🌿 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 12 за обсъждане 🌿

• 30 338
  • 671
  •   2
Отговори
# 645
# 646
Още от Биранд и купона му:

# 647
Това май е трето събитие, от което виждам съвместни снимки на Демет и Бурак, вече имат много.
Дано на някой по-важен да му светне да ги събере в общ проект!

Дубай, октомври 2021 год.:

# 648
Фло, аз пък имам желание да видя Демет в партньорство с Арас Булут.
Гледала съм я в продукции с моите любимци - с Джан, с Енгин Акюрек, сега с Чачо. Време е за следващия ми любимец - Арас.
Чета в Х, че и други фенове мечтаят за това:

За маминия сладък Толга не смея и да си помисля, че той както се назлъндисва ще чукне 50 и само за баща на Демет ще става, а аз искам романтика и страст. 
Но да не се отплесвам в мечти и копнежи - страшно ми хареса това видео:
Страхотна е Демет и като Фара, и като Нисан:

# 649
Това е вместо добро утро и да напомня за себе си.😂
Иначе може и да съм ви го слагала преди много време.

https://www.instagram.com/reel/DPebmZDir7-/?igsh=MW5oZmI5cGs5bjl3bg==

Като се прибера в България ще наваксам и надявам се да ви догоня и настигна.
Хубав ден и ми стискайте палци! ❤️

# 650
Пепелче, за теб винаги - даже и на краката стискаме Kissing Heart

Не знам дали ви е попадало в полезрението, че наскоро имаше голям скандал с дубльор на Къванч... не съм следила нещата в детайли, но въпросният човек е направил тази каскада в Ешреф Рюя: https://x.com/i/status/1974941689610748371

Откраднати от феновете мигове:

# 651
Пепелчееее Kissing Heart стискаме ти палчета винаги и ти пращаме от нашата хубава  енергия. Hug

Хайде , пуснаха ни резюме и снимки от ЕП 17

В момента мога да сложа само снимките , от вас текста с превод.  Flowers Herb

# 652
Резюме на 17 еп.

Ешреф, който поема големи рискове, за да спаси Гюрдал от ръцете на Кадир, този път се превръща в мишена на руската мафия. Междувременно Ърмак е готова да рискува живота си, за да научи къде се намира Гюрдал. Нисан, чиято глава е напълно объркана от манипулациите на Динчер, започва все повече да вярва, че Ешреф може да е отговорен за смъртта на Афра.

Ешреф, от една страна, се опитва да намери Гюрдал заедно с екипа си, а от друга – разследва източника на клеветите срещу себе си. Докато Нисан упорито се бори да намери отговорните за убийството на сестра си, Ешреф е готов да даде всичко от себе си, за да изчисти името си и да спаси Гюрдал.

# 653
На тази снимка ми изглежда хлабаво вързана, изважда си ръцете от въжето и се изправя?Еми, не знам каква комбинация ще са Арас и Демет, може пък да е интересно да ги видим заедно.

Heart

# 654
Може и да си права Фло .

Гюрдал сам ще се освободи и тогава ще се случи  случката от балкона, където ни подсказаха от площадката. Обаче е интересно какво ще направи Ешреф с Кадир , Динчер и наркотиците. Ще се бори да изчисти името си и докаже че няма общо със смъртта на Афра. Нисан не бива дори за секунда да си го помисли и повярва в това и да му има доверие. Когато се вдъхнови може да е романтичен ,но и бруталееен и който си заслужава ще си получи заслуженото. Misc Gun

Аз и преди съм писала че Бурак Дениз и Демет ще са Огън дизи двойка ако ги съберат. Но и с Арас ще бъде любопитно....

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 14:57 от femmi2

# 655
На този етап, Ешреф няма как да бъде сигурен, че няма нищо общо със смъртта на Афра, защото обвиненията към него не са, че той директно я е убил, а че тя е станала косвена жертва на близостта му с Нисан... Т.е. той навличайки си врагове в неговите мафиотски работи, ги е изложил на риск, който завърши с фатален край. Това е в основата на пъкления план на Динчер и както виждаме, "продуцентът" с подставени лица подрежда нещата да изглеждат точно така. Ако бяха убили Нисан, всичко много бързо щеше да приключи, но сега като "оцеляла" е нормално тя да иска да разбере какво и защо се е случило с единствения ѝ близък човек, което отлично налива вода във воденицата на Динчер, който иска бавно и мъчително отмъщение.

И тук отново да кажа, че не ми харесва колко много Етем залага на случайни събития - в първия сезон, ако Чийдем случайно не беше видяла Нисан пред хотела и Афра случайно не беше бутнала насилника си + още десетки други случайности, нямаше изобщо да има какво да гледаме в този сериал. Сега случайното убийство на Афра е двигател на втория сезон... не че нещо, ама нали и Чийдем, и Динчер са ни представяни за супер хитри и методични психари, които искаха да си отмъстят на Ешреф, пък и двамата случайно разбраха коя е Рюя и нещо плановете им се основават прекалено много на случайностите, което само по себе си е оксиморон Rolling Eyes

Както и да е. Нося още снимки:

Статия от днес:

Демет Йоздемир, която играе Нисан в популярния сериал на Kanal D „Ешреф Рюя“, присъства на рождения ден на своя приятел Бирад Тунджа. Говорейки за сериала, тя каза: „Този нов сезон беше малко рискован за мен. Беше период, в който не знаех какво ще се случи, но получих толкова страхотни отзиви — много съм щастлива.“ Тя също спомена за своето пеене в сериала, казвайки: „Когато не си прекалено състезателен или амбициозен, всичко тече по-позитивно. Нямах големи претенции за това, но беше добре прието, което ме радва.“

И още една, по-разширена https://www.hurriyet.com.tr/kelebek/hayat/35-yasa-surpriz-kutlama-42974534

Демет Йоздемир, която играе главната роля в любимия сериал на Kanal D „Ешреф Рюя“, заяви, че е дошла на тържеството направо от снимачната площадка, казвайки: „Винаги има време за ценните приятелства. Приключих снимки и дойдох тук. Това е важен ден за Биранд, а той е много ценен за мен. Опитваме се да използваме правилно свободното си време и да се събираме често.“

Биранд Тунджа също не спести похвалите за своята приятелка: „Мисля, че трябва да отворим отделна скоба за играта на Демет. Не го казвам, защото ми е приятелка, но тя наистина прави впечатляващо изпълнение. Свидетел съм на нейния труд в този процес. Показва прекрасна актьорска игра.“

# 656
Така е нормално е Нисан  да иска да разбере истината и кой е отговорен затова. Ешреф изпитва вътрешна вина за смъртта на Афра ,защото знае че е заради враговете му и от миналото и от настоящето. Нисан разбра че гръмна онзи наркобарон като е излязъл от затвора и се е върнал после.

Прави сте че Етем залага на случайности в историята и сериала за да върви линията.
Дано не забрави да ни разкаже и покаже важни детайли и още ретроспекции.

# 657
Нека случайностите изгреят и на нашата улица, т.е. поне веднъж да са на страната на главните герои Kissing Face

# 658
Здравейте, момичета!
Извинявам се, че се включвам, знам, че не съм особено желана, но поста на Катя за случайностите, като недостатък в сценария, ме провокира да напиша мнението си.
Надявам се, че това не ви обижда.
„Животът е низ от случайности“ , не е ли така?
От гледна точка на реалния живот, често сме подвластни на случайността.
Случайна среща, закъснял автобус, грешен избор, всичко може да промени съдбата ни.
А защо тук това се счита за недостатък?
Не е ли възможно всъщност тя да  изглежда като случайност, а всъщност да служи на тематичната логика на историята.
Ако злодеят наистина разчита на късмет или шанс, за да осъществи своя план, това наистина може да се възприеме като недостатък в сценария, защото той губи интелектуална тежест.
Но защо не приемем, че тези  случайности са внимателно изградени, така че героите сами ги предизвикват чрез действията си, тогава вече говорим не за грешка, а за ирония на съдбата, нещо, което е напълно възможно. Да, оксиморон е.
Оксиморонът е сблъсък между противоположности, а драмата живее от такива сблъсъци.
Когато сценарият умишлено покаже, че дори и злодеят не контролира всичко, това всъщност може да е неговата  философска позиция.
Сценаристът може да го е направил нарочно, за да покаже безсилието на човека пред съдбата.
Срещата между Ешреф и Нисан в хотела
на повърхността също изглежда като чиста случайност -той просто е там, тя просто пее.
Но ако се вгледаме внимателно, това е сценарно отражение на съдбата, защото Ешреф подсъзнателно усеща Руя.
Нисан пък, може би без да го осъзнава, търси именно този човек, който някога я е спасил.
Давам го само като един от многото примери, защото според мен тук сценаристът използва случайността като ръката на съдбата.

Желая ви приятен ден!

# 659
Кате , абсолютно !  Нека случайностите да са на страната на нашите главни герои  и да е за добро и да изгрее слънцето и да имат свойте хубави заслужени романтични моменти. В началото започна с лоша случайност заради Афра и изнудването. Никой не можеше да предвиди това. Онзи прокурорски син трябваше да я разбере и да уважи желанието й. Сега хич не е случайно че миналото преследва Ешреф и ЕшСан.  Динчер има голям коз че знае истинската самоличност на Нисан.

Споделям ви общия  афиш от филма. Много ми хареса , като замисъл и цветово. Браво на екипа.

Тук са само Чачо и Елчин бууум  Sunglasses Misc Gun Misc Gun Misc Bomb 🖤🧡

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 15:55 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт