🌿 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 12 за обсъждане 🌿

• 26 733
  • 586
  •   3
Отговори
# 570
Демет:  Heart

От Рут: Sign Exclamationhttps://www.instagram.com/p/DPHv8ifErMX/?hl=bg

Днес не ни ли се полага нещо от продукцията?

# 571
Фло, за теб специално и по поръчка - фраг 2 към 16 еп.

прокурор Селма: - Виждам силна връзка между Вас и г-жа Нисан. Какво се случи между Вас?
Ешреф: - Раздяла.
Селма: - Не е ли любов?
Нисан: - Не, влюбен е в друга.
Динчер: - В кого?
Нисан: - В момиче на име Рюя. Като дете я е видял, нея търси.
Динчер: - Не познава Рюя?
Кадир: - Ще вземеш стоките и ще ми ги донесеш.
Глас: - Без парите, няма и стока.
Ешреф: - Казвам се Ешреф Тек. Или ще взема, каквото искам, или главата ти.
Хъдър: - Сираците са кауза, за да може бездомните да оцелеят.
Динчер: - Пред тях ще им отнема любовта.
Хъдър: - Ешреф!

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 23:35 от super_katia

# 572
Катееееее , мила благодаря много за превода Kissing Heart

Много ми хареса фрага екшън на макс и обрати. Динчер е изненадан че Ешреф не познава Руя и я търси. Много гняв и омраза е натрупал и няма да се спре. Но баща му си го е заслужил  и това белязва живота на всички.
Ешреф е във вихъра си и казва всичко точно и ясно и интелигентно. Хъдър е зад него и го спаси. Голямо меле ще бъде в кръв. Да видим как ще се спаси Гюрдал. То ще сватба няма да има няма щото всичко беше от скука и се кротна да живее обикновен живот. Но  нещата се промениха след като ШЕФА е свободен и всичко си дойде на мястото.  

Слагам страхотните гифчета Heart Eyes от Емито  Flowers TulipFlowers Herb

Изкуство Heart Eyes

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 23:57 от femmi2

# 573
Кате, благодаря за превода ти! Админът зорко следи! Grinning
На мен ми се струва, че едно и също въртят в сериала.

# 574
Катя, благодаря за фрага и светкавичния превод.
В темата на Чачо разчитаме основно на теб.
Бъдете живи и здрави, момичета! Вашата помощ и отзивчивост са безценни за нас!

Ешреф Руя

Епизод 16, Трейлър 2

„Или получавам това, което искам, или главата ти“

Извинете ме, не видях, че Феми е сложила гифките от фрага, но ще се реванширам, трябва ми малко време да нарежа последното видео от Рут.

# 575
Има интересни предложения сред феновете, че ножът, който изпращат на Нисан е същият, с който Ешреф убива бащата на Динчер. Има бележка в кутията. Да видим какво ще пише на нея:

Мойта първа асоциация беше, че ножът е този, с който убиха Тайланд, но да видим.

Важен детайл е, че Динчер научи, че Ешреф търси Рюя и не знае коя е в действителност. Тук предположенията са, че ще играе много мръсно.

# 576
Много мръсно ще играе Динчер.
По - голямо психо и от Чийдем.
Така е важен детайл е че разбра че Ешреф търси Рюя и е влюбен и не знае къде е и коя е.

Кой изпраща ножа на Нисан е ???
Тя затова се изплаши и стрестна така. Ако е същият нож и предположения значи е замесена другата луда за лудницата повишена в началник.

Но ако ножа е от убийството на бащата на Динчер няма как онази да е намерила ножа. Динчер научава коя е Нисан и започва с Отмъщението и това че няма да ги остави да си изживеят любовта и живота.

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 00:35 от femmi2

# 577
Някоя фалшива Рюя може да изфабрикува.

# 578
Някоя фалшива Рюя може да изфабрикува.

Аааа , Йок ! Ако можИ без фалшиви такива. Не искаме  предвидими неща и разтягане до безкрай и лъжи. Екранното време могат да го запълнят с по приятни занимания и мигове.  😛😘

Не искаха да ги виждат и показват пред камерите но отидоха с цялата си сила и харизма заедно в Съда.😯😀😍🥰👏🔥🔥🥹💪

Просто Кино Изкуство Movie Camera😍👌 👏👏👏

Тия двамата какво замислят пак ?! Ако я видят началничката с човек от мафията какво ще прави и обеснява?  

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 21:50 от femmi2

# 579
# 580
Резюме на 16 еп. и снимки:

Посочването на Ешреф от Тайлан в последния му дъх, превръща Ешреф директно в заподозрян. Въпреки че Нисан не иска да се съмнява в Ешреф, тя започва вътрешно да поставя под въпрос случилото се. Динчер е решен да придвижи плана си за отдалечаване на Нисан и Ешреф една стъпка напред. През това време, изчезването на Гюрдал предизвиква нарастващо безпокойство в екипа. Кадир планира да използва Гюрдал, за да притисне Ешреф в ъгъла. Междувременно, Ешреф трябва да се справя с насочените към него подозрения, докато се опитва да защити любимите си хора.

# 581
Кате, с отделен пост ти благодаря официално за твоите експресни и хубави преводи - аз, и надявам се, всички момичета, които са се възползвали от тях. С отличното владеене на толкова езици си нашия полиглот и разчитаме изключително много на теб! Wear Crown

# 582
Flo, караш ме да се изчервявам Blush Говорили сме го вече... HugHeart Exl

Демет, както винаги:

"Какво? Нова песен ли?"

Да видим накъде ще я отнесат ветровете този път SunglassesAirplane

# 583
Хич недей да ми скромничиш, Кате! Smile Форумът чака постовете ти.

Нова песен и самолетен полет на Демет? Одобрявам!

Не беше ли септември времето за албума на Метин с актьорите, за който спомена в интервюто си?

"Всичко, което имам в живота, се побира в сълзите ми." Hug

# 584
От Демет може всичко да се очаква. Винаги!

"На мен никой не ми заповядва"

На Нисан сълзите ѝ останаха Disappointed RelievedBroken Heart

Общи условия

Активация на акаунт