🌿 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 12 за обсъждане 🌿

• 25 247
  • 557
  •   1
Отговори
# 555
Доколкото съм гледала и следяла актьорите в Кан на Мипкома имат отделни и общи снимки , интервюта кратки , а някой дори и организират и парти вечер , както ще бъде в случая с Акън и мацката.  Миналата година такова парти имаха Мурат с Ебруто. Някой ги придружават мениджърите им има и от продуцентите. Това си е работен ангажимент и едва ли ще помъкнат жени и гаджета с тях.
Зависи на някои не им пречи това да ги виждат и снимат  и дори ако имат повече време може да го използват за романтика.

Стилистите много трябва да се постараят по принцип. Вярвам че личните такива на нашите няма да се изложат. На Демет много и отива люляков цвят Purple Heart
Мисля си че Илка може да заложи на нещо от нейната колекция и марка това ще бъде голяма реклама. Най вероятно ще е в черно но те сигурното мъжете повечето ще са така. Може и да ни изненада цветово. Демет може да заложи на турски дизайнер или чужд.

Последна редакция: сб, 27 сеп 2025, 16:54 от femmi2

# 556
Феми, в тази тема уважаваме партитата, макар да ходим и на конференции!  Joy
Дано да са измислили нещо интересно организаторите.

Демет и Енгин бяха в Саудитска Арабия през януари 2023 год., радваха ни много с партньорството си:

Далечен град и Ешреф Рюя:
Smiley https://www.instagram.com/p/DPEinUWCCD7/?hl=bg

# 557
Нашата версия ми харесва повече SunglassesCoffee

https://www.instagram.com/p/DPEqTKtjYAx/

Стилистката Нурол и зълвата на кака Деря си слушат Демет Kissing Face

В Х фенка коментира текста, споделен от Демет, който по-рано преведох. Демет харесва коментара и момичето пише, че трепери от вълнение и че това се е превърнало в незабравим подарък за рождения ѝ ден. Демет отвръща с истински поздрав за празника. По-късно друга фенка пише, че на нея, ако Демет ѝ честити рождения ден, вероятно ще умре от вълнение. Демет се включва и пита кога е Nerd

Няма друга като нея HugHeart Exl

Това също ми се мерна. Хубаво е, когато хората се подкрепят и 12 години по-късно Blue Heart

Общи условия

Активация на акаунт