Имах страхотна маникюристка - все още я има, но тъй като ноктите ми растат страшно бързо, трябва да сменям лак на две седмици, а и намирам всичко свързано с гел лака за вредно - самия лак, печенето, препилването, обикновено ходех само за поддържащ маникюр. Е, да, но явно и се видях незаслужаващ си клиент, въпреки солидния бакшиш и изведнъж започна да няма време за мен. Аз месец напред не мога да планирам, не ходя само на маникюр. След нея пробвах и други - как успяват да съсипат нокти само с поддържащ маникюр - не знам. Последната така ми ги беше накъдрила и издълбала, само за три ходения. Един ден си погледнах ноктите и видях, че са деформирани от момента, в който е започнала тя да ги прави. И просто се отказах - куцо, кьораво и сакато станало маникюрист. Ходя само на педикюр, но и там същата работа, последния път, както влязох, така си излязох, единствено с малко по-къси нокти. Вече не знам къде да отида. И претенции имат, и се държат сякаш предлагат кой знае какво, пък то … и аз да седна ще изкарам що-годе приличен маникюр. Не е кой знае какво в крайна сметка.