🌿 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 12 за обсъждане 🌿

• 28 784
  • 626
  •   1
Отговори
# 615
Браво, Фло Hands Clap

На екрана и извън него Sunglasses

Много красиво звучи Musical Keyboard https://x.com/i/status/1974042280718647603

# 616
Много хубаво звучи на пиано и в тон с целувкатаааа жадувана:kissing_face: Прекрасно , поетично ,вълшебно.
Много талантлив народ има браво.

Кате 🌷 Тенкю за гифчетата от площадката. Ех ,тази улица и къща... Ще остане легендарна в дизи историята. На едното гифче е Демет , другото е с Чачо но кой шофира.... Някой от екипа.
Ох истински герои са как успяват да снимат при тоя интерес и лудница.

# 617
Оригинален клип и наистина красива музика!

# 618
Супер че сериала е номиниран международно.
Нека трудът на целия екип да бъде възнаграден и сериалът да продължава да се популяризира!  Trophy

Heart

"Demet Özdemir в ролята на Нисан не имитира скръбта, тя я изживява истински, с очи пълни с река от сълзи, отричайки с думи и спомени това, което сърцето вече знае. Все едно се гледаме в огледалото на собствената си тъга: какво е да загубиш някого, да бъдеш сам в света, усещайки празнотата, която другият е оставил? Демет, със своята светлина и дълбочина, ни приближава до това чувство като дупка, която стиска сърцето ни. Тя танцува на ръба на болката бавно и безмилостно, показвайки, че добрата актьорска игра не е само забавление! Тя събужда нещо вътре в нас, кара ни да усещаме крехкостта, която всички носим, и ни напомня, че в крайна сметка животът е тиха борба да продължим напред. Празнотата в очите й превръща момента в частица от нашата история."

# 619
Не съм гледала превода, но я гледах паралелно онлайн с друг сериал, и честно казано сценариста ги направи много глупави. Всички до един.
Съгласна съм с Катето. Ърмак от силна и независима , стигаща до къде ли не за Ешреф и компания, сега се е превърнала в едно мишле, което се страхува. Айде за сираците, окей Кадир диктува правилата, ами за Ърмак, едва ли се занимава пряко с тях.
Гюрдал от първи сезон и от втори разлика голяма. Мюслюм е по тих и от първия сезон. Фарук също, а той беше мълчаливия в първи сезон.
Нисан също малко глупава я направиха, вярва едва ли не сляпо на човек, който идва от някъде и веднага ѝ дава надежда и хоп вече той е този кярто вярва в нея. И тя може да му има доверие, и да си разказва всичко.  В първи сезон едвам допусна до себе си Ешреф и започна да му вярва, а сега той ѝ стана черен.
Ешреф... Ешреф, много глупав.. Липсва ми Ешреф от първи сезон , където бе жесток и справедлив, и правеше план с няколко стъпки напред и предвиждаше развоя и измисляше нещо ново. А сега ...
Чийдем и Кадир, заедно с Динчер взеха екранното време. Няма лошо, но ще падне рейтинга така ако продължават.

Или Нисан ще се довери напълно на Динчер и ще мрази Ешреф. Или двамата ще измислят някакъв план и ще се правят на скарани, за да могат да разберат истината, и виновните да се разкрият сами.
 Но това няма да стане и затова е пъривя вариант.

Хвърлиха светлина, върху човекът , който манипулира Чийдем. Сега остава и Сердар да се появи от чантата на майка ѝ. Animal Rabbit
Да застрелят/прострелят Нисан пред Ешреф и историята да завие рязко в друга посока.
Преди време написах следното и май вървим натам Joy
Скрит текст:
"И накрая гледаме Ешреф сам в лудницата и гледа нанякъде, мечтае и си представя. "

И малко смях с български клекове
https://x.com/eatbrina/status/1974099268190548457

# 620
Може и да не са далеч от истината с бг клековете Kissing Face Да припомним една тренировка от преди години:
https://www.instagram.com/p/CWdL04dIb9U/

За другото - както рибата се вмирисва откъм главата, така и един сериал се съсипва най-вече откъм сценария. Етем може да оригиналничи с публикации в инстаграм, колкото иска, никой не е казал, че работата му е лесна, но правило номер едно в този занят е да не пипаш интегритета на главните герои, защото те са стожерите на историята... За едно нещо трябва да го поздравя обаче - в сряда ще успее да надскочи броя епизоди на предишния му проект Hands Clap

Скрит текст:

Експресионистично произведение, озаглавено „Да бъдеш сценарист в Турция“.
Misc Gun
- Продуцент
- Канал
- Актьорски състав
- Драматични екипи
- Чуждестранен фокус
- Продукция
- Публика

Иначе екипът работи усилено и си слуша Демет по пътя Heart Eyes https://x.com/i/status/1974385356725453152

Шахин Окан е написал: "Пътуване до снимачната площадка".
Демет отговаря: "Ех, мили мои (буквално душичките ми) Heart Колко усилия влагате, въпреки всички условия, добре, че ви има!"

Интересно къде и какво ще снимат, че са се спретнали с каски.

# 621
„Отворените рани не нараняват сърцето ми повече от теб…“

Нисан Акьол, ти се запечатваш в сърцата ни!

https://x.com/esrefruyadizitv/status/1973466748453060935

Оооо , това е  факт че Ешрефа ще е повече брой епизоди от предния сериала на Етем по бившия фокс . И там имаше потенциал но уви ....

Що се отнася до  старият Ешреф да се завърне ... И това ще се случи или поне се надяваме. Ще е преднина пред враговете с усет , план , интелигентност и финес  и спокойствие .  Вече надуши Динчер и му каза че му изглежда познат отнякъде.... Дали ще се разделят наистина с Нисан или ще се преструват и срещат тайно . Така е още по вълнуващо и опасно и сладкоооо има тръпка .  Но и да не забряваме че Сезон 2 е краят на сериала и е нормално Етем да ни води и загатва че ще има умирачка и ''трагедийте се помнят'' особено в мафиотският живот и легендарна любов . Heart 

Цитат
Мисля, че тази снимка е направена с майката и бащата на Ешреф. Хъдър, чичото на Ешреф, го е търсил през цялото това време и не се е тревожил, защото е бил с Якуп, но сега, когато Якуп е починал, това излезе наяве..

Нещо се обърках ...  Rolling EyesНали Хъдър ще излезе че му е баща не му е чичо.... но може и така да е . Скоро ще се разгадае и тази мистерия .  

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 13:13 от femmi2

# 622
Кой знае какво ще излезе от този храст Rolling Eyes

Като сравнявам снимките, Хъдър трябва да е този в ляво, а Якуп този в дясно. По прическата с пътя настрани, бебето няма как да не го идентифицираме като Ешреф People Baby

Вечната любов на Демет към размазаните снимки и селфитата в огледалото Joy

Аз да си рекламирам моя човек - след няколко седмици ще започне отново Марая Кери да гърми отвсякъде, само че за мен дядо Коледа вече ще изглежда така (по Гюрдал) Stuck Out Tongue Winking Eye Отива му Heart

# 623
Катя, редувам те, за да сложиш и тук новия фраг.

# 624
Благодаря ти, Еми Hands Raised Hands

Ешреф: - Мога да предположа какво си мислиш, когато ме погледнеш.
Нисан: - Не искам да те мразя.
Ешреф: - Дай ми малко време.
Песен: - Успокоявам се, като си казвам, че те забравям, но само се залъгвам.......Живеем обидени и обидени ще умрем.
Ешреф: - Винаги ли ще е зима? Поне веднъж да дойде пролетта.
Фарук: - Дори и да дойде пролетта, нашите цветя няма да разцъфнат. Това добре го осъзнах.
Ешреф: - Как ще погледна Нисан в очите?
Нисан: - Денят, в който ме прегърна и целуна, нека е проклет! Бях те забравила. Да беше останал в затвора. Там трябваше да изгниеш.
Песен: - Това е толкова несправедливо...
Ешреф: - Наистина си вдъхновяваща жена.
Песен: - Мисля за теб и за мен.

# 625
Кате, получаваш китки, много ни глезиш, даже и песента си превела, благодаря! Flowers Hibiscus

Онова рекордното видео за вдъхновяващата жена и Изет бей, което още през юли беше подминало 20 млн.гледания, е изтрито от профила на сериала в Инстаграм. Но ако са нарушили правилата е справдливо.

Dehşet Bey/Barış Arduç сам си шие раните!

# 626
Това е вплетената във фрага песен:

Скрит текст:
Тази нощ сън не ме хвана,
Мислих си само за теб и за себе си.
Часовете не минаваха, не се зазорява,
Мислих си само за теб и за себе си.

Минаха дни, откакто не съм виждал слънцето,
Стените започнаха да слушат мъката ми, наистина беше трудно.
Мислих си само за теб и отдавна забравих себе си,
Някъде изгубих съня си, не мога вече да го намеря.

Болките са безсрамни днес, не се различават от вчера,
Човек, останал без душа, който диша, винаги удрян внезапно.
Едната му страна копнее за теб, другата е нерешителна,
Добре, всичко беше много хубаво, но безвкусно като първата ми цигара.

Докато сърцето ми жадуваше за любов, за обич,
Загубих разсъдъка си, полудях.
Дали може да има толкова голяма неправда?
Мислих си само за теб и за мен. (х2)

Докато копнежът по теб прелива в мен,
Докато очите ми се взират в празнотата и се губят
в спомени за онези стари дни,
Мислих си само за теб и за мен.

Когато си затвориш очите, сляп ли ставаш, щом си помислиш така?
Не можах да те забравя, докато бях трезвен, затова съм пиян всяка вечер.
Виковете вътре в мен, заглушавах така.
След като бях излъган многократно.
Утешавам се с лъжата, че те забравям, ще видим края,
Ще се смеем на различни места.
Мисля, че живяхме с обида и с обида ще умрем.

Докато сърцето ми жадуваше за любов, за обич,
Загубих разсъдъка си, полудях.
Дали може да има толкова голяма неправда?
Мислих си само за теб и за мен.(х2)

Демет почва да ме плаши с тези скършени китки:

Получил се е фрагман "Хайде спи, ако можеш да заспиш"

Общи условия

Активация на акаунт