Кадърна маникюристка - мит или реалност?

• 1 652
  • 40
  •   1
Отговори
# 30
Спрях да ходя на маникюр. Правя си вкъщи, съвсем семпъл, само заздравител слагам, имам си електрическа пила.
Имах страхотна маникюристка - все още я има, но тъй като ноктите ми растат страшно бързо, трябва да сменям лак на две седмици, а и намирам всичко свързано с гел лака за вредно - самия лак, печенето, препилването, обикновено ходех само за поддържащ маникюр. Е, да, но явно и се видях незаслужаващ си клиент, въпреки солидния бакшиш и изведнъж започна да няма време за мен. Аз месец напред не мога да планирам, не ходя само на маникюр. След нея пробвах и други - как успяват да съсипат нокти само с поддържащ маникюр - не знам. Последната така ми ги беше накъдрила и издълбала, само за три ходения. Един ден си погледнах ноктите и видях, че са деформирани от момента, в който е започнала тя да ги прави. И просто се отказах - куцо, кьораво и сакато станало маникюрист. Ходя само на педикюр, но и там същата работа, последния път, както влязох, така си излязох, единствено с малко по-къси нокти. Вече не знам къде да отида. И претенции имат, и се държат сякаш предлагат кой знае какво, пък то … и аз да седна ще изкарам що-годе приличен маникюр. Не е кой знае какво в крайна сметка.

Последна редакция: ср, 13 авг 2025, 09:24 от Iseis

# 31
  • София
И аз ходя на две седмици Frowning1

# 32
  • София
Спрях да ходя на маникюр. Правя си вкъщи, съвсем семпъл, само заздравител слагам, имам си електрическа пила.
Имах страхотна маникюристка - все още я има, но тъй като ноктите ми растат страшно бързо, трябва да сменям лак на две седмици, а и намирам всичко свързано с гел лака за вредно - самия лак, печенето, препилването, обикновено ходех само за поддържащ маникюр. Е, да, но явно и се видях незаслужаващ си клиент, въпреки солидния бакшиш и изведнъж започна да няма време за мен. Аз месец напред не мога да планирам, не ходя само на маникюр. След нея пробвах и други - как успяват да съсипат нокти само с поддържащ маникюр - не знам. Последната така ми ги беше накъдрила и издълбала, само за три ходения. Един ден си погледнах ноктите и видях, че са деформирани от момента, в който е започнала тя да ги прави. И просто се отказах - куцо, кьораво и сакато станало маникюрист. Ходя само на педикюр, но и там същата работа, последния път, както влязох, така си излязох, единствено с малко по-къси нокти. Вече не знам къде да отида. И претенции имат, и се държат сякаш предлагат кой знае какво, пък то … и аз да седна ще изкарам що-годе приличен маникюр. Не е кой знае какво в крайна сметка.
Същата история и при мен и затова започнах самичка да се правя. Дори и с педикюра се справям успешно. Късметлийка съм, че ноктите ми са сухи (поне един + да има) и обикновен лак ми държи... докато не ми писне Simple Smile
Лошото е, че положението с фризьорските услуги е същото. С боята се оправям, но подстригването е проблем. Трябва да започна и на това да се обучавам, защото ми писна да давам пари и да ме правят на идиот. Ужас просто!

# 33
Моята е много млада и старателна, работи бързо, изравнява отлично и е с еднократни инструменти, в салона е чисто. Не си падам по рисунки обаче, така че не мога да споделя дали рисува добре.

# 34
Вече близо 10 години ходя при моята маникюристка, лакът ми държи до следващото ходене, дори когато се наложи (по независещи причини) да е след 5 седмици. Ноктите отдолу са ми идеални, няма препиляване. Рисува, не съм й показала дизайн, който да не може да пресъздаде. Въпреки, че последните години предпочитам по-изчистено и предимно цвят.
Иначе качеството/възпитанието/нивото на общуване и обслужване е драматично надолу в доста сфери, та не виждам нищо изненадващо.

Оставям ви линк  :
Скрит текст:
Ходих при препоръчаната дама, за съжаление имаше сериозен личен проблем, та може би затова работеше бързо и припряно. В резултат, ноктите са ми криви. Но това не и попречи да ми вземе повече пари, отколкото ми беше казала по телефона. Благодаря за препоръката, но аз продължавам търсенето.

# 35
  • София
Специалист Памела Йорданова, но студиото е чак в Княжево, вилна зона Килиите. В полите на Витоша. При интерес ще дам още инфо.

# 36
  • Beyond the stars
Ходих при препоръчаната дама, за съжаление имаше сериозен личен проблем, та може би затова работеше бързо и припряно. В резултат, ноктите са ми криви. Но това не и попречи да ми вземе повече пари, отколкото ми беше казала по телефона. Благодаря за препоръката, но аз продължавам търсенето.

Съжалявам. То вярно, човек си има ден и ден, ама никога не съм имала проблеми с качеството на изпълнението при нея, за това си позволих да препоръчам.
Отново се извинявам.

# 37
Вълшебство, не е твоя вината, разбира се, не те упреквам 🤗 Просто споделих за опита си.

# 38
Мога да препоръчам моята, много е добра и внимателна, не съм имала никакви проблеми. Районът е Гео Милев, може да ми пишете на лични, за да не се счита за реклама.

# 39
Имате ли препоръки за украина или рускиня около центъра на София?

# 40
След като бях тотално отчаяна, късметът ми се усмихна и митът се превърна в реланост Bowtie
Оказа се, че 2 от маникюристките от стария ми салон, който се премести на неудобно за мен място, вече са в друг салон, близо до нас! Вчера бях там и още не мога да се нарадвам на перфектните си нокти!
Ходя при Станислава, но Тина е също толкова добра. Разпитах за техниката, по която работят, точно руско-украинската била. Хигиената е на ниво и пипат много нежно.
Estreya Beauty се казва салонът, в Люлин 2 се намира, на границата с Люлин 8.

Общи условия

Активация на акаунт