🌿 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 12 за обсъждане 🌿

• 30 820
  • 687
  •   2
Отговори
# 675
Разкошен е букетът Heart EyesFlowers Bouquet

Момичето явно се е снимало и с Чаатай, въпреки че при проверка на профила ѝ не намерих снимката:
https://www.instagram.com/p/DPhQbFYjHSX/

И актрисата, която играе Гонджа се е заплеснала по котките и съответно е снимала в дома на момчетата вчера:

# 676
Много хора са се събрали в този дом.

Дали руската мафия е по-лоша от иранската? Онези използваха и деца в дейността си.

# 677
Довечера ще видим кой колко е лош Smiling Imp

Между другото, край Босфора отново се вдига шум с показна акция и доста известни личности, арестувани по подозрения за използване на забранени вещества. Отведени са за кръвни тестове Rolling Eyes

# 678
Здравейте в нашия Екшън дей и кино вечер. 💥 Да си пожелаем хубав и динамичен епизод и стрелкичките нагоре. Flowers Four Leaf Clover

Току що и аз го мернах това за наркотиците и имената на актьорите. И си казах на ум и облекчено издишах добре че нашите ги няма там и са примерни граждани. Системата като реши няма никой застрахован от това така че всичко е възможно.  Чаатай си научи урока от миналото и няма да повтори същата грешка и съсипе живота и кариерата.  Имаше голям късмет че се отърва и продължи напред и му се даде шанс затова. Нормално е да не иска да си спомня и говори за този тъмен  период от живота си.

Много е напечено при комшиите в момента... Много често взеха да се дигат скандали и шум със или без причина. Да не говорим и за произвола ....

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 11:32 от femmi2

# 679
Темата е доста щекотлива и не искам да навлизам в детайли, защото вероятно не съм достатъчно запозната.

Трябва да се отбележи обаче как за втори път след земетресението от началото на годината и фразата на Нисан, че след случилото се с родителите ѝ е преминала курс по първа помощ, сега отново имаме мотив от сериала, който идеално съвпада времево с дневния ред в Турция Nerd

# 680
Така е Случайно или Йок темата с наркотиците  и случващото се съвпадат в момента с нашия сериал. Но има и социално послание за борбата срещу тази отрова в живота. Много забогатяват именно от това.

# 681
Здравейте, момичета!

Скачам набързо да ви пожелая успешен ден и приятно гледане на поредния епизод от „Eşref Rüya“.
Доста щекотлива тема сте подхванали днес, ама аз съм пас. Още не съм обиколила сайтовете, за да прочета къде, какво и как се случва.
Фло, благодаря за линковете, които пускаш. Много са свежи видеата. "Yenge" обаче бие по точки!

# 682
Чаатай имал ли е обвинение, наказание? Важното е, че са го превъзпитали и вече си живее живота, както пожелае и върви напред.

Още от тоалетите на Демет, Венеция - 2023 год.

# 683
Имаше обвинение и арест дори и  дела, които се точеха във времето. Тогава беше много млад  славата го връхлетя.  Под напрежение и отговорности и е опитал от това но се осъзна и сега има други начини по хубави да разпуска и остава сам със себе си сред природата и любимото море. Пее и рисува и лови риба.

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 13:58 от femmi2

# 684
Да не му идва на никой до главата Hands FistFlowers Deciduous Tree чукам на дърво

Ето ги и чистите снимки:

Heart

------  Heart Eyes   -------

Допълвам и с една страхотна Бюшра:

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 12:41 от super_katia

# 685
Подготовка за "Ешреф Рюя", 17-та серия:

Misc Performing Arts https://www.canlitv.me/live/kanaldcanli-hd-izle - на турски,

Misc Performing Arts https://turkrutv.net/mechta-eshrefa-17-seriya.html - с руска озвучка.

# 686
Благодаря ти много, Фло Hug Ще влезнат в употреба NerdTvPopcorn

Към предишните снимки от Аря беше написала следното: "Първото семейство, което си избрах. Не вярвам в късмета, просто сме предопределени да бъдем една до друга. Ти си моето прецизно изработено творение, другото ми аз, моето всичко. Да намериш такава любов, баланс и хармония в живота, не може да се опише с думи. Ти си половината от моята ябълка, обичам те толкова много. Първата любов на моето бебе е красивата му леля."

Revolving Hearts

"Изречения от Нисан, които разтърсват както Ешреф, така и нея самата…"

"Всеки ход е изненада, всеки момент е пълен с мистерия? Нека дойде веднага!"

# 687

Със своите вълнуващи и изпълнени с екшън епизоди, ''Eşref Rüya'' плени публиката, привличайки тълпи към мястото на снимките, където те чакаха с часове, за да гледат сцени с участието на героите Ешреф (Чаатай Улусой) и Нисан (Демет Йоздемир).

Особено по време на сцените, в които се появява любимият зелен Кадилак на Ешреф Тек, избухва Огромна лудост.

Борейки се да влезе в колата си сред тълпата, Улусой се сблъсква с трудни моменти. Екипът на снимачната площадка трябваше да засили мерките за сигурност, за да се справи с огромния ентусиазъм на феновете. Тези моменти бързо се разпространиха в социалните мрежи.

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 15:58 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт