🌿 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 12 за обсъждане 🌿

• 31 635
  • 706
  •   2
Отговори
# 690
  • София
turoktv.com

# 691
До тук всичко е много добре и ми харесва. Има логика, действие и динамика и много истински думи и погледи,  които те пронизват. 😢❤️‍🩹❤️‍🩹💞🖤🤍

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 22:09 от femmi2

# 692
# 693

😢

Само така Ешрееееф бравооо точно и ясно. " Какво ме интересува че са те нападнали Чийдем" 😂👏👏😹

# 694
  • София
Малко бавен ми изглежда ритъма на тази сериа,Поне се оформят различни групи в основната Кадирова  фракция.Всички са заедно ,но всеки иска  и парче за себе си.
  В последната част се случиха толкова неща наведнъж и  интересно ми бе,че Гюрдал говори със Ермак  напълно искрено,без излишни емоции.Но за останалата част ще  ми трябва  повторно гледане ,за да разбера  кое на какво ще повлияе.
    И всъщност всички са  подвластни на любовта и допускат грешки.Нисан не вярва на Ешреф заради болката от загубата на Афра,Мюслюм губи предвидливост заради Ермак,Ешреф се разкъсва между всички  които обича ,А всъшност на Катето човека така заобича властта,че в този сезон забрави ,че бе влюбен в Нисан.

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 07:21 от Leddel

# 695
Краят на епизода отново е инфарктен с обрат и ще гадаеш какво ще се случи.

На Нисан и просветна че онзи лъже и е несправедлива към Ешреф. Той се обади да се сбогува с нея и да и каже че желанието й ще се сбъдне и ще влезе и върне в затвора отново където му е мястото. Оф едни жални песни , един траур мрак и зима. 😢😢🖤💔💔

Разбира се че няма да се върне там отново и ще се спаси. Нисан и Хъдър няма да позволят и ще се намесят. Когато не е афектирана тя разсъждава трезво и си спомни че онзи лъже за дрехите на Афра. 

Не мога да повярвам че жертва своя фъстъъък. Green Heart Но ще си го върне убедена съм.

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 00:26 от femmi2

# 696
  • София
Може и да говори за затвора,но не смятам,че Ешреф би се отказал от борбата против
 Кадир,още повече ,че даде обещания.Докато не го срине от трона,не намери убийците на Афра,няма да се предаде.А може и да иска да е в затвора,но само ако Нисан е в манастир без право на посещения,иначе  ревността която не изпитва ,ще го гризе.

# 697
Може и да говори за затвора,но не смятам,че Ешреф би се отказал от борбата против
 Кадир,още повече ,че даде обещания.Докато не го срине от трона,не намери убийците на Афра,няма да се предаде.А може и да иска да е в затвора,но само ако Нисан е в манастир без право на посещения,иначе  ревността която не изпитва ,ще го гризе.

А де и аз това си мисля той може и да иска да влезе там но ще си спомни какво е обещал на Нисан и че още не е приключил с враговете си така че може и да се откаже от това сам. Честно казано ми писнА от Затвори и решетки и философски мисли за Смърт! Поне глътка въздух да  има преди това и ЕшСан да си имат красиви романтични моменти и спомени. Да изживеят поне малко щастие преди трагичният край. Ешреф заслужава да изпита любовта и научи истината коя е Нисан. Дано не е само в края на сериала.  Щото трети сезон милион процента няма да има.  

Вече имаме Фраг за следващия епизод. Бомбастичен е и ще има романтика и екшън. Не може да се разкаже.... Трябва да се изживее. Heart Eyes 🔥🔥💥💥💞

# 698
Епизод да мине, друг да дойде. Да видим утре с какъв рейтинг ще осъмнем.

# 699

Момичета, позволявам си да кача новия фраг с превода и тук, пък Катя ще редактира и допълни пропуските.

Eşref Rüya

Епизод 18, Трейлър 1

„Някой не иска да умра“

Н: Ако има някой който ще мразя толкова много това си ти.
И аз се влюбих в теб.
Н: Някакъв проблем ли имате с Ешреф?

Е: Има сметка, която да ми даде.
Д: Защо не даваш покой на хората?
Е: Някой не иска нито да умра нито да влезна в затвора. Ако мен ме нямаше, щеше ли да подпишеш?

# 700
Благодаря, Еми! Flowers Hibiscus

Не им липсва самочувствие. Grinning
От основателя и главен изпълнителен директор Джан Окан, Inter Media:
"MIPCOM винаги е бил ключов пазар за нас и тази година целите ни отново са много ясни. Първият ни приоритет е да стартираме Eshref Ruya като глобална поредица от събития, осигурявайки партньорства в ключови територии.
Ешреф Рюя е едно от най-известните и престижни заглавия в нашата програма тази година.
Продуциран от TIMS&B Productions, сериалът бележи дългоочаквания екранен съюз на две от най-известните турски звезди, Чаатай Улусой и Демет Йоздемир. Първият кастинг на дуото вече генерира изключителни очаквания в Турция и на международните пазари.
В основата си историята улавя универсалните теми, които световната публика жадува днес - любов, драма, власт, предателство и скрити истини. Но това, което отличава Ешреф Рюя , е кинематографичният ѝ мащаб, емоционалната интензивност и отличителният разказ - качества, които са станали синоним на турската драма в най-добрия ѝ вид.
Позиционираме Ешреф Рюя като водеща премиум драма с най-високи производствени стойности. Сериалът е привлекателен както за жени, така и за мъже зрители, предлагайки динамичен разказ, където всеки епизод ескалира напрежението. Всеки герой въвежда нов слой дълбочина, оживен чрез изключителни изпълнения. От сценария до режисурата, от продукцията до музиката и от актьорската игра до операторската работа, всеки елемент е създаден, за да се създаде драма с изключително качество.
За нас всяко заглавие в каталога ни е уникално, но „Ешреф Рюя“ се откроява като проект, който не само обогатява нашата програма, но и предлага различни точки на свързване за всеки клиент и територия. Освен това, той допълнително засилва дългогодишното ни партньорство с TIMS&B Productions, подчертавайки общия ни ангажимент за създаване на световни хитове.
Това, което наистина отличава Ешреф Рюя, е разказването на истории, което не се ограничава до жанра. Сериалът не се ограничава само до любовна история или разказ за борба за власт – той е и двете, обогатен с дълбоки теми за любов, лоялност и идентичност.
Нисан, изигран от Демет Йоздемир, е идеалистичен музикант, който се оказва въвлечен в двоен живот като информатор под прикритие, за да защити сестра си. Ешреф, изигран от Чаатай Улусой, е влиятелна фигура, чиято сила е засенчена от тревожния спомен за първата му любов.
Динамиката им създава силен емоционален контраст, движейки историята едновременно с нежност и интензивност. Точно както героите въплъщават двойствеността, самият сериал поддържа забележителен баланс: романтиката е съчетана със завладяващ импулс, а драматичната му тежест е омекотена с моменти на топлина и хумор.
В допълнение към това, изключителните производствени качества допълнително издигат преживяването. От поразителния визуален дизайн и внимателно композираната музика до ритъма и темпото, всеки елемент е създаден, за да поддържа ангажираността на публиката епизод след епизод. Турските драми вече са известни с емоционалното си въздействие, но Ешреф Рюя засилва тази традиция, предлагайки смела, освежаваща и забележителна продукция."

# 701
Благодаря ви, момичета, много хубави неща сте донесли Hug Heart

Отличен резултат, но на мен от целия епизод, най-интересен ми беше фрагът за следващия:

# 702

В Оригинал от Дизилах. Много се радваме всички за този Огромен успех и резултат. 💪💪💪✨✨👏👏
 Не случайно твърдях че ще стигнем десятката и вярвах че е възможно. WinkТрудът на всички не е напразен и се оценява подобаващо. Това че Интер Медия имат това самочувствие....  Няма как иначе след бума и еуфорията, които предизвиква "Ешреф Рюя" сред публиката и феновете в Турция и по света.
Факт е че е стойностна и качествена продукция и всичко е ТОП!  Виждате какво се случва на снимачната площадка.Flushed Всеки иска се докосне до любимците си и къщата на Нисан и това си е оживена локация и улица туристическа.  Да не говорим и за другата звезда на сериала Зеленият Фъстък - Ретро Кадилак. Green Heart Продажбите и бизнеса въравят ,както и личният револвер на Ешреф се е превърнал в марка.  Misc Gun Money

Епизодът се е харесал на турският зрител макар и да имаме забележки нормално е все пак. Канал D също се кефи и радва и отбелязва успеха във всички категории.  Благодарим и за преводите от групите. Flowers Hibiscus

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 13:39 от femmi2

# 703

"Дори само за няколко мига, емоциите са на 1000 Heart"

"Красива, талантлива, нежна, сладка, учтива... просто невероятна Heartpulse"

# 704
Вдъхновяваща жена. Nature Star

Общи условия

Активация на акаунт