Ешреф и знае че не би го направил точно на нея жената която лудо обича.  Няма причина да го прави точно с Афра. Ешреф убива когато трябва и когото трябва и заслужава. Плюс това мрази наркотици и се бори срещу това. 

Кате надуши тука нещата с Чийдем и прокурорката майка и.   Нищо не знаем и за двете и за миналото на Чийдем. Ще видим какво ще изскочи от тука. 

Гюрдал го отвлякоха хората на Кадир пред къщата на  Гонджа с булчинската рокля. И сега трябва и затова да мисли и фърчи и спасява  Суперменаааа Hands Muscle 

# 528
Ето го фрага:

Ешреф: - Не искам Динчер да обикаля наоколо.
Нисан: - В качеството си на какъв ми го казваш това?
Ешреф: - Като Ешреф Тек ти го казвам.
Нисан: - Въпросът не е той, а ти. Да си влюбен, значи да страдаш. Да си влюбен в някой, който е толкова близо до смъртта е най-болезненото нещо на света.
прокурор Селма: - Кой мислите, че може да го е направил? Някой ваш враг?
Нисан: - Нямам врагове.
Селма: - Тогава враг на Ешреф?
Динчер: - Докато беше в затвора, мислехме за блестящото бъдеще на Нисан. Сега всеки ден сме в съда или на гробищата.
Хъдър: - Не отивай сам.
Ешреф: - Казвам се Ешреф Тек - дошъл съм сам и сам ще отида.
Чийдем: - Какво общо имат тези събития с Ешреф?
Нисан: - Защо те посочи?
Ешреф: - Идея си нямам.
Нисан: - Ешреф, не ме подлудявай, кажи ми познаваше ли момчето от преди това?

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 00:33 от super_katia

# 529
Благодаря Kissing Heart

Бомба гибииии е фрага с  луд екшън и обрати ... Нисан сякаш не е повярвала на онзи. Ешреф я прегръща силно да усети че е номер и лъжа и да се успокои.   

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 00:39 от femmi2

# 530
В това психологическо състояние не е ясно Нисан какво и как възприема, но и аз клоня, че все пак не е повярвала на Тайлян, можеби защото не искам да я правят на голямата бяла птица. Етем, моля те недей Hands Pray

Най-интересното в целия фраг ми е коя е тази, седналата до Хъдър?

Иначе много акцентираха върху белега на ръката на убиеца:

Разчитам Професорът да прояви творчество Nerd

# 531
Утрото и денят е чок добър.
Все така напред и нагоре към Върха. ! Браво на всички за нивото и качеството. Ейваллах ! Това ще е стимул за още по добри постижения.

Конкуренцията има напредък но тая единица хич не е добре от към рекламодатели.  

Погледнах и другите дизита в дните има и покачване но не достатъчно и все някои ще изгърми или ще разчитат на продажби. От новите дизита не продължения има хубави цифри и в момента  харесвам и гледам  сериала на Акън. Много добър каст , екип зад камера и история. Аз съм впечатлена от Бора Аккаш каква игра показва. И главната двойка също е добра.  

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 11:28 от femmi2

# 532
Бора Аккаш игра с Демет и компания в "Любовни тактики" 2, така че си го броим за приятелче Kissing Heart

Иначе ценното на рейтинга от снощи е, че имаме покачване независимо от баскетболния и футболните мачове. Важно е публиката да се консолидира и се радвам, че успяха да го направят Hands Clap

Ето го и председателят на фен-клуба Wear Crown https://x.com/i/status/1970974122118410453

Отивам да чета хвалебствия в Х Sunglasses

# 533
# 534
Благодарности и от мен Hands Pray

Нашата се събуди Kissing Smiling Eyes

Вчера забравих, че Нихал се е завърнала от пътешествието си из Малта & Италия и Демет ѝ честити рождения ден у тях Birthday

# 535
Благодарим за отделеното време и бързият превод на всички. Flowers Hibiscus

Много готин стил и снимки от Демет от Лондон.🤎

От Туитър " Няма нищо по хубаво и добро от Оригинала".

Поезия и истинска красива и осъзната  любоооов но и сложно опасна и трудна.   HeartSobSobRevolving HeartsCupid

- "Липсвах ли ти там" ?

- "Не правих нищо друго освен да ми липсваш".

- "Ешреф не ме пускат от тук . Моля те ела да ме вземеш " Disappointed Relieved
- "Идвам Нисан" Heart 💥💥⚡⚡⚡🔥

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 17:08 от femmi2

# 536
Феми Hug

Продукцията се сбогува с Афра:

Демет: "Ебрар Карабакан, цветето ми" Flowers Rose и с дъщеричката на Джерен Бендерлиолу Kiss

# 537
Хубаво е че продукцията уважава всеки който напусне сериала и се сбогуват.

НОВО от снимачната площадка

Много лятно се е облякъл колегата но явно времето още е хубаво при тях като и при нас също е приятно времето и слънчево. Но ще се развали и ще се усети есента.  

# 538
Според данни на #MevcurrentBilgi,  най-голямата турска агенция за измерване и проучване на рейтинги в социалните медии, най-обсъжданите герои от телевизионни сериали в медиите между 17 и 23 септември са:

Нисан неизменно присъства в тази класация.Heart

За малко Нисан да срещне Фара в болницата. Laughing Една и съща е.

# 539
Изцяло дамски състав Hands Nail Care

ЧРД на певицата Мелиса Microphone и фризьора Джемил People Haircut

https://www.instagram.com/p/DLcR8UfiGOS/

Паралели Nerd

Общи условия

Активация на акаунт